Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Wiesz - zawsze się możemy jakoś umówić jak będziesz potrzebowała "pojechanych" zdjęć do portfolio to zobaczysz na własne oczy tudzież obfocisz mnie w różnych kreacjach. Indyjskie, średniowieczne, kimono, steampunk...
Alienor pisze:Dawno temu wrzucałam moją kreację jeszcze z Triconu, ale poszukam znów. A jakbym miała Twojego maila Izo, to wysłałabym na maila i te z Triconu i te z ubiegłorocznego Polconu w Bielsku.
Nie wiem jak u Was, ale wczoraj u nas była straszna burza z silnym wiatrem. Ponieważ przez osiedle idzie linia wysokiego napięcia, to było trochę huku, którego bały się koty a który Toperek olał kompletnie. Swoją drogą na spacerze przed burzą jeszcze (i poprzedzającym ją deszczem) dopadła nas (z opiekunem) przesympatyczna psina, którą prawie ogon zamiatał, która przypadła do ziemi i aż piszczała, żeby namówić do zabawy Topcia. Została olana. Polizała go po pyszczku, dalej się wijąc wokół niego, a Toper popatrzył na mnie wzrokiem pytającym, czy możemy już iść. Pan wybuchnął śmiechem po mojej uwadze, że Topcio uważa że to miłe (bo poruszył 2 razy ogonem), ale czy możemy już sobie iść. Ponieważ zaczęło padać, czego nie lubi ani on, ani ja, poszliśmy do domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Majestic-12 [Bot] i 629 gości