Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 13, 2012 9:42 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

horacy 7 pisze:Dziękuję za ogłoszenia.Teraz najbardziej potrzebujący jest Kuro.Z Rydzem małą chwilę mozemy poczekac bo w sobotę jestem umówiona z panem z Olecka w jego sprawie,mają państwo przyjechać go zobaczyć a robi się bardzo fajnym kotem.Juz nie boi się ludzi i lubi być w centrum zainteresowania ,przegonił z łóżka Lorda i spi ze mną.

Basia,
napisz mi coś więcej o Kuro, o jego charakterze.

Jest wykastrowany, zdrowy. Nadaje się do domu niewychodzącego i wychodzącego również. Korzysta z kuwety. Oceniony na 8-9 lat. Dominujący. Nie boi się człowieka, pamiętam, że mruczał w trakcie badania :) To się zgadza, prawda?
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 13, 2012 9:47 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

Kasiu, napisałam CatAngel wiadomość i zapłaciłam właśnie za pakiet 130 ogłoszeń dla Kuro.
Jakieś ładne zdjęcia kawalera i opis by się przydał na maila dla CatAngel, żeby ktoś się zakochał w kawalerze :1luvu:

A mogłabyś pokazać jakieś ogłoszenia białasków ? Lubię te chłopaki i chciałabym zobaczyć, jak się prezentują :kotek:

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Pt kwi 13, 2012 9:49 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

O właśnie, zdjęcia.
Basia, jesteś w stanie zrobić Kuro nowe fotki? Ja wiem, że czarnego kota ciężko się fotografuje, ale ... ;) Przydałyby mu się takie wyraźniejsze.
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 13, 2012 9:53 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

aleksandrowa pisze:Kasiu, napisałam CatAngel wiadomość i zapłaciłam właśnie za pakiet 130 ogłoszeń dla Kuro.
Jakieś ładne zdjęcia kawalera i opis by się przydał na maila dla CatAngel, żeby ktoś się zakochał w kawalerze :1luvu:

A mogłabyś pokazać jakieś ogłoszenia białasków ? Lubię te chłopaki i chciałabym zobaczyć, jak się prezentują :kotek:

CatAngel na koniec przysyła zawsze wszystkie linki to Ci podeślę.

A są już np. tu: :)
http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=134382
http://zwierzeta.anonse.pl/mazowieckie/ ... 31706.html
http://sloniu.pl//2/darmowe-ogloszenia/ ... stwo_.html
http://petsy.pl/ogloszenia/2/2/79/24633.html

Ogłaszamy na całą Polskę, z naciskiem na Warszawę bo to duży rynek :)
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 13, 2012 9:55 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Dziękuję za ogłoszenia.Teraz najbardziej potrzebujący jest Kuro.Z Rydzem małą chwilę mozemy poczekac bo w sobotę jestem umówiona z panem z Olecka w jego sprawie,mają państwo przyjechać go zobaczyć a robi się bardzo fajnym kotem.Juz nie boi się ludzi i lubi być w centrum zainteresowania ,przegonił z łóżka Lorda i spi ze mną.

Basia,
napisz mi coś więcej o Kuro, o jego charakterze.

Jest wykastrowany, zdrowy. Nadaje się do domu niewychodzącego i wychodzącego również. Korzysta z kuwety. Oceniony na 8-9 lat. Dominujący. Nie boi się człowieka, pamiętam, że mruczał w trakcie badania :) To się zgadza, prawda?

Tak Kasiu już piszę ,myślę że może mieć gdzieś z 7 -8 lat ,jest kotem bardzo dużym .Waży ponad 6 kg lecz nie jest tłusciochem tylko po prostu jest duży.Jest kotem dominującym w stosunku do innych kocurów chociaz nie bije jakoś strasznie tylko niestety inne czują respekt.Jest wykastrowany ,miał testy na fiv i fev są ujemne.Może mieszkać spokojnie w domku wychodzacym lub mieszkaniu,korzysta z kuwety.Uwielbia człowieka tzn. ociera się ciągle o nogi ,uwielbia głaski nie bardzo lubi być noszony na rękach ,boi się tego i ucieka wtedy.Mruczy w lecznicy przy badaniu i przy każdym miłym geście ze strony człowieka.Jest piękny i dostojny.Co do fotek jutro sie postaram cos pstryknąć.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt kwi 13, 2012 9:56 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

Piękny tekst i piękne zdjęcia białasków :1luvu:

Urocze z nich dzieciaki i na pewno ktoś się w nich zakocha ! :piwa:

aleksandrowa

Post » Pt kwi 13, 2012 9:59 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

O białaskach mało piszę lecz są to cudaki psotniki ,wczoraj urzędowały w szafie na moich wieszakach z ubraniami niestety więc wyglądam ciągle jak sierściuch.

horacy 7

Post » Pt kwi 13, 2012 10:03 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

