WAW. Pola ma DS! 21.04.2016 ['] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 07, 2010 16:10 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Dzięki :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob sie 07, 2010 16:15 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

OKI pisze:Dzięki :wink:

:?: :?: :?: :?:

ja to pisząc wiem o całej sytuacji w jakiej jestem... juz od jakichs 2 miesięcy.... to nie jest sprzeczne z pomaganiem kotom, ktore masz na wydaniu bądź ratujesz im zycie... Natomiast jeśli brakuje mi pieniędzy na moje domowe koty (bądź przewlekłe tymczasy) to znaczy, że coś tu nie gra i nie mogę przyjmowac pomocy i muszę weryfikować swoje finanse. Wiesz, pomoc na karmę dla Edisona jak najbardziej mile widziana, gdyby ktos chciał wspomoc moje wolnozyjące - tez pomoc przyjmę, ale dla moich osobistych nie mogę, bo muszę sobie sama radzić. Mam nadzieje, że juz rozumiesz. A poza tym to moja filozofia, tylko i wyłącznie, prawda? :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sie 07, 2010 16:22 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:Dzięki :wink:

:?: :?: :?: :?:

ja to pisząc wiem o całej sytuacji w jakiej jestem... juz od jakichs 2 miesięcy.... to nie jest sprzeczne z pomaganiem kotom, ktore masz na wydaniu bądź ratujesz im zycie... Natomiast jeśli brakuje mi pieniędzy na moje domowe koty (bądź przewlekłe tymczasy) to znaczy, że coś tu nie gra i nie mogę przyjmowac pomocy i muszę weryfikować swoje finanse. Wiesz, pomoc na karmę dla Edisona jak najbardziej mile widziana, gdyby ktos chciał wspomoc moje wolnozyjące - tez pomoc przyjmę, ale dla moich osobistych nie mogę, bo muszę sobie sama radzić. Mam nadzieje, że juz rozumiesz. A poza tym to moja filozofia, tylko i wyłącznie, prawda? :wink:

Toć ja nie proponuję pomocy finansowej, bo sama ledwo zipię, a co najwyżej zwłokę w czasie.
Na razie finansowo pomagać nie mogę, a czasem się liczy po prostu czas. A w tym akurat mogę pomóc - zwłaszcza na początku miesiąca :wink:

OKI

Post » Nie sie 08, 2010 7:32 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Jak Polcia?
Niestety, mogę tylko kciuki trzymać. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sie 08, 2010 8:36 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Polcia świetnie :twisted:

Śmiesznie się z nią jeździ samochodem. Stawiam zawsze kontenerek na fotelu dla pasażera i przypinam pasem. Polcia w płacz - ona nie drze mordy, jak np. Mysz, ona płacze i zawodzi :roll: No to przekręcam kontenerek tak, żeby mnie widziała przez kratki - pomaga. Tylko wtedy wyciąga łapkę przez kratkę i sięga aż do mojej ręki na dźwigni od biegów :lol: I najwyraźniej chodzi jej o to, że mam włożyć paluchy przez kratki kontenerka, żeby się dziewczyna mogła o nie poczochrać :lol: W kolejce u weta to samo - nie da się postawić kotka w kontenerku na podłodze i podejść np. do recepcji, bo jak mnie traci z oczu, to podnosi taki płacz, że się pół lecznicy zlatuje :twisted:
Nie da się ukryć - potrafi zadbać o swoje, terrorystka :lol:

OKI

Post » Nie sie 08, 2010 8:39 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

A to ci miziankowa spryciulka! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sie 08, 2010 8:42 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

No rozbraja mnie ten widok - łapka zza kratki wyciągnięta na maksa i usiłująca przyciągnąć sobie moją rękę :lol:

OKI

Post » Nie sie 08, 2010 9:42 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Na każdym kroku widać,że Polci duży potrzebny do życia jak powietrze.Jak ona bez ludzia na tych działkach wytrzymała?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie sie 08, 2010 9:49 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Właśnie nie wytrzymała :(

OKI

Post » Nie sie 08, 2010 18:47 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Mamusia mnie przycisnęła w kwestii aktualnego stanu zakocenia :oops: :roll: :roll: :roll:
No i nie ma tego złego... :twisted:
Teraz jeszcze się wyjazduje przez tydzień czy dwa, a jak już wróci na dobre, to Pola ma zapewniony DT bezkotny :piwa:
Koniec zamknięcia :lol:

I obstawiam, że jest to DT z opcją, ale csiiii :wink:

OKI

Post » Nie sie 08, 2010 19:47 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

OKI pisze:Mamusia mnie przycisnęła w kwestii aktualnego stanu zakocenia :oops: :roll: :roll: :roll:
Teraz jeszcze się wyjazduje przez tydzień czy dwa, a jak już wróci na dobre, to Pola ma zapewniony DT bezkotny :piwa:

A to się Pola wymizia :ryk: sam na sam
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie sie 08, 2010 19:50 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

OKI pisze:Mamusia mnie przycisnęła w kwestii aktualnego stanu zakocenia :oops: :roll: :roll: :roll:

:dance: :dance: :dance: Super OKI!! :D :ok: :ok: :ok: Potrzymamy! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sie 08, 2010 21:24 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

No jaaaaaaaaaaaaaa, zakocisz pol Warszawki, niedlugo beda sie Ciebie bali. :lol: :lol: :lol: :piwa:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Nie sie 08, 2010 22:02 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

kalair pisze:

:dance: :dance: :dance: Super OKI!! :D :ok: :ok: :ok: Potrzymamy! :mrgreen:

No to faktycznie super :mrgreen: A bezpiesny tyż?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto sie 10, 2010 16:07 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Witanko :lol:

taizu pisze:

A to się Pola wymizia :ryk: sam na sam

Będzie wreszcie miała na wyłączność :lol:

Margaretko, potem się zabieram za dokacanie Krakówka :twisted:

Kocurzyco, tak, bezkotny i bezpiesny, nawet rybek nie ma. Mama jest zwierzolubna, ale jakiś czas temu zapowiedziała, że już żadnych zwierząt nie chce :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

Bożenko, trzymaj, trzymaj :wink:

Poza tym właśnie wróciłyśmy z konsultacji u dr Jodkowskiej. Zapisana na zabieg 30 sierpnia 8.30.
Kota musiała mieć jakiś wypadek i stąd ta dziura, z której krwawiła. Bo dziura jest w podniebieniu, centralnie pośrodku, pokazała mi ją. Nawet na moje niewprawne oko nie jest to dziura po kle, ech ci weci :? Jeszcze rozumiem tych, co ją w pierwszych dniach oglądali, jak wszystko było spuchnięte, zaplute i zakrwawione, ale o tej dziurze po kle to usłyszałam już po jakimś czasie, przy zastrzyku.
Jeśli wypadek, to pewnie stąd utrata krwi i anemia. W żadnym razie nie jest to coś, co mogło powstać naturalnie.

Nie wiem, ile zabieg będzie kosztował, ale pani dr powiedziała, że mam się nie bać :lol: Koszt dzisiejszej wizyty: 1 zet - za parking :lol:
To chyba wynik tego, że w pierwszych słowach spytałam, czy pani dr nie chce kotecka? :mrgreen:
Pani dr nie chce kotecka, ale po wysłuchaniu historii choroby stwierdziła, że takich pacjentów to oni ulgowo traktują - może się bała, że będę nalegać? :twisted: Na kotecka :lol:
Dziewczyna się wyraźnie w czepku urodziła :lol: Powtarzałam jej to całą powrotną drogę :ryk:

OKI

[poprzednia][następna]