Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Mati dziś prawie nic nie zjadła , niepokoi mnie to .....
JolaJ pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Mati dziś prawie nic nie zjadła , niepokoi mnie to .....
A jak się zachowuje, jest osowiała?
Kociara82 pisze:no tak, tylko po pierwsze kwestia $$ na dojazd do W-wy, skoro nie ma na leczenie kici to skad na dojazd? A poza tym sa powazne obawy, ze ona nie da rady taki kawal drogi jechac samochodem czy cos. Bardzo sie stresuje. Stres-zwiekszone dolegliwosci astmatyczne-dusznosci...![]()
niestety nie ma mowy
BarbAnn pisze:Kociara82 pisze:no tak, tylko po pierwsze kwestia $$ na dojazd do W-wy, skoro nie ma na leczenie kici to skad na dojazd? A poza tym sa powazne obawy, ze ona nie da rady taki kawal drogi jechac samochodem czy cos. Bardzo sie stresuje. Stres-zwiekszone dolegliwosci astmatyczne-dusznosci...![]()
niestety nie ma mowy
ten wpis byl odpowiedzią na wpis JoliJ
bo ona jak rozumiem w Warszawie po omacku lekarza szuka
Moj bład, powinnam zalinkowac
Kociara82 pisze:Im wczesniej wykryjesz astme tym lepiej. U Matyldzi zostala bardzo pozno wykryta, poniewaz ona juz do schroniska trafila z tym paskudztwem. Musiala znacznie wczesniej juz zachorowac i calkiem prawdopodobne, ze wogole nie byla leczona, ba, nawet przypuszczam, ze nie byla wogole diagnozowana, konsultowana u zadnego weta! Jestem przekonana, ze to poprostu wynik zaniedbania. Nie wiemy niestety, czy kicia miala wczesniej domek, byc moze tak, poniewaz jest ufna, miziasta, kuwetkowa, pozwala nieraz nawet po brzuszku sie glaskac. Wiec musiala juz poznac co to dom. Podobno nim trafila do schroniska, to 2 lata spedzila na dworze pod jakims sklepemTo musialo sie odbic na jej zdrowiu.
Na szczescie teraz ma bardzo dobra opieke wet, lekarze staja niemal na glowie jesli trzeba kotuni pomocByl czas, ze byl spokoj, koteczka czula sie znacznie lepiej, tak wiec... Choc nieraz jest ciezko ani ona ani Justa nie poddaja sie
Kociara82 pisze:nic sie nie stalokazdy dzieli sie tu doswiadczeniem, spostrzezeniami
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, elmas, Google [Bot], Gosiagosia, Myszorek, northh i 260 gości