Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 22:29 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Już wróciłam, za chwilę będą foty :lol:
po_prostu_kaska

Post » Pon cze 13, 2011 22:33 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

No to załoga ukłony dla kapitana ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon cze 13, 2011 22:42 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Hej!

Jestem fanem tego zdjęcia: :piwa: :mrgreen:

po_prostu_kaska pisze:Obrazek

Adam
aburacze

Post » Pon cze 13, 2011 23:30 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

On już tam zostanie ;) Ja Wam to mówię :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 14, 2011 4:42 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Bryś cudny na wszystkich zdjęciach. Jak ktoś jest piękny, na zdjęciach wygląda pięknie :1luvu:
Żeby tylko jeszcze brzuszek działał, jak należy i cały koci organizm.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 14, 2011 7:16 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Kapitan Bryś wielki zuch
Niestraszny mu trudny brzuch
Jeśli miły wątku Gościu
pomyślisz o nim z czułością
Czeka Cię nagroda taka...
dozgonna wdzięcznosć futrzaka :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 14, 2011 7:36 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

meksykanka pisze:Kapitan Bryś wielki zuch
Niestraszny mu trudny brzuch
Jeśli miły wątku Gościu
pomyślisz o nim z czułością
Czeka Cię nagroda taka...
dozgonna wdzięcznosć futrzaka :kotek:

:D pozostaje tylko przytaknąć
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 14, 2011 11:22 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Nie wiem jak to się dzieje ale Bryś z cegiełkami na allegro pędzi jak burza 8O 8O

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto cze 14, 2011 13:04 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Gibutkowa pisze:On już tam zostanie ;) Ja Wam to mówię :D

Oby to była prawda lecz może to być problem ze względów finansowych ,niestety utrzymanie Brysia jest kosztowne ,nie licząc nawet interferonu.Nie każdy chce i może przeznaczyć pieniądze na utrzymanie chorego zwierzęcia,takich ludzi którzy odmówią sobie a kupią zwierzęciu nie jest niestety dużo.Kolezanka go bardzo lubi ,dba o niego lecz finansujemy to na razie my,ona raczej nie zdecyduje się na takie koszty.Wyjazdy do lecznicy poza Szczytno w jej przypadku nie wchodzą w grę więc naprawdę małoprawdopodobne jest by został u Danusi.Chociaż jest najcudowniejszym kotem oprócz dwóch innych jakie w życiu spotkałam i które też nie należą juz do mnie.Dzisiaj Bryś się obraził na Danusię bo wyszedł na klatkę schodową i klepnęła go w tyłek ,kot się obraził i długo musiała go przepraszać by do niej podszedł.To jest bardzo mądry kot i Danusia zaczęła narzekać ,że nie nadaje się na jego opiekunkę lecz trochę ją uspokoiłam.Biegunka mniejsza ,być może jednak domieszanie tej innej karmy też zresztą weterynaryjnej tylko tańszej przyniosło taki efekt.Oby był już spokój. :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto cze 14, 2011 13:11 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

To by było bardzo, bardzo kiepsko dla Brysia, gdyby stracił ten dom... już się w nim zaaklimatyzował i - co więcej i gorsza - bardzo dobrze się czuje, związał się z miejscem, psem, człowiekiem..... jeśli straci to miejsce to będzie dla niego MEGA STRES. Oby się domek nie wycofał jednak... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 14, 2011 13:11 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Piękny jest i to uszko klapnięte :1luvu:
on ma fanklub jak prawdziwa gwiazda :P

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto cze 14, 2011 14:06 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

To jest dt i mam nadzieję ,że z bycia takim domem nie zrezygnuje ale czy kiedyś zechce być domem stałym nie wiem,dotychczas jak pytałam odpowiedź była ,że nie.Tego domu nie stać na kota który potrzebuje leczenia i w ogóle na razie kota nie chciał.Bryś jest tam na moją prośbę by nie był sam w piwnicy i tylko dlatego.Ja prowadzę leczenie,jeżdżę do wetów ,kupuję karmę,żwirek i wszystko co potrzeba z Waszą pomocą bo sama też nie jestem w stanie utrzymać tylu swoich zwierząt ,tymczasów i Brysia.Jeżeli będzie chętny DS to trafi do tego domu.Musi to być dobry dom bo ten który telefonował by wziąć go na podwórko się nie nadawał dlatego kot tam nie trafił.Wiem ,że zmiana środowiska top stres lecz nie ja tu decyduję ,gdybym mogła sama go zabrać od początku byłby u mnie i nie musiałabym biegać do niego codziennie co nie jest łatwe.

horacy 7

Post » Wto cze 14, 2011 14:12 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Horacy - nie "dobry" tylko "bardzo dobry" a wręcz "idealny" :ok: :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto cze 14, 2011 16:28 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Gibutkowa pisze:Horacy - nie "dobry" tylko "bardzo dobry" a wręcz "idealny" :ok: :ok:

Tak to ma być dom idealny który będzie mocno bezwarunkowo kochał i miał pieniądze oraz chęci by te pieniądze wydawać też na Brysia.Cieszę się ,że ma dużo wielbicieli którzy kupują cegiełki ,którzy mu kibicują i zaglądają na wątek.Musi być dobrze . :ok:

horacy 7

Post » Wto cze 14, 2011 16:52 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Pozostaje nam jedynie wirtualna adopcja nawet taka nieformalna. Może ktoś oprócz mnie zobowiąże się, że póki sił będzie wspierać Brysia, bo zmiana miejsca i związany z nią stres może być dla niego wyrokiem :(
Ja trwam :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]