Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
2tf9ak8 pisze:Z dziewczynami juz lepiej,Chytrusia tez jakby mniej lekliwa i co moze dziweczynka bedzie miec domek,moja znajoma zastanawia sie nad adopcja Chyrtusi stracila swojego cos ok.6m-cy i teraz chciala by zaadoptowac kotke,zobaczymy okaze sie w niedziele ale mysle ze bedzie wszystko ok.
2tf9ak8 pisze:Dziewczyny dzis o 17 Chytrusia pojechala do swojego nowego domku gdzie bedzie jedynaczka,bedzie miala na imie Lolitka,jak pisalam Chytrusia pojechala do mojej znajomej ktora pol roku temu stracila kotke podobna do Chytrusi i jak jej powiedzialam ze mam prawie taka sama od razu ja chciala adoptowac,wiem ze bedzie tam szczesliwa pani z mezem bardzo kochaja koty.
kassja pisze:2tf9ak8 pisze:Dziewczyny dzis o 17 Chytrusia pojechala do swojego nowego domku gdzie bedzie jedynaczka,bedzie miala na imie Lolitka,jak pisalam Chytrusia pojechala do mojej znajomej ktora pol roku temu stracila kotke podobna do Chytrusi i jak jej powiedzialam ze mam prawie taka sama od razu ja chciala adoptowac,wiem ze bedzie tam szczesliwa pani z mezem bardzo kochaja koty.
Bądź szczęśliwa w nowym domku Chytrusiu
kassja pisze: Cała dotępna część stada została wygłasna, wyprzytulana i dopieszczona. Bez problemu na rączki wchodzi Pierścionek. Bunia też jest przytulaśna i Dżerry. I jeden z Rumcajsów głaskany włącza taki traktorek, że szyby drżą. Ale Bury, Prączka i drugi Rumcajs jeszcze mocno dzikawe. Najbardziej dziki jest Pirat, który jeszcze nigdy nie zszedł z rury nawet przy p.Arkadiuszu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 169 gości