Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Dzięki
Marzenia11 pisze:OKI pisze:Dzięki
![]()
![]()
![]()
![]()
ja to pisząc wiem o całej sytuacji w jakiej jestem... juz od jakichs 2 miesięcy.... to nie jest sprzeczne z pomaganiem kotom, ktore masz na wydaniu bądź ratujesz im zycie... Natomiast jeśli brakuje mi pieniędzy na moje domowe koty (bądź przewlekłe tymczasy) to znaczy, że coś tu nie gra i nie mogę przyjmowac pomocy i muszę weryfikować swoje finanse. Wiesz, pomoc na karmę dla Edisona jak najbardziej mile widziana, gdyby ktos chciał wspomoc moje wolnozyjące - tez pomoc przyjmę, ale dla moich osobistych nie mogę, bo muszę sobie sama radzić. Mam nadzieje, że juz rozumiesz. A poza tym to moja filozofia, tylko i wyłącznie, prawda?
OKI pisze:Mamusia mnie przycisnęła w kwestii aktualnego stanu zakocenia![]()
![]()
![]()
![]()
No i nie ma tego złego...![]()
Teraz jeszcze się wyjazduje przez tydzień czy dwa, a jak już wróci na dobre, to Pola ma zapewniony DT bezkotny![]()
Koniec zamknięcia![]()
I obstawiam, że jest to DT z opcją, ale csiiii
OKI pisze:Mamusia mnie przycisnęła w kwestii aktualnego stanu zakocenia![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz jeszcze się wyjazduje przez tydzień czy dwa, a jak już wróci na dobre, to Pola ma zapewniony DT bezkotny![]()
Koniec zamknięcia![]()
kalair pisze:OKI pisze:Mamusia mnie przycisnęła w kwestii aktualnego stanu zakocenia![]()
![]()
![]()
![]()
Koniec zamknięcia![]()
![]()
![]()
Super OKI!!
![]()
![]()
![]()
Potrzymamy!
taizu pisze:OKI pisze:Mamusia mnie przycisnęła w kwestii aktualnego stanu zakocenia![]()
![]()
![]()
![]()
Koniec zamknięcia![]()
A to się Pola wymiziasam na sam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1923 gości