MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 28, 2010 11:59 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

jutro postaramy się opisać wizytę, jeśli dojdzie do skutku... - już tyle zapowiedzianych wizyt miała Malwinka, i nie wypaliły... :(

jest trochę maili z pytaniem, czy adopcja Malwinki nadal aktualna - ale po odpisaniu niestety brak dalszego kontaktu.... - ludzie chyba naprawdę bardzo boją się takiej decyzji... :( :roll:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon sie 30, 2010 8:53 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

trzymam kciuki za kotecki - zeby byly grzeczne, zdrowe i zeby znalazly wspaniale domy :1luvu: :1luvu:

CatAngel, napisalam troche pod wplywem impulsu, bardzo sie zdenerwowalam tym komentarzem, potem doczytalam watek i ucieszylam sie, ze sprawa zostala wyjasniona ;)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sie 30, 2010 9:13 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

dziękujemy za kciuki! :1luvu:

Malwince bardzo potrzebny domek.... - ale niestety chętnych na razie nie widać... :(

coś nasza świnka morska nie ma szczęścia.... :cry: - a to taki słodziak jest - dałaby dużo radości komuś, kto by ją pokochał... :1luvu:

joluka

Post » Pon sie 30, 2010 9:32 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Ma wielkie szczęście ze jest u Ciebie... :1luvu:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon sie 30, 2010 10:15 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

magaaaa pisze:Ma wielkie szczęście ze jest u Ciebie... :1luvu:

raczej pecha, ze względu na Majorkę.... :evil: :roll:

joluka

Post » Pon sie 30, 2010 10:20 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

E tam. Ty tam jestes i to Ty zapewniasz jej opieke i dom, ktorego tak potrzebuje.
A koty jak ludzie - maja swoje upodobania i ulubienia...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon sie 30, 2010 21:04 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Może dziś ktoś się zakocha w niewidomym kluseczku?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon sie 30, 2010 21:06 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Kto pokocha Malwinkę?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto sie 31, 2010 1:42 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Nie ma co, rozpoczynamy akcje komentarzowa :)

http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2391 ... zekam.html

pod tym zdjeciem prosze wpisywac komentarze, jak najwiecej komentarzy :)

Wybralam Joluka te fote, jakas taka najbardziej 'bezpieczna' jest :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto sie 31, 2010 6:54 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Malwinka śliczna jest :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto sie 31, 2010 8:19 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

kociamysza pisze:Nie ma co, rozpoczynamy akcje komentarzowa :)

Kociamysza - dziękuję! :1luvu:
Ja się na tym niespecjalnie wyznaję... - czy ja sama też mogę tam wpisywać komentarze...? :oops: Rozumiem, że chodzi o to, żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło Malwinkę.... - a skąd będzie wiadomo, że to kociak szukający domu? czy mogę np. w komentarzu wpisać taką informację, czy nie wolno? - sorry, ale fotoforum dopiero muszę się nauczyć.... :oops:

joluka

Post » Wto sie 31, 2010 9:05 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

ja napisalam o tym, ze Malwisia szuka ;) mam nadzieje, ze afery nie bedzie ;) tez sie nie znam na tym portalu, dopiero co sie zalogowalam

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto sie 31, 2010 10:13 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

dziękuję wszystkim za komentarze pod zdjęciem Malwinki na fotoforum!!!! :1luvu:

jutro wieczorem jedziemy do potencjalnego nowego domku Mentosika, żeby zapoznać małe białe z rezydentem - 3-letnim kocurkiem - w sobotę po 19:00 zainteresowani Duzi byli u nas i twierdzą, że zakochali się w Mentosie.... :1luvu: (to tak, jak my....)

oczywiście biały maleńtas zmęczony całym dniem rozrabiania i dzikich harców skwapliwie wykorzystał chętne kolana i ręce i przez całą wizytę smacznie chrapał, wywalając się kołami do góry i pokazując brzuszysko do całowania.... :roll: - no więc wymiękli.... - ale lojalnie ich uprzedziłam, że to tylko jedno oblicze tego małego dzikuska - coby się potem w domu nie zdziwili, jak im demolkę przeprowadzi....... :twisted:

joluka

Post » Wto sie 31, 2010 12:16 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

jeszcze jedna dobra dusza (podejrzewam, że p. Ania :1luvu: , która odwiedzała kiedyś Malwinkę ze swoją koleżanką Pauliną i małą słodką kicią Wandzią) wrzuciła do komentowania także jeszcze jedno zdjęcie Malwinki:

http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2391 ... domek.html

jeśli ktoś będzie miał ochotę to serdecznie z Malwiniakiem zapraszamy!!!!! :kotek:

joluka

Post » Wto sie 31, 2010 16:48 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

joluka pisze:
kociamysza pisze:Nie ma co, rozpoczynamy akcje komentarzowa :)

Kociamysza - dziękuję! :1luvu:
Ja się na tym niespecjalnie wyznaję... - czy ja sama też mogę tam wpisywać komentarze...? :oops: Rozumiem, że chodzi o to, żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło Malwinkę.... - a skąd będzie wiadomo, że to kociak szukający domu? czy mogę np. w komentarzu wpisać taką informację, czy nie wolno? - sorry, ale fotoforum dopiero muszę się nauczyć.... :oops:

Joluka, mozesz wpisywac ile chcesz komentarzy, mozesz pisac o Malwinie co chcesz,ze szuka domu, podac linka do miau :)

to troche inne forum ;) Mozesz rozdzielac komentarze jak ja przed chwila.

Zasada jest taka, im wiecej komentarzy tym zdjecie dluzej "wisi" na galerii forum, ktora widac na innych forach. Jesli zdjecie/historia kici bedzie mialo farta to znajdzie sie na stronie glownej gazety.

W ten sposob juz kilka kotow dom znalazlo, choc pewnosci nie ma nigdy.

Jedyna niedogodnoascia jest to, ze aby napisac komentarz trzeba miec konto na gazeta.pl

Idea foroforum 'Koty' to przede wszystkim pokazywanie swoich pupili, ale moderator to kociarz wiec watki poszukujace domu nie sa 'tepione' choc osobiscie przyznam, ze nie chcialabym aby forum stalo sie wylacznie tablica ogloszen, bo wtedy moze spasc mu ogladalnosc a nie o to chodzi :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

[poprzednia][następna]