Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:8O mala franca wyszla przez 4,5 cm szczeliny szczebelek na parapetUf wrocila szybko za zabawka. Ale robi sie ź niej mega wulkan energi
kto chce? Bo ja osiwieje
Dorota Wojciechowska pisze:8O mala franca wyszla przez 4,5 cm szczeliny szczebelek na parapetUf wrocila szybko za zabawka. Ale robi sie ź niej mega wulkan energi
kto chce? Bo ja osiwieje
Wioleta71 pisze:Kotki nakarmione, podłogi pomyte , kuwetki posprzątane , wszystko w nich było ok![]()
Władzia oczy zakropione
Mały czarny kotuś wskakiwał dziś na moje nogi i wspinał się po nich do góry![]()
Bella oczy też zakropione tylko zapomniałam zaznaczyć w karcie![]()
Dzidka dostała tylko dziś wodę Fajna z niej kotka, lubi się bardzo myziać i przytulać![]()
Dyżur spokojny, kotki grzeczne![]()
Zostawiłam w przedsionku na kwarantannie reklamówkę z kilkoma ciuszkami, może uda się coś sprzedać na kocim bazarku Będzie na jedzonko dla naszych kociastych
Zapomniałam zabrać kurcze puszki![]()
![]()
terenia1 pisze:05.08. pon. rano Mirka wiecz. Teresa
06.08. wtorek rano Marta wiecz. Teresa
07.08. środa rano Marta wiecz. Mirka
08.08. czwartek rano Mirka wiecz. Teresa
09.08. piątek rano brak wiecz. Agata
10.08. sobota rano brak wiecz. brak
11.08. niedziela rano brak wiecz. brak
fruciu pisze:terenia1 pisze:05.08. pon. rano Mirka wiecz. Teresa
06.08. wtorek rano Marta wiecz. Teresa
07.08. środa rano Marta wiecz. Mirka
08.08. czwartek rano Mirka wiecz. Teresa
09.08. piątek rano brak wiecz. Agata
10.08. sobota rano brak wiecz. brak
11.08. niedziela rano brak wiecz. brak
Niedziele wieczór poproszę
Żeby nie było że się lenie na urlopie, codziennie po kolacji dokarmiam tutejsze koty wynosząc tajniacko jedzenietak żeby z wprawy nie wypaść. Pozdrawiam
mir.ka pisze:Władzi przemyłam oczka i zakropiłam, dzisiaj nie była chętna do współpracy, w miskach miała nie zjedzone, wymieniłam jej mokre, ale nie wiem czy ruszyła, kicha i kaszle (?)
Mara S pisze:mir.ka pisze:Władzi przemyłam oczka i zakropiłam, dzisiaj nie była chętna do współpracy, w miskach miała nie zjedzone, wymieniłam jej mokre, ale nie wiem czy ruszyła, kicha i kaszle (?)
Ona ma dziś kontrolę więc zobaczymy ale czasem mi się wydaje, że ona ma stale podwyższoną temperaturę i tylko po tolfinie ma ochotę na jedzenieA jak jej siostry? Jedzą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 474 gości