przesadzasz

wez kiedys sfilmuj ta slizgawice

kazda cyfrowka chyba idzie nagrac krotki filmik

Cioteczki, kiedy uslyszalam, jak zle z Ozzim... po raz pierwszy od tamtego grudniowego powaznego kryzysu przeszla mi pewna mysl przez glowe... wiecie, o co chodzi...

Bardzo kocham tego cudnego, madrego koteczka, ale nie chce, zeby cierpial! Nie wiem, jaka decyzje podjelabym na miejscu Justy... ale wiem, ze dzien, w ktorym bedzie trzeba podjac te najtrudniejsza decyzje zbliza sie nieuchronnie wielkimi krokami czy tego chcemy czy nie! Wiadomo, ze najgorsze moze nadejsc w kazdej chwili, ze gdy nadejdzie kolejny tak powazny kryzys, egoizmem bedzie za wszelka cene trzymanie naszego skarba tutaj, na ziemi. Gdyby tylko bylo to mozliwe-zrobilabym chyba wszystko, by byl zdrowy, by nie trzeba bylo nigdy tej najtrudniejszej decyzji podejmowac, ale tak sie nie da. A on chcialby zyc w spokoju, w milosci, bez cierpienia, niezaleznie od tego, czy bedzie mu dane zyc 3 dni lub kilka lat. Wiec mam prosbe: niezaleznie od tego, ile czasu jeszcze nasz pieszczoch bedzie z nami, myslmy o nim czesto, cieplo, niech czuje, ze jest kochany przez wszystkich ktorych i on kocha bardzo. Niech czuje, ze jest dla nas wazny, ze kochamy i kochac bedziemy go zawsze, cokolwiek sie wydarzy! Przekazmy telepatycznie najcieplejsze mysli naszemu puchatemu przyjacielowi

Niech czuje, ze jestesmy z nim na dobre i na zle!
Gdybym teraz, dzis byla na miejscu Justy i mialabym podjac decyzje... nie wiem, co bym zrobila, co bym wybrala... Jednak nie wykluczam opcji, ze... ze lzami w oczach, rozpaczajac bardzo... pozwolilabym mu juz teraz odejsc. Niemniej jednak ciesze sie, ze jeszcze z nami zostal, ze jeszcze moze sie nacieszyc Justa

Moze jeszcze bedzie mi dane miziac jego lapeczke jak ostatnio... Po zastrzykach zmeczony spal sobie kolo mnie na tapczanie, a ja mizialam jego lapke po poduszeczkach

a on... ani pazurka nie wystawil, mruczal zadowolony tak cudnie, jak tylko on potrafi

To byla jedna z najpiekniejszych chwil w moim zyciu, jaka spedzilam z Ozzim

Nigdy tego nie zapomne

Ozzinku, serduchem calym jestem z Toba!

Moj kochany przyjacielu