DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 0:51 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

jak ja kocham to cudeńko!!!!

dobrej nocki słodka Laluniu!!!!

i wszystkie futrzaczki i łysolki :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 16, 2011 7:18 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Witajcie! :)
Cieszę się, że Promyś ma się dobrze.
A TŻ-owi się wcale nie dziwię, że tak mówi :1luvu:

Bardzo się cieszę, że dasz domek kolejnym kocim biedom :1luvu: :ok:
W miarę możliwości będę pomagać.

Pozdrowionka :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 16, 2011 12:32 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Wesoły domek tymczasowy i towarowy z luksusowymi "towarami" wita...,Obrazek

Rano nie było Kropki i już myślałam że zabiję siebie i ją jak tylko wróci, jak nagle pokazała się na zewn.parapecie... :D

znowu jestem więc szczęśliwa (z powodu
żwirku do kuwety :) ) i moge zabrać się taraz za czyszczenie 15-tu kuwet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...ale najpierw idziemy z rezydentami szukać oznak wiosny do ogródka :D :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :D
Ostatnio edytowano Nie sty 16, 2011 15:13 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 16, 2011 13:59 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

I jak?
Oznaki wiosny, znaczy się...
U mnie jakas cebulka przebija sie przez ściółkę i oczary szykują sie do kwitnienia. Ale one to robia w lutym, więc nie dziwota.
A poza tym ziemia taka wymęczona pod tym śniegiem...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Nie sty 16, 2011 15:18 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Uprzejmie wpraszam się na kwitnienie oczarów,jestem b.ciekawa bo zamierzam w tym sezonie się "dooczarować". :D
U nas kiełkują nieśmiało ciemierniki :D :D
Najwyższy czas zarejestrować się na forum ogrodniczym,wzorem Edytki :piwa: :piwa: :piwa:

http://forumogrodnicze.info/index.php

smarti

Post » Nie sty 16, 2011 20:44 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jak mija wieczór??
smarti w innym wącie cały czas siedzi........ :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 16, 2011 20:54 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak miło się czyta tak wspaniałe opowieści,a te twoje kociaki SAMA SŁODYCZ

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Nie sty 16, 2011 22:16 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

[quote="Marzenia11"]Jak mija wieczór??
smarti w innym wącie cały czas siedzi........ :evil: :evil: :evil: [/qu

w którym?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie sty 16, 2011 22:56 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ciocia Smarti już nie kocha Buri, nawet na wątek nie zajrzała :cry:
Zapomniała już...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie sty 16, 2011 23:28 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

JolaJ pisze:Ciocia Smarti już nie kocha Buri, nawet na wątek nie zajrzała :cry:
Zapomniała już...

i nie kocha Edisi, Trisi, Promyka, Melanii oraz Toma i Jerryego.... w idee się zaplatała, a my tu samotnie coś działamy.... ech..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 16, 2011 23:33 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Kocha,kocha,proszę Joli :D

na wątku była,jak się obrobiła :piwa: ,

..ale zawsze tak to jest że jak już kotek bezpieczny i w kochającym domku to nowej bidzie trzeba pomóc i to człowieka pochłania.

ale tych które były w DT nigdy się nie zapomina,na zawsze już kocha i zawsze za nimi tęskni...
i zazdrości się domkom stałym że mogą je przytulać i przytulać i patrzeć na ich szczęśliwe pysie i wesołe zabawy....a ja już nie..

spokojnej nocki od DT Smarti :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kurcze,jak słowo honoru wszystkich kocha!! i to bardzo!!
to Was tu cały dzień nie było a ja czekałam :roll: :roll: :roll:

..a tak w ogóle to do 16-tej w ogródku zasuwałam..i jutro też mam w planie :D

smarti

Post » Nie sty 16, 2011 23:34 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No ciekawe, że nas nie było.. :evil: :evil: :evil:
Kiedy przyjeżdżaja następne kocie biedy? Masz już coś ustalone?

Marzenia11

Post » Nie sty 16, 2011 23:36 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

no może i byłyście ale nie pisałyście-też już mi smutno było :roll:

chyba jutro wiecz.Bąbelek a reszta nie wiadomo.

smarti

Post » Nie sty 16, 2011 23:42 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Carlita ja bym wyciągała jak najszybciej, ale nie będę nadgorliwie pisac pw do Arcany...no chyba że do niej zadzwonię :mrgreen:

Widzę, że są dwa zdjęcia rezydentów :!: gratulacje :piwa: :piwa: :piwa:
jest szansa, ze przed setną stroną zdążysz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: i wcale nie jestem złośliwa, wcale..

Marzenia11

Post » Nie sty 16, 2011 23:43 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

mała,bo zauważ że dwa się wkleiły a chyba trzy wykasowały i to nie wiem jakim cudem :roll: :roll: :roll: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

[poprzednia][następna]