Mam nadzieję, że jeszcze nie było ( przeczytałam cały pierwszy wątek i połowę tego). Dziś kupiłam kociszczom tackę z Rossmana. Skład wygląda zachęcająco.Za całe 1,70 za tackę

Wygląda toto obłędnie - tylko posolić i zjeść. Kociszcza wrąbały tylko furkot leciał, ale one małe są , zeżrą wszystko. Traf chciał, że akurat dziś przyszła paczka z zooplusa i okazało się, że ten winston ma skład bardzo podobny do animondy vom feinsten

a tańszy niemal dwukrotnie.
Winston Delikat mit Kalbstuckchen in Rahmsauce 60% Fleich, tacka 100 g
(Delikat - Delikates dla kota z kawałkami cielęciny w sosie śmietankowym. Kompletna karma dla kotów dorosłych. Zawartość mięsa 60%)Skład: Mięso i mięsne produkty uboczne ( m.in. mięsa 60%, w tym cielęciny 5%), zboże, mleko i produkty mleczarskie, zioła (0,5%), minerały, inulina (0,1%).
Składniki analityczne: białko surowe 8 %, tłuszcz 5%, popiół surowy 2,5%, włókno surowe 0,3%, zawartość wilgoci 83%
Karmię surowizną, flirtuje trochę z BARFem, ale potrzebuję sensownych puszek, bo jak wyjeżdżamy to do kotków przychodzi niania ( w ostateczności są w hotelu) no i przecież nie będę od niani wymagać babrania się z mięsiwem

Myślę, że Winston się nada