mirka_t pisze:Jestem od Ciebie mądrzejsza. Przynajmniej potrafię liczyć.
Do 44?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Jestem od Ciebie mądrzejsza. Przynajmniej potrafię liczyć.
Do 44?
mirka_t pisze:Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Jestem od Ciebie mądrzejsza. Przynajmniej potrafię liczyć.
Do 44?
Zrozumieć Marcelibu to kosmos.
Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Zrozumieć Marcelibu to kosmos.
Tzn., że jednak nie jesteś mądrzejsza.
mirka_t pisze:Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Zrozumieć Marcelibu to kosmos.
Tzn., że jednak nie jesteś mądrzejsza.
Skąd taki wniosek? Mam na myśli kosmos jak z filmu "Trainspotting". Trzeba być na haju żeby Ciebie zrozumiec.
dalia pisze:mirka_t pisze:Jestem od Ciebie mądrzejsza. Przynajmniej potrafię liczyć.
ano potrafisz liczyć - niewątpliwie
jak przeglądam Twoje wątki to widzę, że już od paru lat liczysz na to, że obcy ludzie utrzymają Twoje koty oraz w niektórych sytuacjach Ciebie
tylko z mądrością jakoś tego powiązać nie umiem
dalia pisze:mirka_t pisze:Jestem od Ciebie mądrzejsza. Przynajmniej potrafię liczyć.
ano potrafisz liczyć - niewątpliwie
jak przeglądam Twoje wątki to widzę, że już od paru lat liczysz na to, że obcy ludzie utrzymają Twoje koty oraz w niektórych sytuacjach Ciebie
tylko z mądrością jakoś tego powiązać nie umiem
Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Jestem od Ciebie mądrzejsza. Przynajmniej potrafię liczyć.
Do 44?
casica pisze:nie orze, nie sieje, a zbiera
vega013 pisze:Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Jestem od Ciebie mądrzejsza. Przynajmniej potrafię liczyć.
Do 44?
"A imię jego czterdzieści i cztery" ??
Edit: Dobrze zgadłam, o co Ci chodzi?
mirka_t pisze:Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Jestem od Ciebie mądrzejsza. Przynajmniej potrafię liczyć.
Do 44?
Zrozumieć Marcelibu to kosmos.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 43 gości