Delikatna Fanta-już we własnym domku! FB str.39

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 15, 2014 19:53 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Kasiu, nie zamartwiaj się Obrazek, jest jeszcze małżeństwo z Warszawy. Poza tym możliwe, że jeszcze ktoś się odezwie.
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Wto kwi 15, 2014 19:58 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Rutko-ale mi tak przykro, bo juz widziałam oczyma duszy Fantę w ramionach Beaty.
Przykro mi,ze osoba tak ciepła i serdeczna po prostu mnie olała :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto kwi 15, 2014 20:04 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Tacy już są ludzie, niektórzy nie mają odwagi powiedzieć wprost, że rezygnują. Może trochę im wstyd? :oops: - to taka ogólna refleksja.
Na razie nie osądzam pani Beaty, różnie w życiu bywa, może wydarzyło się coś nieprzewidzianego? Poczekajmy do jutra.

dzika ruta

Post » Wto kwi 15, 2014 20:11 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Ja ciągle jeszcze mam nadzieję.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto kwi 15, 2014 20:16 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Teraz jest okres przedświąteczny i różnie bywa z czasem, więc może coś jej wypadło niespodziewanego. Zaczekaj może do jutra i jeżeli się nie odezwie, to wtedy będziesz miała jasność sytuacji. A póki co dalej trzymam kciuki za dobry domek. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Człowiek jest cywilizowany na tyle, na ile potrafi zrozumieć kotaObrazek

andy3458

Od: Wto wrz 03, 2013 16:45

Post » Wto kwi 15, 2014 21:37 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

8O no mosz! Moźe coś się wyjaśni?
Ja mam dzisiaj od południa problem z netem i fonem. Może P. Beata też tego fatum doświadczyła?
Trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto kwi 15, 2014 21:48 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Pani Beata odezwała się , odczytała dopiero mojego maila-nie rezygnuje z Fanty!!!!
Kurczę-ja wysyłalam sms-y na numer, z którego dzwoniła wczoraj, a dzisiaj napisała z innego numeru-najwyraźniej nie odczytała ich!-Elu byc może coś z łącznością było nie tak?-tak jak u Ciebie?
Jutro będzie dzwoniła ok 9 rano.
Cieszę się bardzo! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 15, 2014 22:06 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

:love: wspaniała wiadomość :)
Jeśli w bagażu podręcznym będę miała wiarę, nadzieję, miłość i kota- dotrę wszędzie.
Rambo, Tilli i Puszek już w Londynie :)

Koffinka

Od: Nie gru 15, 2013 0:30

Post » Wto kwi 15, 2014 22:10 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

:ryk: -wiecie co?-wysłałam te sms-y na stacjonarny telefon :ryk:
No ale skąd mogłam wiedzieć, że to stacjonarny?-nie znam numerów kierunkowych na Sląsku! a numery telefonów sa teraz takie dziwne, nie sposób stwierdzić co to za sieć :oops:
No nic!-najważniejsze, że sprawa się wyjasniła-Pani Beata przeszczęśliwa!!!!!!-ja też!!!
Kciuk magiczne pomogły!-dziękuję Wam!!!! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 15, 2014 22:12 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Jednak coś w tym :ok: jest . Kiedy Fanta jedzie do nowego domku ? Pewnie będziesz za nią tęsknić :)
Jeśli w bagażu podręcznym będę miała wiarę, nadzieję, miłość i kota- dotrę wszędzie.
Rambo, Tilli i Puszek już w Londynie :)

Koffinka

Od: Nie gru 15, 2013 0:30

Post » Wto kwi 15, 2014 22:21 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

kropkaXL pisze::ryk: -wiecie co?-wysłałam te sms-y na stacjonarny telefon :ryk:
No ale skąd mogłam wiedzieć, że to stacjonarny?-nie znam numerów kierunkowych na Sląsku! a numery telefonów sa teraz takie dziwne, nie sposób stwierdzić co to za sieć :oops:
No nic!-najważniejsze, że sprawa się wyjasniła-Pani Beata przeszczęśliwa!!!!!!-ja też!!!
Kciuk magiczne pomogły!-dziękuję Wam!!!! :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk: najważniejsze że się wyjaśniło i dobrze skończylo :D
Ja się zawsze boję, jak coś idzie zbyt pięknie. A jak się kiełbasi, zazwyczaj kończy się dobrze :ok:
Czyli jednak Fanta zostanie sąsiadeczką Phanty? :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto kwi 15, 2014 22:23 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Muszę, inaczej się uduszę: a nie mówiłam Obrazek

dzika ruta

Post » Wto kwi 15, 2014 22:26 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Koffinko-oczywiście,że będę tęsknić!-jej nie można nie kochac-to słodkie okragłe pysio jest takie urokliwe, mruczenie takie kojące, jest miluteńka!
Beata i Jej Mama będą miały miziaczka i tulaczka!

Idę teraz na zasłużony odpoczynek-nastresowałam sie dzisiaj wystarczająco, pora spać-dobrej nocki Wam zyczę!
phantasmagori pisze:
Czyli jednak Fanta zostanie sąsiadeczką Phanty? :D

Dokładnie Elu-no cos w tym jest! :lol:
dzika ruta pisze:Muszę, inaczej się uduszę: a nie mówiłam Obrazek

Mówiłaś! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 15, 2014 22:31 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

kropkaXL pisze:Ja ciągle jeszcze mam nadzieję.

my też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czyli w sumie niepotrzebnie banerek zmieniałam :ryk: i sama się obśmiałam tez z siebie,bo ja tu z dalszymi kciukami ,a kilka postów wyżej wszyscy się cieszą,że Fanta będzie miala nowy dom
ZNakiem tego musze iść spać :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto kwi 15, 2014 23:27 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 15, 2014 22:44 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Dobrze, że doczytuję dopiero teraz. Stres mnie ominął, a przy okazji mogę się pośmiać :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

[poprzednia][następna]