Sasza -w czasie dzisiejszej lekcji "Jak zachowuje sie domowy kot",dzisiejsza lekcja miała tytuł-"na pluszowego pajączka koty też polują". Profesor wykładowca-Bayer Profesor pomocniczy-Forest statyw i nawigacja pomocy adukacyjnych-ja
Broda Bayerka już nie przecieka,dla czego nie mam pojęcia,tylko nadal bardzo się "brudzi",ale tylko pod dolną szczeką,szyjka cała sucha i czysta,futerko ładnie odrasta. Nie wiem czemu przeciekała,czemu nadal sie brudzi,nie mam pojęcia.
ten Bayerek to nasz-Wasz faworyt, już widzę jakimi koleżkami byliby z Ludwikiem (Ludwik też brudzi brodę gdy je coś innego niż suchą karmę,- płaskate chyba tak mają) całujemy w nosek Bayerka i pozdrawiamy Panią i Synka
ten Bayerek to nasz-Wasz faworyt, już widzę jakimi koleżkami byliby z Ludwikiem (Ludwik też brudzi brodę gdy je coś innego niż suchą karmę,- płaskate chyba tak mają) całujemy w nosek Bayerka i pozdrawiamy Panią i Synka
Ja Bayerka oszczędnie reklamuję,ale wierz mi ze to swietny materiał na kociego kumpla Jakby co,do Wrocławia dowiozę