Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Koszulki pojechały w końcu na Kocimską. Wiem, że nawaliłam terminowo więc głupio teraz wszystkich poganiać ale gdyby zainteresowani uwinęli się z tym przymierzaniem najszybciej jak się da (może przez weekend) to byłoby świetnie. Rozmiary są męskie i damskie więc trzeba uważnie czytać metkę a potem wrzucić mi na pw kto co zamawia
anna09 pisze:Tweety pisze:Koszulki pojechały w końcu na Kocimską. Wiem, że nawaliłam terminowo więc głupio teraz wszystkich poganiać ale gdyby zainteresowani uwinęli się z tym przymierzaniem najszybciej jak się da (może przez weekend) to byłoby świetnie. Rozmiary są męskie i damskie więc trzeba uważnie czytać metkę a potem wrzucić mi na pw kto co zamawia
Ja przez weekend na pewno nie przymierze, ale zamawiam damska S.
Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety pisze:Koszulki pojechały w końcu na Kocimską. Wiem, że nawaliłam terminowo więc głupio teraz wszystkich poganiać ale gdyby zainteresowani uwinęli się z tym przymierzaniem najszybciej jak się da (może przez weekend) to byłoby świetnie. Rozmiary są męskie i damskie więc trzeba uważnie czytać metkę a potem wrzucić mi na pw kto co zamawia
Ja przez weekend na pewno nie przymierze, ale zamawiam damska S.
ta s-ka jest naprawdę niewielka, tylko trochę za duża na moją Monikę![]()
Miuti, a co potrzebujesz?
Kastapra, ale znajdziesz czas aby pannicę oswajać z człowiekiem, tak?
Jest jeszcze Karmelka od Katgral spod radia. Na razie w Arwecie ale po długim weeknedzie bycie szukać DT, Katgral może zapewnić utrzymanie ale prosi o DT. Są też Tola i Pola od Edit_f (Kora może zamieszka pod lasem), jest Marcysia i Pcheła, seniorki od p. Danusi z Lubelskiej, o mamusi i płochliwej córusi nie wspominając. Te wszystkie koty pilnie pot5rzebują DT
Tweety pisze:pan od koszulek podesłał mi jeszcze inną rozmiarówkę, koszulki podobne (zieleń ciut ciemniejsza) to rozmiary damskie, obwód w klatce/długość. On mi w ogóle przyśle je, tylko żebym wiedziała, które rozmiary wziąć na pewno, bo na kogoś będą dobre
S - 82-86/57-59
M - 88-92/59-61
L - 94-98/61-63
XL - 100-104/63-65
Akima pisze:Mam zapytanie o Murkę na maila, pewnie będzie telefon
Tweety pisze:ta s-ka jest naprawdę niewielka, tylko trochę za duża na moją Monikę![]()
lutra pisze:Słuchajcie, napiszę, bo mnie szlag trafia, że ludzie są tacy, k..., głupi. W sierpniu wyadoptowałam Irmę i Rysia (od Queen) dwójce młodych ludzi, którzy teraz do mnie piszą, że muszą oddać kotki, bo...
będą brać ślub i chcą mieć dziecko;
koleżanki w ciąży nie mogą ich odwiedzać;
bo muszę zrozumieć ich powody.
Nie, nie rozumiem, bo oddanie kotów jest rozwiązaniem najprostszym, ale na szczęście nie wszyscy są tacy. Moja koleżanka, która ma odemnie kociaka znalezionego dawno temu przy zakopiance jest w ciąży i pyta mnie, jak powinna kota przygotować na dziecko...
Żeby było zabawnie to ona dała moje namiary tej dwójce od Irmy i Rysia.
Na szczęście kociaki trafią od razu do swojego nowego DS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości