Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:sunicram pisze:Gibutkowa dobrze mówi. Test wyszedł poprawnie, był pasek kontrolny i ewidentny pasek pozytywny. Można oczywiście próbować "czarować" rzeczywistość, ale wg mnie też lepiej skupić się na wydaniu tych pieniędzy dla kota na inne potrzeby. Chociaż rozumiem, że jak się samemu nie sprawdzi, to trudno przyjąć złe wiadomości. Powiem tak, jakbym był dla tego kotka domem stałym, to bym to pewnie sprawdził jeszcze sam na początek, żeby mieć pewność. Jak tymczasowym, to skupiłbym się na utrzymaniu go w dobrej formie.
Nie, no pewnie - po co sprawdzać?![]()
Niektórzy od razu zastrzyk dają![]()
A stresu związanego z podróżą nie zazdroszczę
Erin pisze:To dobrze, że tak piszesz - szkoda, że inni tak nie myślą.
Jak można pisać o czarowaniu rzeczywistości, nie chcąc sprawdzić takiej diagnozy
joluka pisze:Kochani - ten biedny Maks ma jakiegoś wyjątkowego pecha...Dzwoniłam przed chwilą do p. Marka - wyjeżdżają właśnie z...... KATOWIC!
P. Marek nie dojechał do mnie do pracy - pokomplikowały się mu podobno sprawy zawodowe we Wrocławiu i ze schroniska musiał jeszcze wrócić do firmy. Gdy dzwoniłam do nieogo ok. 17:30 czekając na ich rychłe przybycie, byli dopiero pomiędzy Wrocławiem a Katowicami. Umówiliśmy się u mnie w domu w okolicach 21:00.
Niestety tuż po naszej rozmowie p. Markowi popsuł się samochód - czekał na holowanie, załatwiał samochód zastępczy....
Nie wiem, o której będą u nas - najbardziej mi szkoda tego Maksa, przez tyle godzin w transporterze![]()
![]()
![]()
Erin pisze:Gibutkowa, nie pisz proszę, że te testy są w 100 procentach niezawodne, bo to niepoważne, sorry![]()
Przy takich diagnozach zawsze warto powtórzyć badanie.
Gibutkowa pisze:
Powtórka pozytywnego testu na FIV jest dla mnie motywowana tylko obawą że test jest sam zepsuty albo źle go wykonano.
kamari pisze:Maks dojechał...Joluka napisze...
Co to we Wrocławiu znaczy "kot w niezłym stanie"![]()
Nie ma wyników badań, książeczki, nic. Dzisiaj musi koniecznie trafic do weta, potrzebne są informacje o podanych lekach i odrobaczaniu.
sunicram pisze:- wyniki są w wątku, wrzucałem zdjęcie
- odrobaczony został wczoraj, napisałem o tym (tabletka Pratel)
- książeczki swojej nie miał (był 3 lata w schronisku) a nowej mi nie dali to fakt, sam zapomniałem powiedzieć, myślałem chyba o tych testach
- leki: przez ostatnie dni dostawał codziennie Enroksil
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 197 gości