PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 1:31 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Witam :D czy znajdzie się miejsce dla bezpańskiej podczytywaczki ?obsługuję dwa futrzaste potwory-sztukowo dwa,na wagę to byłoby ze trzy i to jeszcze całkiem okazałe :lol: ;kolorystycznie pasują-czarny jak noc Klocek i czarno-biała Pietrucha,jeśli chodzi o pozostałe warunki,też spełniam.Proooszę-przygarnijcie...
Obrazek

dysia761

Od: Pon maja 10, 2010 22:33

Post » Sob lis 27, 2010 6:43 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

No nie mogę.... Dwie nowe jędze jednego dnia?! :mrgreen: Supeeeerrrrr!!! Aniolinku twoje koty są przecudne, szczególnie podoba mi się zdjęcie z kwiatem - to jeszcze młodziaki chyba? :D
Dysia a gdzie twoje koty? Też musisz się zdjęciami pochwalić - na słowo nikomu nie wierzymy, że jest posiadany przez koty :twisted: Trzeba udowodnić stosownymi fotkami.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob lis 27, 2010 9:00 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Jak się będę następnym razem cieszyć że jest lepiej to mnie kopnijcie w kostkę......
Za szybko sie cieszyłam . Noc była długa i ciężka.
No i w nocy kałuża - mocz wycieka albo za wcześnie na poprawę albo operacja guzik dała........

Młoda teraz śpi a ja piję kawę żeby nie paść na twarz.

W poniedziałek musowo badanie moczu kolor mi się nie podoba.

Muszę w moim domu odczynić uroki albo nie wiem co .......

No nic znowu będę gnębić weta - jestem z nim w stałym kontakcie chyba ma mnie już serdecznie dosyć.

Mufasek z łapką w miarę raz kuleje a raz nie ale to mi powiedział wet że tak będzie. Więzadła nie trzymają i rzepka sobie lata.....

Tequila i Nala na razie nie rozrabiają i nic nie wymyśliły....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob lis 27, 2010 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Witam!!
Witam dwie nowe Czarownice! Otwieracjcie sakiewki i czarujcie z nami :mrgreen:

Etiopio podziwiam Twoja wytrwałość. Trzymaj się.

Miłego dnia wszystkim!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lis 27, 2010 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Etiopia pisze:

Polecam green-up Herbapolu. Zdrowszy, smaczniejszy od kawy i szybciej stawia na nogi (jestem niskociśnieniowcem, mam 80/60, rano potykam się o własne nogi, nie mówiąc o kotach). Najbardziej mi smakuje green-up żurawinowy.
http://www.herbapol.com.pl/pl/items/ind ... type_id:12

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 27, 2010 9:30 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

vega013 pisze:
Etiopia pisze:

Polecam green-up Herbapolu. Zdrowszy, smaczniejszy od kawy i szybciej stawia na nogi (jestem niskociśnieniowcem, mam 80/60, rano potykam się o własne nogi, nie mówiąc o kotach). Najbardziej mi smakuje green-up żurawinowy.

Kawa tańsza jest... :oops:

Kawę pije w sytuacjach gdy zarywam noce przez opiekę nad zwierzakami tak to nie pije bo mi nie wolno ...

Nawet ostatnio uraczyłam lekarza prowadzącego tekstem : nic mi na P nie wolno oprócz proszę, przepraszam, prania, prasowania i pichcenia........
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob lis 27, 2010 9:34 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Etiopia pisze:
vega013 pisze:Nawet ostatnio uraczyłam lekarza prowadzącego tekstem : nic mi na P nie wolno oprócz proszę, przepraszam, prania, prasowania i pichcenia........

:ryk:

Etiopio za poczucie humoru :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lis 27, 2010 10:08 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

villemo5 pisze:
Etiopia pisze:
vega013 pisze:Nawet ostatnio uraczyłam lekarza prowadzącego tekstem : nic mi na P nie wolno oprócz proszę, przepraszam, prania, prasowania i pichcenia........

