Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Ale czy nie jest z góry powiedziane, że wygraną jest karma? Może asty nie zgłosiły się więcej bo widziały, że nie mają szans (każde forum sobie ustala na co będzie w danym miesiącu głosować). My też raz zgłosiłyśmy nasze schronisko, ale cóż, nie dało rady. Za to wygraliśmy potem karmę na forum Molosy![]()
Fundacja Pro Equo faktycznie mało ma kocich i psich podopiecznych, tak w każdym razie wynika ze strony. Może Greven chce w ten sposób zaoszczędzić przynajmniej na nich, domyślam się, że konie są drogie w utrzymaniu. Ale rzeczywiście trochę to bez sensu, zważywszy, że inne typowo psie i kocie schroniska pękają w szwach![]()
Na Głowno zagłosowałam
Aleksandra59 pisze:
Lemoniada - dzięki za głos na Głowno![]()
Co do AST - moja bardzo subiektywna ocena, do której mam prawo - oni liczyli na bezpośrednie wsparcie, czyli pieniądze. Nie chcę oceniać, ale z Krakvetu AST zniknęło. A mieli bardzo duże wsparcie dogo.
Lemoniado - co do Waszego schroniska, nie znam go ale zgłoś go na miau na przyklejonym wątku dotyczącym głosowania na krakvecie. Pewnie nie raz tam było![]()
To jest bez sensu - wybieramy między bardzo potrzebującymi wsparcia i tymi również bardzo potrzebującymi wsparcia, i jak tu być mądrym
ajmk pisze:A do łóżeczka można to śniadanko prosić?
DZIEŃ DOBRY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1475 gości