No kawałki futra dyskretnie ściągane z ubrania w pracy zna chyba większość z nas ;)
Przed wyjściem zawsze "objadę się" rolką odkłaczajacą, a i tak później siedzę w pracy i widzę na spódnicy... fuuuutro :evil: Tż jak się denerwuje, że ma na garniturze włoski zawsze tłumaczę, że to tak jakby Bunio czy Maja (nasz dwójka) poszła z nim do pracy, i że powinno być mu miło :twisted:
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 13, 2012 10:11 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

U mnie to już jeden wielki kłak wszędzie,chodzę ciągle z rurkami samoprzylepnymi i efektów nie widać.Niestety one urzędują wszędzie do tego jeszcze kocury się biją i wszedzie leży futerko.Do tego psy ,odkurzamy 2-3 razy dziennie i efekty są krótko.Mój dom to jeden wielki kłak,ja nie powiem jak się ostatnio nazwałam w lecznicy .

horacy 7

Post » Pt kwi 13, 2012 10:12 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

horacy 7 pisze:O białaskach mało piszę lecz są to cudaki psotniki ,wczoraj urzędowały w szafie na moich wieszakach z ubraniami niestety więc wyglądam ciągle jak sierściuch.

Ważne, że odchuchane, zdrowe i gotowe na kochający domek. :ok: :1luvu:

aleksandrowa

Post » Pt kwi 13, 2012 10:18 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

horacy 7 pisze:U mnie to już jeden wielki kłak wszędzie,chodzę ciągle z rurkami samoprzylepnymi i efektów nie widać.Niestety one urzędują wszędzie do tego jeszcze kocury się biją i wszedzie leży futerko.Do tego psy ,odkurzamy 2-3 razy dziennie i efekty są krótko.Mój dom to jeden wielki kłak,ja nie powiem jak się ostatnio nazwałam w lecznicy .

Powiedz może ja też tak mam :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt kwi 13, 2012 10:27 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

lidka02 pisze:
horacy 7 pisze:U mnie to już jeden wielki kłak wszędzie,chodzę ciągle z rurkami samoprzylepnymi i efektów nie widać.Niestety one urzędują wszędzie do tego jeszcze kocury się biją i wszedzie leży futerko.Do tego psy ,odkurzamy 2-3 razy dziennie i efekty są krótko.Mój dom to jeden wielki kłak,ja nie powiem jak się ostatnio nazwałam w lecznicy .

Lidko dzięki ,że tego nie masz i niech tak już zostanie bo "kłak " to delikatnie.Ja siebie nazwałam panleukopenia bo ciągle wybieram koty chore na tą okropną chorobę.Paskudny los ,lub po prostu jest jej tak dużo w schronisku.Te z ulicy nie miały ze schroniska ciągle są nowe przypadki.Odwołuje to jednak i nie chcę więcej tego słowa słyszeć.

horacy 7

Post » Pt kwi 13, 2012 10:30 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

horacy 7 pisze:
lidka02 pisze:

Lidko dzięki ,że tego nie masz i niech tak już zostanie bo "kłak " to delikatnie.Ja siebie nazwałam panleukopenia bo ciągle wybieram koty chore na tą okropną chorobę.Paskudny los ,lub po prostu jest jej tak dużo w schronisku.Te z ulicy nie miały ze schroniska ciągle są nowe przypadki.Odwołuje to jednak i nie chcę więcej tego słowa słyszeć.

Horaś napisz co z Brylantem idzie na dt czy nie . :?:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt kwi 13, 2012 13:11 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

lidka02 pisze:
horacy 7 pisze:
lidka02 pisze:

Horaś napisz co z Brylantem idzie na dt czy nie . :?:

Mam nadzieję ,że tak niestety najpierw czekał na kastrację ,później nie chciałam naciskać Meksykanki i Renifera bo miała bardzo trudny czas i walczyła o życie swojego Maurycego,a tylko ona transportuje koty ode mnie innego transportu nie mam.Mam znajomych którzy bywają w Warszawie lecz niestety nikt nie zgodził mi się nigdy przewieźc kota ,więc już nie proszę.Teraz ponad tydzień wyjęty z życiorysu bo walka o mamę i maluchy, ja przez ten czas nawet obiadów nie gotowałam,nie sprzątałam bo po pracy wsiadałam w samochód i jechałam na kilka godzin do Olsztyna wracałam około 22 drugiej nieżywa.O 5godz. pobudka do tego jeszcze chociaż odkurzyc cokolwiek zrobić i na nic czasu,więc Brylant psychicznie zaniedbany jest.Poza tym ok nowych ran nie ma ,pięknościa to on jeszcze nie jest lecz stan zdrowia stabilny ,antybiotyk ma mieć nadal takzdecydowała wczoraj doktor ,więc dzisiaj otrzyma convenię i nic poza tym nie otrzymuje.

horacy 7

Post » Pt kwi 13, 2012 13:14 Re: Tymczasy u horacy7. śpij malutka Misiu [*]

Koniecznie musisz się odkocić, bo w końcu sama kota dostaniesz :cry:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]