Moderator: Estraven

Ja też nigdy sama nie wymieniałam ale widziałam jak to hydraulik robił: myk-myk i gotowe. Tylko trzeba mieć uszczelkę i NARZĘDZIA - ręcznie tego się nie da
 Ja też nigdy sama nie wymieniałam ale widziałam jak to hydraulik robił: myk-myk i gotowe. Tylko trzeba mieć uszczelkę i NARZĘDZIA - ręcznie tego się nie da 
 bo ja przewrotny typ jestem.
 bo ja przewrotny typ jestem. Tylko chyba najpierw trzeba byłoby zakręcić główny wyłącznik wody (w łazience np, przy liczniku z wodą) bo może siknąć z otwartego kranu
 Tylko chyba najpierw trzeba byłoby zakręcić główny wyłącznik wody (w łazience np, przy liczniku z wodą) bo może siknąć z otwartego kranu   
  ) - i ani drgnęło ! No to wziął piękny wielki olbrzymi klucz i myk-myk odkręcone
 ) - i ani drgnęło ! No to wziął piękny wielki olbrzymi klucz i myk-myk odkręcone  WNIOSEK: nie siły trzeba tylko odpowiedniego narzędzia
 WNIOSEK: nie siły trzeba tylko odpowiedniego narzędzia  

Marzenia11 pisze:...i odpowiedniego faceta

Anna2016 pisze:Marzenia11 pisze:...i odpowiedniego faceta
akurat
tu bym dyskutowała
podpisane: Pomysłowy Dobromir

Marzenia11 pisze:Zastanawiam sie,czy dam radę nauczyć się i wymienić uszczelki w kranach. Mam przeczucie,ze może mi się udać, nieraz patrzyłam jak ojciec wymieniał no ale... hm. Jak myślicie? To łatwe jest? Przypominam,ze nie jestem techniczna,ale jednocześnie ,ze się mogę wielu rzeczy nauczyć.

majencja pisze:Marzenia11 pisze:Zastanawiam sie,czy dam radę nauczyć się i wymienić uszczelki w kranach. Mam przeczucie,ze może mi się udać, nieraz patrzyłam jak ojciec wymieniał no ale... hm. Jak myślicie? To łatwe jest? Przypominam,ze nie jestem techniczna,ale jednocześnie ,ze się mogę wielu rzeczy nauczyć.
bez problemu, mnie pani w sklepie tak wnerwiła że zamiast głowicy kupiłam calą baterie i memi rencami wymieniłam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sebans i 42 gości