Zapraszam kibicujących Kociej Chatce o wspomozenie akcji ZBIERAMY na KARME dla KOTÓW z KOCIEJ CHATKI
Bardzo prosze o przyłączenie sie do AKCJI , Kocia Chatka nie ma żadnych dotacji, tylko i wyłącznie pieniadze zebrane podczas takich AKCJI, od ludzi , którzy kochaja koty i widza sens w tym co robia.
PROSZĘ , JESLI MOŻE KTOŚ WSPOMÓC, CHOĆBY NIEWIELKĄ KWOTĄ, o WPŁATĘ NA KARMĘ dla KOCIAKÓW
ZBIÓRKA NA KARME dla KOCIEJ CHATKI DziejkaMikusiowa - 21 zł- jest wpłata Iweta - 20 zł - jest wpłata - Dorota Wojciechowska - 10 zł - Terenia1 - 10 zł - jest wpłata Mar_tika - 10 zł - jest wpłata Axa76 - 10 zł - jest wpłata Filomen - 190 zł - jest wpłata felinae - 20 zł Madziula - 10 zł - jest wpłata Patka-p3 - Bubor - 25 zł - jest wpłata Kessie - 20 zł - jest wpłata
Zrobiłam Oliemu allegro i alegratke http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=733267674 Pozmienialam w ogloszeniach nr tel.Kontak podany jest do Baski i do Teresy.Jak niektórzy więdzą robię sobie 2 tyg przerwę Mam prośbe niech ktoś założy konto w emetro i poda mi haslo zamiast na kupsprzedaj bedę tam robiła ogloszenie.Losowo wybrane ogłoszenia drukują.Mnie niestety nie wyswietlaja się obrazy na str emetro i nie moge sie zarejestrować
No tak...............całe szczęście Marty GRATULACJE
A ta serio żarcie zamówione, zapłacone - miało dziś przyjść, ale coś z przesyłką się opóźniło. Do poniedziałku na pewno będzie. Dziś z Teresą pomieszałyśmy wszystkie jakieś resztki suchego i musi starczyć do poniedziałku. Może jutro dokupię jeszcze promocyjną paczkę profilum Jakoś się kula
A żarełko w atrakcyjnej cenie jest i wzięłam też na zapas
Lucuś się bawi piłeczką dziś nawet grali prawie w piłeczkę z 13 letnim Filipem, Filip zachowywał się jak młodzieniaszek skakał za piłką jak panienka musiałabym nakręcić jakiś filmik