Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:
Różne są podejścia do sprawy. A jeśli chodzi o zniechęcanie, to liczba osób należących do Skarbonki (przeszło 60!) mówi chyba sama za siebie! Nie wiem, co Ci tu przeszkadza? To, że się dobrze bawimy a przy tym pomagamy? Nie ma przymusu wchodzenia! Sorry, może za ostro, ale krytykować łatwo, nieprawdaż?
krynia08 pisze:na chwilke spadam w garybo tż zaraz za kłaki mnie weżmie od kompa
![]()
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:na chwilke spadam w garybo tż zaraz za kłaki mnie weżmie od kompa
![]()
też żałuję, że daleko i też spadam, bo dzieciątko zaraz zjedzie
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:na chwilke spadam w garybo tż zaraz za kłaki mnie weżmie od kompa
![]()
też żałuję, że daleko i też spadam, bo dzieciątko zaraz zjedzie
buziaczki dla córeczki
ossett pisze:AniaWrocław pisze:
Różne są podejścia do sprawy. A jeśli chodzi o zniechęcanie, to liczba osób należących do Skarbonki (przeszło 60!) mówi chyba sama za siebie! Nie wiem, co Ci tu przeszkadza? To, że się dobrze bawimy a przy tym pomagamy? Nie ma przymusu wchodzenia! Sorry, może za ostro, ale krytykować łatwo, nieprawdaż?
Może masz rację... Nie będę już tu więcej wchodzić...Ale życzę powodzenia! Bawcie się się dalej tak dobrze dla kotów. Powodzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości