ruru pisze:do domku pojechała dziś Kizia Mizia
- zamieszka w domu z dobermanem
cała rodzina przyjechała i ja wybrała
i pod koniec przyjechał pan po młodego kotka
rozważał buraska lub białoburaska nr.1 z 2
ponieważ białoburasek się schował
pokazałam mu Krzysia i Srebrną siostrzyczkę
i nastąpiła miłość
Krzysio pojechał już dziś
Srebrna we wtorek będzie do odbioru po sterylce
zamieszkają w domu z młodą czarną koteczką
trzeba panu podać namiary na siatkowanie balkonu
wiedziałam, że jak wyjdę kwadrans przed czasem, to coś się jeszcze wydarzy

znaczy Ogarka też pojedzie do tego samego domu?
Eryk ['] został uśpiony dziś o 8.15 rano. Jak weszłam do schroniska to właśnie Pani Asia wołała Anię, że kot się przewraca. Obejrzałyśmy go dokładnie, Ania chwilę się zastanawiała jeszcze, ale uznała, że kot jest już w stanie agonalnym

był żółty, pod językiem "jakieś coś", płakał, miał chyba przeczulicę całego ciała, nie było sensu go reanimować

przykro mi...
Ania i Anetka z jedynki mogą iść do domu - są sterylizowane.
Oprócz Ogarki, niewysterylizowana jest Włóczka i kotka z Tesco (której jakoś nikt oglądać nie chciał

). Włóczka jest nie do wydania pod żadnym pozorem przed zabiegiem! to kot w typie, jeszcze nie daj Boże ktoś ją rozmnoży!!!
Kotki z Tesco mam kilka zdjęć, Sis, można wziąć te z wątku? Magic ma napisać tekst ogłoszenia - sorry, ale jeśli to czyjś kot, a nikt przez cały weekend się nie pofatygował, żeby sprawdzić - to bez sensu taki opiekun... to miła kotka, ale bardzo wystraszona...
w klateczce na górze przed drugim boksem jest kotunia po usunięciu lewej listwy mlecznej. Jakby ktoś był w tygodniu, to nie tarmoście jej za bardzo. Kotka ma piękne kolorowe oczy, jakby na jasnożółtym ktoś umieścił drobinki ciemniejszych i zielonych bursztynów. To niemłoda kotunia, niestety. Pani ją przyniosła jako znalezioną. To co miała przy cycuszkach to masakra, jeden guz wielkości piąstki dziecka, kilka mniejszych. Ania się narobiła jak głupia, a to nie koniec imprezy, bo na prawej listwie też są guzy. Mam nadzieję, że mała da radę mimo wszystko...