https://www.facebook.com/powszechna.ste ... =3&theater
Moderator: Estraven
Chiara pisze:Chiara pisze:
Milena, która wysterylizowała siedemnaście kotów z Odrowąża, rusza z akcją sterylizacji stada dziewięciu kotów:
"Nie mam sie do kogo zwrócić, więc znowu pisze do Was. Na wsi u mojej rodziny po sąsiedzku mieszkaja ludzi, ktorzy mają troche niepokolei w głowie. Sa biedni, niezaradni zyciowo, niektorzy z uposledzeniami umyslowymi ale sa nieszkodliwi, nie robia krzywdy swoim zwierzetom. Ale maja dosc pokazne stadko kotowz 10, większosc to kocice. stad moje pytanie, czy macie pieniązki i moglibyscie sfinsnować zabiegi sterylizacji kotek???"
Milena zawiozła dziś na zabiegi dwie kotki![]()
i dwa kocurki
![]()
Jutro jadą dwie kolene kotki
![]()
i kocurek
, a w piątek ostatnie dwie kocice
![]()
. Koty bytują we wsi Górki w świętokrzyskim.
"kurde jaki tam dramat, jaka biedakoty piekne, whiskasowe
wypasione na resztkach z obiadu - ziamniakach z burakami
"

Niespo pisze:Jeśli nie będzie miał kto zrobić jakiejś grafiki to ja się zgłaszam

Chiara pisze:Chiara pisze:
Wieści z Rogoźnik. Kolejne koty stamtąd liczą na naszą pomoc.![]()
"Witam. Piszę do Pani w sprawie kolejnych kotków. Okazało się ze przed tym jak wykastrowaliśmy kotki , za których sterylizacje Państwo zapłacili , urodziły się małe. Wykastrowałam ze swoich pieniędzy dwa kocury , ale zostały jeszcze dwie kotki i kocur. Z kotką nie będzie problemu bo sama wchodzi do domku letniskowego , lecz pozostałe dwa są dzikie. Chciałabym spytać czy moglibyście Państwo jakoś pomóc w tej sytuacji. Wiem , że proszę o wiele , ale koszty miesięcznego utrzymania tak dużej ilości kotów i do tego sterylizacja przewyższa moje możliwości. A przy okazji mogę się pochwalić dużymi zmianami. Koty za które sterylizacje państwo zapłacili juz coraz częściej podchodzą pod dom , czyli mniej się boją. Wymagało to długiego okresu czasu , ale jestem dobrej myśli , że będzie coraz lepiej i może gdy się oswoją całkowicie uda się im znaleść dom. Bardzo prosze o rozpotrzenie mojej prośby. Pozdrawiam Kornelia wraz z kotami z Rogoźnickiego lasu."
Oczywiście zgodziłam się od razu, żeby Powszechna Sterylizacja sfinansowała pozostałe zabiegi.
"Super !!! Nawet nie wie Pani jak sie ciesze.Dziekuję bardzo
To dzwonie jutro do weterynarza , który ostatnio sterylizował kotki i mam Pani ten wniosek pocztą wysłać jak ostatnio tak ?
"
Koty już umówione u weta na sobotę.![]()
![]()
Uwielbiam ludzi czynu.

alab108 pisze:Nie było jeszcze wpłaty za zakupy w FaniMani? Bo:
28 sierpnia 2015 17:16:06 zooplus PL Fundacja "Szare, bure i łaciate" 2,88 Wypłacono
1 sierpnia 2015 21:07:53 zooplus PL Fundacja "Szare, bure i łaciate" 2,25 Wypłacono
29 lipca 2015 07:30:56 zooplus PL Fundacja "Szare, bure i łaciate" 2,46 Wypłacono
5 lipca 2015 14:08:05 zooplus PL Fundacja "Szare, bure i łaciate" 2,49 Wypłacono
ewa_mrau pisze:---
i mam pytanie
... czy mogę liczyć na pomoc w sterylizacji i kastracji?
w Łodzi skończyły się już darmowe zabiegi
a ja mam w Lecznicy Trop 8 kotów czekających na zabieg (ze stada są jeszcze 2 do złapania)
cena za sterylizację - 1oo,oo zł.
cena za kastrację - 6o,oo zł.
(w tym przetrzymanie kotek przez 7 dni)
na razie wiem tylko, że zrobiona jest już jedna kotka
nasz wątek viewtopic.php?f=1&t=166885&p=11273854#p11273854
---
i dwie kicie
.
Faktura na 680 zł do zapłaty...Chiara pisze:ewa_mrau pisze:---
i mam pytanie
... czy mogę liczyć na pomoc w sterylizacji i kastracji?
w Łodzi skończyły się już darmowe zabiegi
a ja mam w Lecznicy Trop 8 kotów czekających na zabieg (ze stada są jeszcze 2 do złapania)
cena za sterylizację - 1oo,oo zł.
cena za kastrację - 6o,oo zł.
(w tym przetrzymanie kotek przez 7 dni)
na razie wiem tylko, że zrobiona jest już jedna kotka
nasz wątek viewtopic.php?f=1&t=166885&p=11273854#p11273854
---
Ewa wysterylizowała już dziesięć dziczków - osiem kocurów![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i dwie kicie
![]()
.
Faktura na 680 zł do zapłaty...

, dwie kocice
zgłosiła karmicielka, która sterylizuje podopiecznych w ramach PS. Koty bytują 30 km od miejsca jej zamieszkania - w miejscowości Boszkowo Letnisko, gmina Przemęt.

Użytkownicy przeglądający ten dział: niuans, sebans i 73 gości