"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Kociara82 pisze:z przesylka cena wyjdzie moze ta sama... ech... mrusie, nie chorujcie, nie warto, szkoda kasy na leki i drogie karmy
Akurat na allegro kurier jest za darmo. Wiec to juz koncowa cena Na animalii nie wiem od jakiej kwoty jest darmowy
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
ja jestem obecnie na dwóch przeglądarkach internetowych ,to niech Pani piszę ,gdzie Pani wygodniej. Pytałem .Czy Pani kotki jedzą te ogólnie dostępne pokarmy jakie można kupić niemal w każdym sklepi - whiskas , kiti ket , sucha karma itd..
Justa korzysta z-jak to niedawno gdzies przeczytalam-"altluka" (wiadomo chyba, o co mi chodzi, ale specjalnie napisalam w ten sposob, bo ostatnio ta pisownia mnie powalila totalnie hehehe)
lepiej dzwonic lub napisac esa a moze ktorys mruczek odpisze zamiast niej
Pieniążki poszły - jak już pisałem Jak jutro odszukam domek ,to dam znać. Mój kotek http://nk.pl/#main w ogóle z niego nie korzystał, ale nie wiem teraz gdzie on jest -czy czasem rodzeństwo albo rodzice komuś go nie dali .... jutro będę wiedział