Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JolaJ pisze:Erin pisze:PcimOlki pisze:SzalonyKocie, jako, że przejęłaś konstuktywnie prowadzenie dialogu i jesteś tutaj jedyną rozsądną osobą zdolną do tego, dobrze by by było, gdybyś szczekające pieski zagoniła do budy. Bardzo trudno rozmawia się w jazgocie głupoty.
No to już, na co czekasz?
Waruj!
Brawo! zrozumiała raczej zrozumiała pcigeja
![]()
posłuszny szczeniak
magdaradek pisze:JolaJ pisze:Erin pisze:PcimOlki pisze:SzalonyKocie, jako, że przejęłaś konstuktywnie prowadzenie dialogu i jesteś tutaj jedyną rozsądną osobą zdolną do tego, dobrze by by było, gdybyś szczekające pieski zagoniła do budy. Bardzo trudno rozmawia się w jazgocie głupoty.
Waruj!
![]()
posłuszny szczeniak
no to już jest szczyt......
JolaJ pisze:Erin pisze:PcimOlki pisze:SzalonyKocie, jako, że przejęłaś konstuktywnie prowadzenie dialogu i jesteś tutaj jedyną rozsądną osobą zdolną do tego, dobrze by by było, gdybyś szczekające pieski zagoniła do budy. Bardzo trudno rozmawia się w jazgocie głupoty.
Waruj!
![]()
posłuszny szczeniak
magdaradek pisze:
no to już jest szczyt......
Duszek686 pisze:OBRZYDLIWE
Czy Wy macie w sobie choć odrobinę empatii?
Czy potraficie pojąć, że są osoby, którym na tym kocie zależało?
Czy potraficie choć przez chwilę pochylić sioę nad jego losem i może zapłakać?
Raczej nie, bo i po co, prawda?
W DT Smarti jest 40 innych kotów... Jeden w tą czy w tamtą w końcu nie robi różnicy...
Najważniejsze, żeby było wesoło i przyjemnie...
Obrzydliwe
I smutne...
Duszek686 pisze:JolaJ pisze:Erin pisze:PcimOlki pisze:SzalonyKocie, jako, że przejęłaś konstuktywnie prowadzenie dialogu i jesteś tutaj jedyną rozsądną osobą zdolną do tego, dobrze by by było, gdybyś szczekające pieski zagoniła do budy. Bardzo trudno rozmawia się w jazgocie głupoty.
Waruj!
![]()
posłuszny szczeniak
OBRZYDLIWE
Czy Wy macie w sobie choć odrobinę empatii?
Czy potraficie pojąć, że są osoby, którym na tym kocie zależało?
Czy potraficie choć przez chwilę pochylić sioę nad jego losem i może zapłakać?
Raczej nie, bo i po co, prawda?
W DT Smarti jest 40 innych kotów... Jeden w tą czy w tamtą w końcu nie robi różnicy...
Najważniejsze, żeby było wesoło i przyjemnie...
Obrzydliwe
I smutne...
Żałuję, że tu w ogóle weszłam...
Erin pisze:...
magdaradek pisze:kobiety czy mężczyźni co za różnica?
Ja nie odczułam że PcimOlki ubliżył komukolwiek, a jedynie użył przenośni do "krzyczących"
natomiast wyzywanie kogoś od gejów to jest dla mnie już naprawdę poniżej pasa.....wstyd.
Czy Wam naprawdę nie przeszkadza, że DT smarti kłamie w kwestii śmierci zwierzęcia, naprawdę uważacie, że to jest w porządku?
magdaradek pisze:kobiety czy mężczyźni co za różnica?
Ja nie odczułam że PcimOlki ubliżył komukolwiek, a jedynie użył przenośni do "krzyczących"
natomiast wyzywanie kogoś od gejów to jest dla mnie już naprawdę poniżej pasa.....wstyd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 109 gości