» Wto sty 05, 2010 23:28
Re: KRK-Puchatkowo-szukam persa do adopcji
to ja tez sie tutaj wpisze
Szukam koteczki dla moich serdecznych znajomych. Ich kot (imiennik mojego Micka, od niego zreszta moj dostal imie, gdy sie u mnie pojawil,bo okazal sie dwa razy wieksza kopia tamtego) odszedl tuz przed swietami, po dlugiej chorobie nerek i pecherza (prawdopodobnie genetycznie uwarunkowanej, kot urodzil sie w ogole za maly i calkiem bez futra a oni go odratowali, przezyl z nimi 4 lata), mimo najlepszej opieki i troski i wizyt u weta praktycznie do drugi dzien przez ostatnie wiele miesiecy nie udalo sie uratowac, tragedia. No i nie wyobrazaja sobie domu bez kota, co jest oczywiste. Chcialabym pomoc im znalezc kota, ktory wypelni te pustke. Z tym ze oni chcieliby, aby byl to persopodobny plaskatopyszczkowy kotek, a raczej zdecydowanie kotka, dziewczynka, najlepiej jeszcze mala. Ja wiem, ze pojawia sie glosy, ze pokochaliby kazdego, a nie tak wybranego kota, (i kopii tego ktory odszedl nie znajda...), i mysle ze by tak bylo, ale to sa sprawy emocjonalne, i nie dla siebie szukam , wiec poki co, przekazuje prosbe taka jaka jest: jesli ktos by slyszal/mial taka koteczke, bardzo prosze o kontakt/wpis.
Za dom gwarantuje, to moi znajomi od lat. Na kota czekaliby kochajacy wlasciciele, dom niewychodzacy, zapewniona najlepsza opieka weta.
Dziekuje w ich imieniu za pomoc