WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 17:36 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Az mi Cię żal. To znaczy ze nie wiesz nic o intensywnym masażu kocich łapek w pełnym biegu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon lut 08, 2010 18:00 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Oj, kocia łapka kociej łapce nie równa. Ale fakt i Ciebie tabun nadrabia mnogością, a u mnie kilogramami :twisted:
Za kocie domki :ok:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pon lut 08, 2010 18:02 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

A co je tak spasłaś. Juz wiem. Jak karmisz synka to z rozpedu i swoje tymczasy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Wto lut 09, 2010 10:45 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

DOMKI!!!! Tutaj..Tutaj.. jesteśmy.... Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lut 09, 2010 17:43 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Jak tam rudy trójłapek ?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lut 09, 2010 18:20 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

estem. Przyjechałam troche wczesniej ale musiałam troche zjeść i nakarmic futra. No to po kolei:
Madzia sie spuxniła, bo jej szczeniaki miały calkiem inne zdanie na temat wychodnego Pani. Ale w końcu dostarlismy do jej mieszkania. KRa oczywiscie musiał przywitać i zająć cała powierzchnie mieszkalną 8O. Ale sliczny i rozpuszczony sparaliżowany piesek. Rudy siedział w kontenerku, bo Madzia sie bała że bedzie go spod szaf wyciagac. Dusia wyszła skokojnie na mieszkanie i od razu zaczeła zwiedzanie. Zero zainteresowania psem czy kotem ( akurat w jej wydaniu normalka), za to super zainteresowanie pod szafami, łózkami itp. Jak juz jechałam, to sie dowiedziałam, że Dusia powyciagała wszystkie rzeczy które pogineły. Nic nowego :ryk: :ryk: Madzia jest zachwycona Dusią ( popraw jak to nieprawda).Oczywiscie dostałam zadanie wyadoptowania kotki i drugiej też. No i zaczelismy przekladac rudzielca. Troche powarczał, ale przeszedl do mojego transporterka. Okryłam go ładnie zeby nie zmarł i taksówka na dworzec. W pociagu rudy ( pisałam juz do DS żeby mu nadali jakieś imię bo inaczej ja to zrobie) oczywiscie chciał na ręce, ale szczeże mówiac troche sie bałam go wyciagnąć. Widział mnie dopiero godzine ( w tej chwili trwa wymiana warczeń i syczeń pomiedzy rudym i moja rezydentka Kulką). Rudy siedział w klatce cały czas przy oknie, bo był bardzo ciekawy. Potem go jednak sen zmozył i spał słodko do samego Zabrza. Potem wziełam taksówkę i do Rudy Slaskiej do vetki ( po drodze). Potwierdziła to co już Wy powiedziałyscie. Kto zrobił taka brzydka robotę. Nie spodobało jej sie że szwy sie slimacza. Natychmiast miałam przemywać całą ranę riwanolem i potem smarować solcoserylem. Jezeli bedzie wszystko w porzadki to wyciagamy szwy 13.02, jeżeli bedzie gorzej to natychmiast, żeby nie doprowadzic do zakażenia. Usmiała sie z taśmowego wpisu w ksiazeczce ( potem Wam zeskanuję). Dostał Fripex na grzbiet bo miał bardzo bogate zycie zewnetrzne. Ponieważ w domu jest wszystko wypusciłam go na mieszkanie ( w razie czego bedę odpchlała całe mieszkanie). Chodzi i śpiewa bo jajeczny. W najblizszym m ożliwym terminie najpierw bedzie pozbawiany klejnotów ( czemu tego nie zrobiono z amputacja?) a potem szczepiony. W ksiazeczce napisano wiek 1996r. zapomniałam spytam. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Dzieki wszystkim za pomoc w wyciagnięciu tego brudasa ze schronu, dzieki Ulv za przygarniecie sparalizowanej Dusi i dziekuję za domek stały, który cierpliwie bedzie czekał na biszkoptowego rudzielca :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

IKA 6

Post » Wto lut 09, 2010 19:03 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

:ok: :piwa:
krynia08

Post » Wto lut 09, 2010 19:25 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

ojoj jaka saga.... Czy Rudy może się nazywać Janek, Stefcia pyta? Nie śmie pytać, czy może się nazywać Hans Kloss.... :D :D , albo J23. Bo Rudy to jest 102....a Stefcia nie lubi Pancernych....

