K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 17, 2012 9:39 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

BarbAnn pisze:Chciałabym oddać portal na którym robię ogłoszenia -czyli na adopcjach miau
adopcje/

Nie jest on tak często przeglądany jak tablica ale zdarzają się z niego zapytania, więc warto by bylo, aby go ktoś przejął

pozdrawiam
i dziękuję za to co bylo :)

Ten portal moge przejać.
BarbAnn prześlij mi prosze na maila (beatamiszelina@gmail.com) ogłoszenia AFN, które do tej pory tam wystawiałaś wraz z fotkami, wystawie je w weekend. I ja dziekuje za dotychczasowa współprace.

Tweety, uwzglednij prosze zmiane na 1 stronie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto kwi 17, 2012 11:45 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Na Drukarskiej jest ( i pewnie jeszcze trochę pobędzie) Waldek z zoperowanym oczkiem (cały czarny z zielonym kołnierzem - kołnierz jest pooperacyjny) i od wczoraj kocur biało czarny którego nazwałam Skarpeta, bynajmniej nie dlatego że ma na nogach skarpetki :twisted:

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto kwi 17, 2012 13:18 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

annakreft pisze:Na Drukarskiej jest ( i pewnie jeszcze trochę pobędzie) Waldek z zoperowanym oczkiem (cały czarny z zielonym kołnierzem - kołnierz jest pooperacyjny) i od wczoraj kocur biało czarny którego nazwałam Skarpeta, bynajmniej nie dlatego że ma na nogach skarpetki :twisted:

znaczy pachnie jakoś szczególnie? :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto kwi 17, 2012 15:11 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:
annakreft pisze:Na Drukarskiej jest ( i pewnie jeszcze trochę pobędzie) Waldek z zoperowanym oczkiem (cały czarny z zielonym kołnierzem - kołnierz jest pooperacyjny) i od wczoraj kocur biało czarny którego nazwałam Skarpeta, bynajmniej nie dlatego że ma na nogach skarpetki :twisted:

znaczy pachnie jakoś szczególnie? :wink:

powiedzmy że dzierży obecnie palmę pierwszeństwa jeśli chodzi o moc i aromat kocurowego (czyt spoconoskarpetkowego ) zapachu (przedtem mistrzem był Zbynio) :mrgreen:

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto kwi 17, 2012 18:28 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Ja tu z małą prywatą... :oops:
Dostałam dzisiaj telefon od pana zainteresowanego moim tymczasem Florkiem. Pan wydaje się być, na tyle, na ile pozwoliła mi to ocenić krótka rozmowa, całkiem do rzeczy- nie miał żadnych obiekcji przeciwko wizycie przedadopcyjnej, ma psa ze schroniska. Pewien problem tylko w tym, że mieszka poza Krakowem, 40 km w stronę Oświęcimia, w miejscowości Zator. Umówiłam się z nim wstępnie na wizytę na jutro.
To moja pierwsza adopcja i panikuję trochę :oops: :wink: Dlatego bardzo proszę o wszelkie sugestie i wskazówki bardziej doświadczonych ode mnie, jak się zachować podczas takiej wizyty, o co pytać, na co zwracać uwagę...Niby ogólnie wiem takie najważniejsze sprawy- czy miał koty, ich losy, ewentualne problemy w przyszłości, zabezpieczenia, karma, kwestia wychodzenia/nie wychodzenia itp. Boję się jednak, że coś ważnego mi umknie, a nie mam śmiałości prosić, by mi ktoś towarzyszył w tej wizycie, bo to w końcu kawał drogi...
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Wto kwi 17, 2012 23:36 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Mikela, zadzwonię jutro w tej sprawie, ok?

Na kociarnię dotarła Julka, kotka pani z hospicjum. Kotka potrzebuje człowieka, bardzo, bardzo.

Dzwoneczek jedzie jutro ok 15-stej, trzymajcie kciuki, bo może Różyczka też. Franio przeprowadził się z kuchni p. Ani na Kazimierz.

