Wszystko ustalone:)))
Jutro bedziemy sciskac Kociame osobiscie:))))
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Kupiłam juz bilet
villemo5 pisze:Ale ja Wam zazdroszczę![]()
Będzie relacja na żywo?
Na gapę nie, wolę zapłacić te 33zł niż potem 300zł karyMaryLux pisze:Lemoniada pisze:Kupiłam juz bilet
A na gapiszona to nie łaska? Lub stopem?
Kociama pisze:AniHili pisze:Kociamko, mam nadzieję że to cudo zadziała i pchły szlag trafiWybrałam sugerując się opisem, bo moje wredoty nigdy mi pcheł nie przyniosły.
Żałuję, że nie mogę wpaść na zlot i zazdroszczę straszliwie tym co mogą. O!
Dziękuję Anulka![]()
zobaczymy się w innym terminie ale zobaczymy prawda?
Lemoniada pisze:Na gapę nie, wolę zapłacić te 33zł niż potem 300zł karyMaryLux pisze:Lemoniada pisze:Kupiłam juz bilet
A na gapiszona to nie łaska? Lub stopem?A nad stopem myślałam bardzo intensywnie, ale koniec końców się spietrałam
Konduktorzy nieraz bywają nieprzejednaniMaryLux pisze:Eeee tam 300 zł kary, ładnie się uśmiechnąć deo konduktora - i po problemie (gorzej, gdyby była \konduktorsza\
Lemoniada pisze:Konduktorzy nieraz bywają nieprzejednaniMaryLux pisze:Eeee tam 300 zł kary, ładnie się uśmiechnąć deo konduktora - i po problemie (gorzej, gdyby była \konduktorsza\Może przy powrocie pomyślę jakby tu zaoszczędzić, albo się skuszę na tego stopa
Nie muszę nawet specjalnie pozowaćMaryLux pisze:Lemoniada pisze:Konduktorzy nieraz bywają nieprzejednaniMaryLux pisze:Eeee tam 300 zł kary, ładnie się uśmiechnąć deo konduktora - i po problemie (gorzej, gdyby była \konduktorsza\Może przy powrocie pomyślę jakby tu zaoszczędzić, albo się skuszę na tego stopa
No to popozuj na woodstockowicvzkęSama widziałam, jakim łukiem ich konduktorzy mijali
moś pisze:zazdrosnica jak zazdrosnica, juz lepiej jak sie trzyma swojego tz-ta a nie cudzych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości