Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 21:46 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
dalia pisze:
mirka_t pisze:Cascia jaka będzie Twoja interpretacja jeśli na piszę - Beti krzywo na mnie patrzy, :P

wyadoptuj

Wiedziałam, że casica ma rozdwojenie jaźni.

Świetnie. Odpisała Dalia - a Casica ma rozdwojenie jaźni. Czyli z tego wynika, że ktokolwiek by cokolwiek odpisał na post mirka_t - i tak Casica ma rozdwojenie. To, że świeci słońce też świadczy o Casicy?Mirka_t pożycz sobie gumowy młotek od Femki, który "dostała" ona od Casicy na "Wnerwionym" i tak się walnij porządnie w głowę...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie kwi 03, 2011 21:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

O mamy i trzecią JAŹŃ.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Nie kwi 03, 2011 21:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

dalia pisze:
pixie65 pisze:Dalia...nie czujesz się zmęczona :?:

a powinnam?

Tak, myślę, że zdecydowanie powinnaś odpocząć.
A potem - dać przebadać :ok:

No i fajnie, że chcesz załatwić Mirce program w TV.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

dalia pisze:o mojej zlej woli dowiesz się gdy TVN Uwaga się z Toba skontaktuje,
albo z Viva w kontekście Twojego azylu

Trzecia władza na usługach dalii. :strach:
Paradne. :spin2:
dalia pisze:coraz bardziej mi się ten pomysł podoba wiec nie wykluczam

Długo nad tym myślisz? 8O
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie kwi 03, 2011 21:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:O mamy i trzecią JAŹŃ.

Jaźń oznacza jakąś przytomność, a zdaje się, że od południa to niewiele się zmieniło.

Agn

Post » Nie kwi 03, 2011 21:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

Agn Ty zawsze wyłapiesz błąd. :oops:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Nie kwi 03, 2011 21:52 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

Tak wielką krzywdę robisz przetrzymywanym u siebie w azylu kotom wprowadzaniem w życie tego idiotycznego oświadczenia:
mirka_t pisze:

Oświadczam że o kotach wiem bardzo dużo. Moje koty sa pod stałym nadzorem wet. Są odpowiednio zaopiekowane.

że nie mogłam się nie obśmiać.... :ryk: :ryk: :ryk:
Puknij się czymkolwiek. Byle szybko. :ok:

Edit: styl
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie kwi 03, 2011 21:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
dalia pisze:...to chyba nie jest wygórowana prośba i niemożliwa do spełnienia

Owszem jest wygórowana i niemożliwa do spełnienia. Jeśli uważasz, że jest inaczej to proszę rób to sama, ale nie dla 2-3 kotów tylko dwudziestu paru rocznie. Wtedy porozmawiamy.

cały czas mówimy o tym ze ilość nie przekłada się na jakość, a Ty ciągle o ilości kiedy ja o jakości pisze
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie kwi 03, 2011 21:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:

coraz bardziej mi się ten pomysł podoba wiec nie wykluczam

Darmowa reklama nie zawadzi. :D

do usług szanownej pani\
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie kwi 03, 2011 22:01 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

dalia pisze:cały czas mówimy o tym ze ilość nie przekłada się na jakość, a Ty ciągle o ilości kiedy ja o jakości pisze

A ja Ci powiem, że życie to dobro nadrzędne i nie wolno uśmiercać jednych, aby inni żyli w luksusie. Sama żyję skromnie i nie narzekam. Moje koty również. Dzisiaj sprawiłam wielką przykrość Perełce wywożąc ją do innego domu. U mnie była szczęśliwa, ale mam nadzieję, że i w nowym domu się odnajdzie. Taka Perełka do dla Ciebie byt nieistotny. Nieprzebadana, więc w Twojej opinii niezadbana a jednak wygląda wspaniale i wspaniale się czuje. Wesoła, przymilna i czysta.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Nie kwi 03, 2011 22:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

dalia pisze:ja Ciebie proszę o zajęcie się kotami, które są pod Twoja opieka, o badanie ich jak do ciebie przychodzą, o leczenie ich gdy tego wymagają, o ogłaszanie ich i wydawanie do adopcji, aby zmniejszyła liczne kotów o polowe choćby
to chyba nie jest wygórowana prośba i niemożliwa do spełnienia

mirka_t pisze:Owszem jest wygórowana i niemożliwa do spełnienia.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Nie kwi 03, 2011 22:04 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:

Tak wielką krzywdę robisz przetrzymywanym u siebie w azylu kotom wprowadzaniem w życie tego idiotycznego oświadczenia:
mirka_t pisze:

Oświadczam że o kotach wiem bardzo dużo. Moje koty sa pod stałym nadzorem wet. Są odpowiednio zaopiekowane.

że nie mogłam się nie obśmiać.... :ryk: :ryk: :ryk:
Puknij się czymkolwiek. Byle szybko. :ok:

Edit: styl

Styl, stylem - nie ważne czy edytowany, czy nie.
Ale ile razy Cię czytam - cieszę się, że bawi nas co innego. Szczególnie, gdy weźmie się pod uwagę Twoje dowcipy o gwałceniu zwierząt gospodarskich, które zamieściłaś w wątku `z humorem`.
viewtopic.php?f=8&t=122681&start=600

Agn

Post » Nie kwi 03, 2011 22:05 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

Dalia tylko mnie uprzedź z tym TVN to pójdę do kosmetyczki.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Nie kwi 03, 2011 22:05 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

dalia pisze:
mirka_t pisze:

coraz bardziej mi się ten pomysł podoba wiec nie wykluczam

Darmowa reklama nie zawadzi. :D

do usług szanownej pani\

Dalia - tak trzymaj :ok: skoro masz możliwość nasłania TVN Uwaga na DT u mirka_t uważam to za super pomysł :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Będzie to super promocja dla odpowiedzialnego DT :D :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie kwi 03, 2011 22:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

mpacz78 pisze:Być może też, gdyby atmosfera na tym wątku nie zrobiła się od jakiegoś czasu taka jaka się zrobiła to więcej osób mogłoby pomóc mirce_t usprawniać działanie jej dt (czy jak wolisz azylu - choć ja nie widzę nic uwłaczającego w takim nazewnictwie). Ale w zalewie Waszych złośliwostek, oskarżeń i bełkotu to już trudno tu coś konkretnego wyczytać.
Widać dobitnie już od dawna komu chodzi o koty a komu o wylewanie swoich frustracji.

Dla mnie to jest dowcip miesiąca, a może nawet roku :ryk:
Więcej osób mogłoby wpłacać?
O jakich usprawnieniach bowiem mówisz, były już próby np z masowym robieniem ogłoszeń i nawet z życzliwymi sobie wówczas osobami mirka_t nie chciała współpracować.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

[poprzednia][następna]