Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 29, 2010 22:39 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Paweł również najlepszego :piwa:

byłam dziś w Krakowie i oniemiałam 8O
wyobraźcie sobie schronisko gdzie kazde zwierze ma ewidencje w komputerze ze zdjęciem i zaraz po przyjeciu jest zaczipowane. W ewidencji są wszytskie szczepienia, zabiegi, stan w jakim zostalo przyjete.
w sobote o 20 jest weterynarz który podaje kroplowke kotu z kocim katarem !!!! w pokoju - szpitaliku sa boksy z drzwiczkami z pleksi w których sa leczone koteczki a w pustych boksach kartki - boks zdezynfekowany.

w kazdym boksie miseczka i karma i woda. osobno kwarantanna a jeszcze osobno kociarnia.

kolezanka wzieła pieseczka który został przywieziony po wypadku i wylezony w schronisku - byla zlamana szczęka, nogi i uszkodzenie kregosłupa. Przeżyl leczenie w schroniku.

K...wa !!!! da sie !!! mozna. I to nie na księzycu tylko w naszym kraju.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob maja 29, 2010 23:29 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Witajcie nocną już porą :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 29, 2010 23:47 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Pawełku :1luvu: wszystkiego naj, naj, naj :D i czego tylko sobie najlepiej życzysz i czego pragniesz oby spełniły by Ci się Twoje najskrytsze marzenia :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie maja 30, 2010 0:25 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Ewuś zamieściałam informacjęo petycji na nieoficjalniej stronie naszego schronu, a także cały tekst wkleiłam z odpowiednim komentarzem na forum sonowieckim na gazecie.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie maja 30, 2010 8:30 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Paweł spóźnione ale szczere urodzione życzenia.Duzo zdrówka i pomyślności :ok:

Obrazek
Wczoraj do późnego wieczora miałam gorącą linię z panią Mają ktora po wyleczeniu oddała tego malucha ot tak sobie do schroniska.Oczywiście pani nie ma sobie nic do zarzucenia bo przecież powiadomila fundację że kota oddaje ,na koniec niemiłej rozmowy powiedziała że jestem babą która zapewne nia ma życia rodzinnego i podnoszę sobie swoje poczucie przynależności społecznej poprzez wtrącanie sie do życia innych :evil: Pani Maja była bardzo rozmowna więc przypuszczam ze rzekomy samolot który na nią czekal dawno odleciał,choć watpię ze wogóle miala gdziekolwiek lecieć.

A osobe podczytujacą nasz watek z lecznicy na Ostrogórskiej bardzo prosze o uważne czytanie tego co piszę (a przede wszystkim zrozumienie tekstu),bo na podstawie jedngo mojego posta napiasanego w marcu z panią Mają miałam miesieczną gorącą linię jak ja to mogę ją i ową lecznicę oczerniać!!!
Tak wieć moja droga pdczytująca najpierw czytamy,później myslimy ,a na końcu robimy zadymę!!

A teraz z ninnej beczki.Wczoraj Abi pojechala do wrocławia do nowego domu.Z nowym domem rozmwaialam ja i później Nowa.Mam nadzieję że tym razem się nie pomyliłam i wkoncu ta kochana spokojna kotka znajdzie swoje miejsce na ziemi :ok:

I pytanko.Co Milu jeszcze robi na kociarni?wczoraj miała jechac do adopcji :?: :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie maja 30, 2010 10:56 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Czarek udaje nietoperza :wink:
Obrazek
Franuś
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie maja 30, 2010 11:14 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Tak, potwierdzam, wczoraj Abisia pojechała do nowego domu pod wieczór. Dzisiaj Pani powinna się odezwać co i jak z naszą podopieczną po pierwszej nocy.

Agnieszko, cieszę się że książeczka się znalazła u Ciebie i że wysłałaś :)

A jak tam koci katar na kociarni? dalej panuje?
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Nie maja 30, 2010 11:23 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Gucio
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie maja 30, 2010 11:25 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

mar_tika pisze:I pytanko.Co Milu jeszcze robi na kociarni?wczoraj miała jechac do adopcji :?: :?

Niestety Pan który miał adoptować Milu nie zgłosił się, nie zadzwonił, nie przyjechał i generlanie Milu olał :?

Pan ma 22 lata, mieszka w domu jednorodzinnym z dziadkami na Osiedlu Kalety w Sosnowcu. Nie zapisałam numeru.
Jak znajdę to podam nr oficjalnie.
MIKUŚ

Post » Nie maja 30, 2010 13:00 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

terenia1 pisze:Ewuś zamieściałam informacjęo petycji na nieoficjalniej stronie naszego schronu, a także cały tekst wkleiłam z odpowiednim komentarzem na forum sonowieckim na gazecie.

wysylajcie ten link do wszystkich, głosujcie za
proszę o wsparcie petycji
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440

mega wazne !!!

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie maja 30, 2010 13:09 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Ewuś zamieściałam informacjęo petycji na nieoficjalniej stronie naszego schronu, a także cały tekst wkleiłam z odpowiednim komentarzem na forum sonowieckim na gazecie.

wysylajcie ten link do wszystkich, głosujcie za
proszę o wsparcie petycji
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440

mega wazne !!!

podpisalam

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie maja 30, 2010 13:13 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Mhmm a ja to podpisalam na stronie tylko- moze byc? bo chcialam tez w pracy przeslac do podpisania na stronie ale idze ze widnieje jako pierwsza i jedyna ;)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie maja 30, 2010 14:00 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Zaprasza na bazarek tym razem dla moich Gangulców.

viewtopic.php?f=20&t=112018
MIKUŚ

Post » Nie maja 30, 2010 15:53 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

witam się niedzielnie
Pawełku: sto lat :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie maja 30, 2010 15:59 Re: S-ec K.Chatka-str.45 PETYCJA WOLONTARIAT W SCHRONIE

Witam!
Ja też podpisałam się pod petycją!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KOCIARZY :kotek: :ok: :1luvu:
Obrazek

lusig

Od: Czw kwi 09, 2009 21:06

[poprzednia][następna]