Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 18:18 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Byłoby super,bo ja aktualnie z niczym zdążyć nie mogę.
Legnica

Post » Śro sty 26, 2011 18:25 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Napisałam na tamtym wątku - czekam na odzew :D
CatAngel ma dobrą rękę :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro sty 26, 2011 19:42 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

:kotek:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sty 26, 2011 20:26 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

:D
czekam więc na malie,

dziewczyny sfochowane dzisiejsza wycieczką,spią.
Legnica

Post » Śro sty 26, 2011 23:20 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Nowa skorzystała jednak z kuwetki.Zobaczymy czy do rana zapamięta o co mi chodzi.
Poza tym,zdaje sie,ze już nie jest przerazona kotami,wrecz zainteresowana.Przygląda sie ciekawsko jak młodzież rozrabia.
Legnica

Post » Śro sty 26, 2011 23:23 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Mam nadzieję ze bez tych kułtonów i filcu na podwoziu,troszkę choc sie rozchmurzy.
Legnica

Post » Czw sty 27, 2011 0:46 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Legnica pisze:Nowa skorzystała jednak z kuwetki.Zobaczymy czy do rana zapamięta o co mi chodzi.
Poza tym,zdaje sie,ze już nie jest przerazona kotami,wrecz zainteresowana.Przygląda sie ciekawsko jak młodzież rozrabia.

Wygląda na to, że jeszcze będą z niej ludzie ;)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw sty 27, 2011 11:56 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Cudna ta mała ... :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sty 27, 2011 13:55 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Bayer mnie przeraża.Od ok. dwu tygodni zachowuje się tak:
-jestem w kuchni,on na stołeczku wlepia we mnie te swoje piwne,wielkie oczyska
-siedzę na fotelu,Bayer nad moją głową na oparciu
-siadam do kompa,Bayer tuż obok na wersalce z wlepionymi oczętami we mnie
-szykuję pranie,Bayer siedzi na progu z wlepionymi we mnie oczętami
-śpię,Bayer śpi obok
itd. itp.
Chodzi za mną jak cień i wciąż mi się przygląda.Wystarczy że zapytam go -no co jest misiaku?-Bayer już podbiega.
Legnica

Post » Czw sty 27, 2011 18:55 Re: Legnica.Zbieram na dwie sterylki.

Bayer asystujący :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sty 27, 2011 19:52 Re: Legnica.Zbieram na dwie sterylki.

Albo kontrolujący :ryk:

Willow_

Post » Czw sty 27, 2011 21:57 Re: Legnica.Chyba tylko na jedną.

Na prawdę trudno się zdecydować czy o asystowanie chodzi,o kontrolowanie,czy moze o nagły przypływ miłosci :oops:

Nowa napatrzyła się przez kraty na fikającą młodzież i zapomniała o dumie i uprzedzeniach,z fuchającej wsciekłej demonicy zmieniła się nagle w kociaczka,zaczepiającego wszystkie koty łapka zza krat.
Przed chwilą otworzyłam jej drzwiczki.
Zachowuje się tak,jak maleńkie dziecko,które dostało wymarzoną zabawkę.Lata z myszką w zębach i patrzy czy pozostali ja widzą,potem wywala się z zabawką tuż przed jakimś kotem i patrząc z dołu aż popiskuje zeby któryś sie z nią pobawił.Koty patrza na nią jak na zjawę i na razie nikt nie chce.
To co wyprawiała nowa,po wypuszczeniu z kennela powinny zobaczyć osoby mające w domach jedynaki,ona chyba jest bardzo szcześliwa że nagle ma towarzystwo kocie.Przynajmniej tak mi się wydaje.
Legnica

Post » Czw sty 27, 2011 22:05 Re: Legnica.Chyba tylko na jedną.

To fajnie :) Dobrze, że to nie jest dzikie kocie dziecko :!:
Na pewno znajdą się współtowarzysze zabawy dla puchatego upiorka :)

Willow_

Post » Czw sty 27, 2011 23:28 Re: Legnica.Chyba tylko na jedną.

Sajgon,po prostu sajgon-to co się dzieje u mnie:Hary,Arti,Kasia,Bayer+Nowa=tornado,halny,biegi z prędkością światła.
Jak się sobą nacieszą,to chyba trochę zbastują? :roll:
Legnica

Post » Pt sty 28, 2011 8:26 Re: Legnica.Chyba tylko na jedną.

Legnica pisze:Jak się sobą nacieszą,to chyba trochę zbastują? :roll:

No co Ty :?: 8O - wiosna za pasem i dopiero zaczną dokazywać jak słoneczkiem naładują akumulatory :ryk:

Willow_

[poprzednia][następna]