TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 20:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara a ja i tak będę się zachwycać nad twoimi wpisami :mrgreen: I nie będę szczędzić ochów i achów :mrgreen:
Czujemy się dobrze, czekamy na wielki dzień, a Aisha ma się świetnie, ulubionym jej zajęciem jest ślizganie się na dywanie, który zwija w rulonik, ale ile ma frajdy w tym :mrgreen:
Pozdrowienia dla Lussi, sobowtórka Aishy :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Śro maja 04, 2011 23:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

przesadzasz :) wez kiedys sfilmuj ta slizgawice :D kazda cyfrowka chyba idzie nagrac krotki filmik :)

Cioteczki, kiedy uslyszalam, jak zle z Ozzim... po raz pierwszy od tamtego grudniowego powaznego kryzysu przeszla mi pewna mysl przez glowe... wiecie, o co chodzi... :roll: :(
Bardzo kocham tego cudnego, madrego koteczka, ale nie chce, zeby cierpial! Nie wiem, jaka decyzje podjelabym na miejscu Justy... ale wiem, ze dzien, w ktorym bedzie trzeba podjac te najtrudniejsza decyzje zbliza sie nieuchronnie wielkimi krokami czy tego chcemy czy nie! Wiadomo, ze najgorsze moze nadejsc w kazdej chwili, ze gdy nadejdzie kolejny tak powazny kryzys, egoizmem bedzie za wszelka cene trzymanie naszego skarba tutaj, na ziemi. Gdyby tylko bylo to mozliwe-zrobilabym chyba wszystko, by byl zdrowy, by nie trzeba bylo nigdy tej najtrudniejszej decyzji podejmowac, ale tak sie nie da. A on chcialby zyc w spokoju, w milosci, bez cierpienia, niezaleznie od tego, czy bedzie mu dane zyc 3 dni lub kilka lat. Wiec mam prosbe: niezaleznie od tego, ile czasu jeszcze nasz pieszczoch bedzie z nami, myslmy o nim czesto, cieplo, niech czuje, ze jest kochany przez wszystkich ktorych i on kocha bardzo. Niech czuje, ze jest dla nas wazny, ze kochamy i kochac bedziemy go zawsze, cokolwiek sie wydarzy! Przekazmy telepatycznie najcieplejsze mysli naszemu puchatemu przyjacielowi :) Niech czuje, ze jestesmy z nim na dobre i na zle!
Gdybym teraz, dzis byla na miejscu Justy i mialabym podjac decyzje... nie wiem, co bym zrobila, co bym wybrala... Jednak nie wykluczam opcji, ze... ze lzami w oczach, rozpaczajac bardzo... pozwolilabym mu juz teraz odejsc. Niemniej jednak ciesze sie, ze jeszcze z nami zostal, ze jeszcze moze sie nacieszyc Justa :) Moze jeszcze bedzie mi dane miziac jego lapeczke jak ostatnio... Po zastrzykach zmeczony spal sobie kolo mnie na tapczanie, a ja mizialam jego lapke po poduszeczkach :1luvu: a on... ani pazurka nie wystawil, mruczal zadowolony tak cudnie, jak tylko on potrafi :1luvu: To byla jedna z najpiekniejszych chwil w moim zyciu, jaka spedzilam z Ozzim :) :1luvu:
Nigdy tego nie zapomne :)
Ozzinku, serduchem calym jestem z Toba! :1luvu: Moj kochany przyjacielu :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 05, 2011 0:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Choć rzadko piszę, zaglądam regularnie i trzymam kciuki za tyskie futerka :ok: :ok: :ok: :ok:
Ozzi trzymaj się chłopaku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw maja 05, 2011 7:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Za Ozzinka :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Czw maja 05, 2011 11:02 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: za domki
:ok: za zdrówko
Buziaczki ślemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw maja 05, 2011 13:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 05, 2011 20:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Już nie mam cierpiwości do mojego laptopa :evil: :evil: :evil:

Ale z lepszyych wieści to :
Ozzi dziś czuje sie lepiej , mniej jest krwi po sikaniu na cewce i ma lepszy odrobinke apetyt :ok:

Eustachy rano mało sikał ale teraz juz ładnie :ok:

Zuzu dziś zasnoł na sidząco , ale zanim odpaliłam aparat to sie obudził , komicznie to wyglądało :twisted:

Lussi mi dzis nalała na pufe :evil:

A Maniuś paniuś wyczół że bede gotować wątróbke to od razu były te jego serenady :twisted:

Czort mimo iż ładnie sie goi , to dziś zauważyłam nową ranke i bardzo mnie to zaniepokoiło :|

Nadal zero tel w sprawie adopcji :roll: , czy ktos ma możliwość dać ogłoszenia do '' metro '' :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw maja 05, 2011 21:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dziś urodzinki obchodzi Caragh :ok: :piwa:
Życzymy tobie samych radosnych dni , dozo zdrowia i pieniędzy oraz wszystkiego czego zapragniesz życzy tyska ekipa :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 05, 2011 21:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Choć rzadko piszę, zaglądam regularnie i trzymam kciuki za tyskie futerka :ok: :ok: :ok: :ok:
Ozzi trzymaj się chłopaku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 05, 2011 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Dziś urodzinki obchodzi Caragh :ok: :piwa:
Życzymy tobie samych radosnych dni , dozo zdrowia i pieniędzy oraz wszystkiego czego zapragniesz życzy tyska ekipa :piwa: :piwa: :piwa:

:oops: :oops: Justa, Zwierzaczki, dziekuje Wam bardzo za życzonka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw maja 05, 2011 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

cos sezon na psucie sie laptopow chyba :roll: 3 moim kumpelom sie w ciagu tego tygodnia spier... na maksa. Jednej cos tam wysiadlo, nie pamietam co, ale na pewno nie plyta glowna, podobno gwarancja tego nie obejmuje, a koszty naprawy sa tak samo wysokie jak w przypadku wymiany plyty glownej. Z tym ze to calkiem nowy sprzet, kupowala go z poczatkiem grudnia zeszlego roku 8O

Ozzinku, slonko nasze forumowe :1luvu: :1luvu:
Zuzu :1luvu: szkoda, ze tego nie widzialam :ryk: slodziak kochany :1luvu:
Eustachy :1luvu: Ty i Ozzi jestescie chyba najdzielniejszymi, najsilniejszymi wbrew pozorom kotami z posrod calej kociej czelotki :D
Maniek... caly on... spiewak operowy :ryk:

Kociara82

Post » Czw maja 05, 2011 23:30 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: no to pijemy zdrowko cioci Moni :)

Kociara82

Post » Czw maja 05, 2011 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara mała podpowiedź handlowca: W tym przypadku koleżanka niech nie korzysta z gwarancji, lecz z rękojmi sprzedawcy za towar niezgodny z umową (2lata). Trzeba się tylko uprzeć i wykłócić. Klient ma prawo wyboru czy skorzysta z gwarancji czy z rękojmi :wink: W każdym przypadku sprzedawca MA OBOWIĄZEK wypisać druk reklamacyjny (czas na odpowiedź 14 dni, po tym czasie w przypadku braku odpowiedzi reklamację uznaje się za uznaną) :wink:
Już samo pokazanie że zna się przepisy działa, można też postraszyć sądem konsumenckim. :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw maja 05, 2011 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: no to pijemy zdrowko cioci Moni :)

Aaaa dziekuje, chetnie wypije :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw maja 05, 2011 23:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

pij, pij, pij, Monia, pij, na starosc torba i kij :mrgreen: :ryk: :lol: 8)

Kociara82

[poprzednia][następna]