» Pt sie 26, 2011 13:32
Re: Legnica.cdn.
W adopcjach nic na razie nowego,Boguś nie zrobił jednak furory,nawet jego niebieściutkie oczęta mu nie pomagają,nikt z otoczenia nie decyduje sie na przygarniecie go,a ja bardzo sie obawiam że jak powaletuje u mnie do czasu kastracji,to bedzie bardzo,bardzo cieżko go potem oddać.
Łobuz z niego jest ale potrafi też anielsko sie przytulać i mruczeć,mruczeć,mruczeć.
Max uczy sie głupot od Bogusia,Sara wszelkie głupoty już zna,ale kreuje sie na prawdziwa ciepłą damę,wiec wydaje sie być najspokojniejsza.
Starszaków mi żal,umeczone okropnie strasznymi upałami jakie u nas panują.Sprawdzam tylko czy aby wszystko w porzadku,bo w tych futrach(Forest,Bayer)czy znacznej tuszy(Bojkot)można sie na prawde ugotować.Bojkot nawet przestał sie krzywo przyglądać wiatrakom włączonym w każdym prawie pomieszczeniu.
Wczoraj troche mi mieszkanie podlała ulewa,czy moze oberwanie chmury w nocy.Straszne to było,ale mineło.
Oby tylko ta wysoka temperatura nie zaszkodziła starszym kotom.Maluchom chyba raczej nic nie grozi,rozrabiają mimo wszystko jak dzikie zające.