Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:to może:
Niezapomnianej Basi, która swoje życie poświęciła ratowaniu kocich istnień- Przyjaciele
Goyka pisze:Nowa_Sztno pisze:ewexoxo pisze:Nie wiem czy to dobra pora, żeby o tym pisać, ale pomyślałam o jakimś uczczeniu pamięci Basi... nie teraz, za jakiś czas, jak każdy z nas dojdzie trochę do siebie. Myslałam o zamieszczeniu zdjęcia Basi, napisaniu kilku słów o Niej, o tym co robiła, ile dobra zostawiła, ile istnień uratowała... żeby pozostał ślad nie tylko w naszej pamięci.
To oczywiście tylko pomysł, propozycja...
Ewelinko, mi też się ten pomysł podoba.
Kolega z lokalnej gazety też zaproponował napisanie tekstu o Basi - co Wy na to?
wspaniały pomysł, chciałabym móc Basię jakoś zobrazować w swojej głowie, nie znałam jej więc nie wiem jak wyglądała (zdjęcie) warto też upamiętnić to co zrobiła za życia, mimo ciężkiej choroby!
Marzenia11 pisze:zostawiłabym "przyjaciele" lub "przyjaciele z miau.pl i ze schroniska" - "kociarze" ma wydźwiek pejoratywny w naszym społeczeństwie, niestety...
ewar pisze:A parę słów na pogrzebie? Coś na wzór mowy, jaką wygłosił ksiądz Kamiński na pogrzebie Pana Wołodyjowskiego? Nie wiem, głupie to?
Nowa_Sztno pisze:[...]
są serca w których żyjesz - Basi, przyjaciele i pracownicy schroniska
[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips i 42 gości