Zadzwoniła dzisiaj pani, która chce nam kupić leczniczą karmę w jakiejś większej ilości.
Zadzwoniła dzisiaj pani, która chce napisać w jednej z gazet prozwierzęcych artykuł o AFN-ie, głównie o naszym oddziale.
W "Złotych Przebojach" tradycyjnie pogadaliśmy sobie też o nas i 1%, ma iść to w sobotę i niedzielę.
Napisała do nas pani komendant jednego ze szczepów ZHP, że chcą współpracować.
Czasem trafiają się miłe chwile :)

Ale też trwają przygotowania do kontroli z Ministerstwa Pracy, dwie bardzo miłe panie (przynajmniej przez telefon) posiedzą sobie ze mną w pracy przez 5 dni.To dopiero będą miłe chwile :wink:

Tweety

Post » Śro kwi 18, 2012 1:35 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:Mikela, zadzwonię jutro w tej sprawie, ok?

Dzięki :1luvu:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Śro kwi 18, 2012 7:04 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:Zadzwoniła dzisiaj pani, która chce nam kupić leczniczą karmę w jakiejś większej ilości.
Zadzwoniła dzisiaj pani, która chce napisać w jednej z gazet prozwierzęcych artykuł o AFN-ie, głównie o naszym oddziale.
W "Złotych Przebojach" tradycyjnie pogadaliśmy sobie też o nas i 1%, ma iść to w sobotę i niedzielę.
Napisała do nas pani komendant jednego ze szczepów ZHP, że chcą współpracować.
Czasem trafiają się miłe chwile :)

Ale fajnie czytać takie wiadomości z poranną herbatą :D :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro kwi 18, 2012 7:12 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Dobre wieści :)
Kciuki za wszystko co jeszcze może się udać :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro kwi 18, 2012 7:51 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Wstawiłam wczoraj kilka naszch kotów do ogłoszen na miau.
Na razie maja status oczekujacych, mam nadzieje, ze niedługo.
Obrazek

miszelina

Post » Śro kwi 18, 2012 8:18 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

BarbAnn pisze:Chciałabym oddać portal na którym robię ogłoszenia -czyli na adopcjach miau
adopcje/

Nie jest on tak często przeglądany jak tablica ale zdarzają się z niego zapytania, więc warto by bylo, aby go ktoś przejął

pozdrawiam
i dziękuję za to co bylo :)

Basiu, to ja Tobie dziękuję :1luvu:
Za wszystkie piękne zdjęcia, dyspozycyjność, serce, poświęcony czas :1luvu:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro kwi 18, 2012 14:26 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:
Zadzwoniła dzisiaj pani, która chce nam kupić leczniczą karmę w jakiejś większej ilości.

może coś dla nerkowców? Bezik /Salomon zgodnie z zaleceniem Dudowej je tylko takie - mokre i suche Obrazek

we wtorek pojedziemy sprawdzić czy dzięki temu poprawiły mu się wyniki. tak na oko ma się nieźle.

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Śro kwi 18, 2012 14:33 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

paw pisze:
Tweety pisze:

może coś dla nerkowców? Bezik /Salomon zgodnie z zaleceniem Dudowej je tylko takie - mokre i suche Obrazek

we wtorek pojedziemy sprawdzić czy dzięki temu poprawiły mu się wyniki. tak na oko ma się nieźle.

tak, o renala poprosiliśmy. A jutro info o Dyziu, tak?

Tweety

Post » Śro kwi 18, 2012 14:38 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:
paw pisze:
Tweety pisze:

Suchy Renal stał jeszcze w sobote pod stołem na Kocimskiej.
Obrazek

miszelina

Post » Śro kwi 18, 2012 14:55 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:

to fajnie, ja mu też kupuję tacki i saszetki animondy lub royala, bo inaczej strasznie zazdrości innym i pcha się do ich misek (i tak się trochę pcha :) )

a co do Dyzia to czekam na rozwój sytuacji, trudno powiedzieć kiedy będzie coś wiadomo - wysłałam maila i czekam na odzew

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

[poprzednia][następna]