[URL=http://fotoo.pl/show.php?
A to nasze dwie oswojone staruszki jak widać mają się dobrze, dobre jedzonko to i zdrowie dopisuje, ostatnio daję im Animonde carny indyk i krewetki i suchą karmę Sanabelle Bosch np pstrąg w zooplus.pl są zawsze dobre promocje! Zamówiłam też Smilla sardynki i tuńczyk i faktycznie sama ryba czyli pycha.
W pracy w stodole gdzie m.in. Urzeduje biały kocur wiadro 5 kg suchej karmy puste. Trzeba postawić nowe. Jest jeszcze rudy dziki, laciaty też dzikus, Toficzek bezogonek oswojony, Czarny jakiś oswojony ale tylko nocą przychodzi bo mi portierzy relację zdają no i nasz rasowy, to co widać, a pod osłoną nocy kto je policzy jak dookoła same meliny to kto dokarmi kota jak wszystko na alkohol idzie?
Pod moim blokiem w obu ogródkach stołówki też pełne gości, z jednej strony kilka kotów codziennie dostają jedną puszkę plus resztki mięsa obiadowego plus chrupki a w drugim ogródku jeże, jeden trochę slabowity daję mu codziennie miseczkę wody z miodem i codziennie wypija no i konserwa i chrupki, sprzatalam mu domek bo sianko było wilgotne to się obraził i poszedł do sąsiada pod balkon ale się okazało że kupę zrobić a i dobrze bo sąsiad wredziuch.
A drugiego jeża przyniosłam na chwilę do domu i całkiem się nie bał
Najgorsze jest to, że bardzo zimno i końca nie widać
Dziękuję Dorci z Anglii za kolejną pomoc bezdomniaczkom!
I pozdrawiam wszystkich którzy czytają ten wątek