:ryk:

Etiopio za poczucie humoru :ok: :ok: :ok:

Chyba dla tego jeszcze po tym świecie się plącze.....
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob lis 27, 2010 10:15 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

vega013 pisze:
Etiopia pisze:

O! tototo dla mnie . U mnie już wystepowało 70/40 . A jaka jest cena, bo nie doczytałam ? I czy to na serce jest OK? Kawa mi już obrzydła i źle sie po niej czuję, zreszta i tak nie działa. Choć ostatnio, jak zadziałała to musiałam pod kroplówką odpocząć :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 27, 2010 10:19 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

jasdor pisze:
vega013 pisze:
Etiopia pisze:

O! tototo dla mnie . U mnie już wystepowało 70/40 . A jaka jest cena, bo nie doczytałam ? I czy to na serce jest OK? Kawa mi już obrzydła i źle sie po niej czuję, zreszta i tak nie działa. Choć ostatnio, jak zadziałała to musiałam pod kroplówką odpocząć :mrgreen:

Kawa nie działa, bo za dużo jej pijesz :lol: Też tak mam, ciśnienie jak u trupa, kawa nie działa, cudów typu Red Bull nie pijam, bo smak mają plugawy i podły. Green-up jest smaczniejszy, chyba coś koło 3 zeta za puszkę.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lis 27, 2010 10:23 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kciukasy dla wszystkich chorych, zdrowiejących, padających na twarz i innych "pokrzywdzonych przez los";) Dla mnie też, bo już 6 dzień łeb mnie napiep...a, co odbiera chęć do życia i udzielania się gdziekolwiek;/
Czy przed świętami zawsze jest taki wysyp nowych czarownic? :D Nie wiem, bo też mnie świeżo "wysypało", i ile nas tak w ogóle jest? Ktoś to spisuje "krwią na byczej skórze"?
Dwa czarne kocidła nowej siostry przepiękne :1luvu:

I mam taką sprawę: w domu mej rodzicielki jest sterta starych polarów, swetrów itp, nie bardzo się nadają do oddania ludziom, i pomyślałam, że mogłabym z nich uszyć posłania dla kotów. Byłby zbyt, jest zapotrzebowanie? Nie wiem, do budek, jakiegoś przytuliska? Na terenie Warszawy mogłabym dostarczyć gdzie trzeba.

Przydałoby mi się jakieś zaklęcie rozgrzewające, bo zimno jak cholera. Herbata z rumem niestety odpada :(
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob lis 27, 2010 10:27 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

No, wtedy to białą damę miałam już w zasięgu wzroku :mrgreen: Kawę pijam, bo lubię jej smak. Aktualnie bezkofeinową. Smakiem sie nie różni, a serca nie męczy.
Ale ja taka przebrzydła czarownica - nowej mietlanej siostry nie przywitałam. Pewnie walczy z wklejaniem fotek , jak każdy na początku :mrgreen:
Witam dysia761 :piwa: Z nami fajno jest :ok:

jasdor

Post » Sob lis 27, 2010 10:29 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Jak się ma niskie ciśnienie to nie pije się tych paskudztw które tylko kieszeń drenują :evil: Kawa podniesie ciśnienie tylko u...nadciśnieniowców . Kofeina działa pobudzająco na ośrodek oddechowy i temu się wydaje człowiek trochę żywszy.
Bierze się siostry płyn - wodę mineralna, dobrą owocowa herbatkę, kompocik/ oczywiście normalny a nie ten w żyłe :twisted: / wypija duszkiem 3 szklanki, potem kładzie na 20 minut z nóziami do góry/ oczywiście złączonymi ze sobą :twisted: / i ciśnienie wzrasta. Jak nie to powtórka :mrgreen: Cisnienie idzie do góry a nie ma herzklekotów
Witam nowe Siostry.
Wrrrrr znowu muszę za chwile iść do pracy :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lis 27, 2010 10:32 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

O Majencjo nie tego się spodziewałam. Ale cóż, z rady skorzystam . U mnie w domu codziennie jest kompocik :mrgreen: z mrożonych gotowany, nie taki tam słoikowy, ale z cukrem :oops: A rano, jak się wstaje półprzytomnym to tez można sie tak nachlać ??

jasdor

Post » Sob lis 27, 2010 10:36 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

A właśnie, witamy nową czarownicę! :D

Btw.słyszałam, że niskociśnieniowcy często marzną...czy istnieje wobec tego jeszcze ktoś, kto ma tak jak ja - niskie ciśnienie i wiecznie bardzo ciepło? Bo już zaczynam wątpić w swoją normalność.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]