ametyst55 ,a chcesz je oddać ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ametyst55 pisze:Dorciu pierwszy tymczas Filemon został - bo zadziałała klątwa pierwszego tymczasa, Malwinka wróciła z adopcji i chyba zostanie u nas, bo długo dochodziła do siebie po tym zdarzeniu, dwoje rezydentów to już daje czwóreczkę. Dodatkowe 2 podrostki plus mamusia, która siedzi w innym pokoju to poza moimi możliwościami finansowymi w kwietniu kończy mi się umowa na zastępstwotak więc nadal usilnie szukam im domu, choć bardzo się już do nich przyzwyczaiłam
dorcia44 pisze:będąc w gabinecie usłyszałam pytanie a co to na tych plecach jest ?
akupazurkuraw wydaniu Tytka i Lolitki ,nie widzę co tam z tyłu mam ,ale czuje jak po mnie skaczą i paździory wbijają
![]()
już mnie lenistwo ogarnia
Wielbłądzio pisze:Jest. Maciej Kot.
Mrrrrrrryyyrrrryrrrrryyy mrrrrryyyrrrrrryyy ryrrrrrry mryrrrrrrryyy.... i tak przez 24 godziny na dobę, momentami dosłownie prosto w moje uszy![]()
Wielbłądzio pisze:Albo Buszita, która również bez śladowych choćby skrupułów decyduje o tym, czy danej nocy dane mi będzie przeczytać przed snem bodaj kilka stron książki czy absolutnie nie (bo na niej siada lub kładzie łeb).
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Jest. Maciej Kot.
Mrrrrrrryyyrrrryrrrrryyy mrrrrryyyrrrrrryyy ryrrrrrry mryrrrrrrryyy.... i tak przez 24 godziny na dobę, momentami dosłownie prosto w moje uszy![]()
Owszem, zgadza się. Maciej może być głaskany 24/24. Do ... ekhm... znudzenia...
Wielbłądzio pisze:Albo Buszita, która również bez śladowych choćby skrupułów decyduje o tym, czy danej nocy dane mi będzie przeczytać przed snem bodaj kilka stron książki czy absolutnie nie (bo na niej siada lub kładzie łeb).
O! A ja myślałam, że tylko Lizak kładzie się albo siada mi centralnie tyłkiem na książce, kiedy czytam w łóżku przed zaśnięciem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cosmos, Google [Bot] i 183 gości