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto lut 09, 2010 19:26 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

aha, a my przybędziemy pewnie w piatek, bo we czwartek jeszcze robota...

CatherineTheGreat

Post » Wto lut 09, 2010 19:33 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

A może konika wezmiesz na tymczas? :twisted:
Gosiara

Post » Wto lut 09, 2010 19:59 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Wet powiedział, że nie odjajczył bo musiałby narkozę przedłużać :roll: (przecież obcinanie jajek trwa naprawdę krótko więc nie rozumiem tego argumentu...) Powiedział że szwy są rozpuszczalne ale jak się nie rozpuszczą za tydzień to ściągnąć (ale to już IKA pisała zadecyduje jej wetka)
Kotek nie jest szczepiony z powodu stanu zdrowia ale to pewnie IKA już wyczytałaś z książeczki :wink:
A skąd ty ten domek stały tak szybko wytrzasnęłaś 8O
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lut 09, 2010 21:47 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Kasiu bede w piatek po południu w domu :ryk: :ryk: :ryk:
Ja domku nie wytrasnełam. To on mnie ścigał sms-ami i meilami. A kocur ma sie nazywac Omar Shafif o la boga :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ja niestety tak mam . Domki wysyłaja mi zyczenia czytając Forum a potem musze sie ścigać z czasem żęby to wszystko ogarnać :evil: :evil: :evil: :evil:

IKA 6

Post » Śro lut 10, 2010 8:43 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA 6 pisze:Kasiu bede w piatek po południu w domu :ryk: :ryk: :ryk:
Ja domku nie wytrasnełam. To on mnie ścigał sms-ami i meilami. A kocur ma sie nazywac Omar Shafif o la boga :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ja niestety tak mam . Domki wysyłaja mi zyczenia czytając Forum a potem musze sie ścigać z czasem żęby to wszystko ogarnać :evil: :evil: :evil: :evil:

omar shariff Stefcia się załamała.....a jak się ma nasz ulubieniec Figutek? :D

CatherineTheGreat

Post » Śro lut 10, 2010 11:22 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Kasiu powiedz Stefci, że nastepny tymczas na pewno bedzie J23, Hans Klos ( u nas zamkneli muzeum jeg imienia to czy nie zamkną kota :evil: :evil: )Figus to bardzo piekny kociak i wiecznie mi wpycha mordke pod pachę, żeby sie przytulić. Że tez ludzie nie umieja się poznac na takim kocie. :twisted: :twisted: A dzisiaj idziemy z Felunia na sterylke. Najwyższy czas. Jak sie znajdzie domek to bedzie juz po bólu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Śro lut 10, 2010 14:08 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA 6 pisze:Kasiu powiedz Stefci, że nastepny tymczas na pewno bedzie J23, Hans Klos ( u nas zamkneli muzeum jeg imienia to czy nie zamkną kota :evil: :evil: )Figus to bardzo piekny kociak i wiecznie mi wpycha mordke pod pachę, żeby sie przytulić. Że tez ludzie nie umieja się poznac na takim kocie. :twisted: :twisted: A dzisiaj idziemy z Felunia na sterylke. Najwyższy czas. Jak sie znajdzie domek to bedzie juz po bólu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Klossa zamknęli Stefcia płacze okropnie. Musiałam powiedzieć, że muzeum, nie Klossa! Przyjedziemy Figutkowi buzię całować, jak to mówi Stefcia :D :D :D

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]