PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 15, 2010 21:42 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Niepokoi mnie nieobecność Basicy... Ktoś coś wie?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 15, 2010 21:47 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

villemo5 pisze:Niepokoi mnie nieobecność Basicy... Ktoś coś wie?

Ja nic nie wiem, ale wg.forumowej szukajki Basica pisała dziś coś na forum. Także nie sądzę, by działo się coś złego.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt kwi 16, 2010 7:17 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

A mnie też niepokoi nieobecność i mała aktywność większości szanownych Sióstr !
Co się dzieje :?: :?: :?: 20-ty na ramieniu, a zgłoszenie tylko jedno. Co jest :?: :?:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt kwi 16, 2010 7:23 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

jasdor pisze:A mnie też niepokoi nieobecność i mała aktywność większości szanownych Sióstr !
Co się dzieje :?: :?: :?: 20-ty na ramieniu, a zgłoszenie tylko jedno. Co jest :?: :?:

Zgłoszenie jedno, ale nie liczy się ilość tylko jakość. :wink: A na aktywność Sióstr chyba ma wpływ przesilenie wiosenne :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt kwi 16, 2010 7:35 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Zaglądam,a że nie mam nic konstruktywnego do powiedzenia to milczę. :wink:

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Pt kwi 16, 2010 7:53 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Ja byłam wczoraj w firmowej delegacji w Warszawie.
Po prawie 12 godzinach stania w kolejce, wróciliśmy do domu.
Zrobili jedną przerwę, potem drugą, zaczęli też wpuszczać niektórych bez czekania.
To nie miało sensu.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 16, 2010 8:40 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Pytanie z gatunku kocich :
Pycia wcina pastę na kłaki, a Kośka za nic sie jej nie czepi i już. Nie bo nie !
Daję jej więc whiskasowe anty hair-ball bo to jedynie jej strasznie smakuje i jadła by je na okrągło. Fakt, nie wymiotuje kłaczyskami i dobrze się ma. Ma ktoś może własną opinię na te whiskasowe paszteciki przeciwkłaczne ? Dajecie to swoim? A co jest oprócz pasty, którą wszyscy znamy ?

jasdor

Post » Pt kwi 16, 2010 8:41 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Ja z suchej karmy na kłaki kupuję Royala albo Hill'sa.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 16, 2010 9:00 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Moja wcina RC dla persiastych pomieszany z exigen. a mała RC kitena. A jest jakiś specjalny Royal na kłaki ? Kupuje na wage i nie mam oryginalnego opakowania, ale sprawdzę w necie.

Zobaczcie - nastepna kocia tragedia viewtopic.php?f=1&t=110126&start=0
Może ktoś mógłby pomóc :(

jasdor

Post » Pt kwi 16, 2010 9:32 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Jest RC Long Hair...
Ale moim zdaniem to tylko marketing. Praktycznie kilka rodzajów karm w niezliczonych wersjach pakowania.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt kwi 16, 2010 9:40 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Też mam takie wrażenie, dlatego wolę dawać coś ekstra na odkłaczanie, bo koje małpy kudłate strasznie i jak sie pomyją to się kłaczysków zawsze strasznie nażrą. Kiedyś Kośka częściej wymiotowała straszną kudłatą zawartością, bo wierzyłam w odkłaczającą karmę :wink: Od kiedy zaczęłam dawać te whiskasowe krokieciki - przestała i wszystko w porządku.
Ale whiskas to whiskas - nigdy nie wiadomo co jest w środku :mrgreen:

jasdor

Post » Pt kwi 16, 2010 9:41 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Troszke nie na temat..
Pamiętacię tę aukcję ?
pomponmama pisze:Jestem zła :evil: Nie, to za mało powiedziane - jestem wkurw.... :evil: :evil: :evil: Niech mi ktoś powie, co można zrobić z czymś takim? http://www.allegro.pl/item973270233_sko ... ml#gallery

Została usunięta z Allegro
Chyba jednak zawierała niedozwolone treści itd...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt kwi 16, 2010 9:52 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Co do kłaków - ja daję Hill'sa Hairballa, mieszam z bytówką.
Jak przez jakiś czas nie dawałam (nie chciało mi się 2 worków kupować i mieszać), towarzystwo ciągle pawiowała kłaczkami. Jak znowu wprowadziłam, problem zniknął jak ręką odjął.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt kwi 16, 2010 9:53 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

becia_73 pisze:Troszke nie na temat..
Pamiętacię tę aukcję ?
pomponmama pisze:Jestem zła :evil: Nie, to za mało powiedziane - jestem wkurw.... :evil: :evil: :evil: Niech mi ktoś powie, co można zrobić z czymś takim? http://www.allegro.pl/item973270233_sko ... ml#gallery

Została usunięta z Allegro
Chyba jednak zawierała niedozwolone treści itd...

Tym się już nie przejmujcie - dziewczyny z Niekochanych pozgłaszały już w odpowiednich miejscach i zdaje się ze juz się coś tam toczy w tym temacie :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 16, 2010 9:56 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Aleba pisze:Co do kłaków - ja daję Hill'sa Hairballa, mieszam z bytówką.
Jak przez jakiś czas nie dawałam (nie chciało mi się 2 worków kupować i mieszać), towarzystwo ciągle pawiowała kłaczkami. Jak znowu wprowadziłam, problem zniknął jak ręką odjął.

Może toi głupie pytanie jest, ale... co to jest bytówka? 8O Moi chłopcy się nie zakłaczaja raczej, choc czasem Frędzelkowi cóś w gardle stanie, ale raczej jest to na zasadzie zakrztuszenia, niz zakłaczenia. A wspomnianego Whiskasa obaj uwielbiają i czasem dostają, ale raczej jako przysmak, niz lekarstwo.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]