cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 21:44 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:Obrazek

Kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie lut 12, 2012 21:45 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

UWIELBIAM :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie lut 12, 2012 21:46 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

CAŁUJĘ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie lut 12, 2012 21:47 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

NAJWIĘKSZY SŁODZIAK KOCIEJ PRZYSTANI :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie lut 12, 2012 21:48 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Martuś - świetna robota :mrgreen:

Tego oczekiwałam z pobytu na wakacjach u Ciebie :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie lut 12, 2012 22:53 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:

Kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja też kocham :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Nie lut 12, 2012 23:38 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hahaha faktycznie, elape - wygląda jakby mówił "teraz tak się nosi" hahahaha! świetny jest :)
wymienię mu zdjęcia na ogłoszeniach, to się będą o niego bili :)

byłam dziś na dwóch dyżurach - normalnie jestem hiroł! Dwa razy wsadzałam Broniowi fioletowe do paszczy. To jest, kurka, nie lada wysiłek trafić w to miejsce gdzie ma nadżerkę!

Xawery ma okropnego grzyba pod prawym uchem. Masakrycznego megagrzyba.

pytanie mam, bo mnie się zdarza rzeczy przeoczyć czasem: Kozak to ma na noc iść do klatki nadal czy już forever woliera? Bo ostatnio zdaje się że noc spędzał ze wszystkimi (nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba już nie ma swojego boksu, pomijając boks, do którego go wkładam, gdyż nie daję rady sprzątać z Kozakiem na głowie).
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon lut 13, 2012 0:43 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Ksawery jest po drugim szczepieniu, dlatego go tak wysypało.

Kozak - ma latać po całej kociarni. Ale wciąż kontrolujemy stan jedzenia jego, tzn. karmimy na każdym dyżurze osobno, by mieć pewność że je :wink:
MIKUŚ

Post » Pon lut 13, 2012 0:59 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Ksawery jest po drugim szczepieniu, dlatego go tak wysypało.

Kozak - ma latać po całej kociarni. Ale wciąż kontrolujemy stan jedzenia jego, tzn. karmimy na każdym dyżurze osobno, by mieć pewność że je :wink:

No - dzięki za odp. Mikuś!
Ja karmię wszystkich w klatkach i wolierach i PACZĘ kto je: 8O
Zamknęłam na noc dzikusa Kozaka bo nie wiedziałam jak w końcu ma być (ale dałam mu koce i termofor) :oops:

Ach a wiecie jak fajnie mnie moja kota wita po weekendzie spędzonym u Maćka i Szoszany? Pięknie! :1luvu: :kitty:
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Post » Pon lut 13, 2012 12:07 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

ranny dyzur minal spokojnie,

gdzie trzeba Bronkowi smarowac konkretnie tym fioletem?? nie wiedzialam w ktorym miejscu ma tą nadżerke, wiec wysmarowalam mu całą paszcze :D ale generalnie bez problemu sobie dał.

Kozak na noc był w boxie, miał sraczke ale taką przeciętną, czyt. luźna kupa. Baśka mowila ze nie musi byc juz zamykany do boxu, moze byc luzem i w wolierze.

Nos Filemony rzeczywiście wyglada bardzo brzydko. ! Uwaga Filemona zaczeła robic tak samo jak Kozak, skoczyla mi dzis na głowe z szafki, i wspina sie na plecy. Mały szkopuł jest taki że to nie jest lekki jak piórko Kozaczek :/

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pon lut 13, 2012 12:16 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

pisze do mnie Pani w sprawie adpcji Jankesa. Wysłałam jej ankiete adopcyjną narazie czekam na odpowiedz. czy mam ją odesłac do Baśki lub Marty? czy dalej ja mam sie z nia kontaktowac w sprawie adopcji??

aha, i czy on w sprawie z tym wszechobecnym grzybem moze isc do adopcji w najblizszym czasie czy nie??

kingusiak

Post » Pon lut 13, 2012 14:21 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mam pytanie jutro mam dyzur rano po przeriw dwa tygodnie czy na kociarni jest jakas rospiska co komu i jak :?: :?:
jesli nie to prosze o info tu lub o zrobienie karteczki musze sie pomalu wdrozyc :oops:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon lut 13, 2012 15:31 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:mam pytanie jutro mam dyzur rano po przeriw dwa tygodnie czy na kociarni jest jakas rospiska co komu i jak :?: :?:
jesli nie to prosze o info tu lub o zrobienie karteczki musze sie pomalu wdrozyc :oops:

- Kozak - smarowanie uszu i ogona roztworem nizoralu, o ile został, raz dziennie calopet, kozak je mokre dwa razy dziennie jako maluch;
- Bronek - 2 razy dziennie calopet (w strzykawkach w woreczku wiszącym przy jego boksie), raz dziennie immunodol (tam gdzie calopet), dwa razy dziennie gencjana - smarować język (także przyt boksie), zastrzyki podaje vet, Bronek je dwa razy dziennie mokre jako chory;
- Funia - raz dziennie połówka hepacośtam, Funia znowu je mokrą karmę, ale tylko swoją specjalną gastrocośtam. Jest chora, ale je raz dziennie i to mało;

- czyszczenie uszu: Kozak, Jankes, Ksawery, Miszy już chyba nie trzeba.

A ten... gdzie Jankes ma grzyba? Ja nie zauważyłam u niego... Kto nas będzie hipnotyzował jak Jankes pójdzie? :cry:

wiiwii

Post » Pon lut 13, 2012 16:15 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:
A ten... gdzie Jankes ma grzyba? Ja nie zauważyłam u niego... Kto nas będzie hipnotyzował jak Jankes pójdzie? :cry:

ja tylko pytałam własnie czy ma, czy nie przeoczylam czegos przypadkiem, ale jak nie ma to grejt ! :ok:

kingusiak

Post » Pon lut 13, 2012 16:41 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MAM PROZBE :!: :!: :!:
moje dziecko musio w czwartek zostac w domu (maja bal a on ma podejzenie padaczki zle znosi halas) ja mam dyzur rano czy ktos moze mnie zastapic.przepraszam wlasnie dziecko przynioslo dzisiaj ze szkoly kartke :twisted: u nich wszystko na ostatnia chwile :roll:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

[poprzednia][następna]