SchronWro WĄTEK ZAKOŃCZONY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 14, 2010 14:27 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

Mruczeńka1981 pisze:
_leśna_ pisze:
jessi74 pisze:pilne przypadki ze schronu na dzień dzisiejszy ( z rozmowy z panią D.)
:!: trzy maluchy z poprzedniego tygodnia, biegunka już ustała, natomiast są zabiedzone i w takim stanie niestety nie zostały zabrane do kącika adopcyjnego w Kakadu ( a tak pierwotnie miało być ) :(
:!: młoda koteczka z chora łapką, nie staje na tej łapce, podpiera się na ugiętej - bez żadnej diagnozy :( ( i jeśli chodzi o schron to tak pewnie pozostanie :( )

to chyba o ta kote chodzi

http://www.dla-ciebie.eu/ogloszenie/106/

no to mamy Silver 2...

kotkę wzięła Figaro :1luvu: :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie mar 14, 2010 16:38 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

Figaro :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie mar 14, 2010 16:46 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

Bylam dzisiaj w schronie na zastrzykach z chorą persiczką.
Namierzylam p. D i sytuacja wyglada mniej więcej tak:
Silver 2 pojechała do Figaro52. Lapka wyglada tak jak na zdjęciu, w schronie nic nie zrobiono, nawet przeswietlenia :evil: , kicia chyba półsyjam.
ObrazekObrazek

Taką młodziutka kocinkę cudo zawiozlam tez do Figaro52. :1luvu:
Kicia oddana przez wlascicieli z powody biegunki, ja nic takiego nie zauwazyłam, kicia zdrowa, radosna, zaszepiona, wysterylizowana. Wyglada jak mniejsza wersja Miki.
ObrazekObrazekObrazek

czarno-biały ogromny mizialski krówek z niezidentyfikowana chyba choroba skóry (ma ranę kolo szyji) pilnie szuka DT i zdiagnozowania. Ma ok 6 lat nr. schroniskowy 106/10,
przyjęty 25-01-1010, kuwetkowy, spokojny. :!:
ObrazekObrazek

W schronie sa tez 3 maluchy, przywiezione gdzieś ze wsi z ubieglego tygodnia, zagłodzone prawie, biegunka ustala ale nie nadaja się do kącika adopcyjnego w kakadu, pilnie DT :!: :!: :!:
[quote="Agness78"]Maluszki, 2 biało-bure i 1 czarna są u Karoliny :1luvu: ( 3 dziewczynki )
Zostały 2 czarne i bury ( płci nie znam :oops: )
Obrazek

Obrazek

W klatkach same młodsze i starsze miziaki. Domów tymczasowych brak. Chetnych do adopcji tez nie było :cry:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Nie mar 14, 2010 22:32 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

witajcie!!!
Więc co do moich, póki co;)trzech pociech: Sama radość, bo:biegunka ustała, wymioty też, nadal są cały czas głodne ale zaczynają wybrzydzać;). Są coraz odważniejsze i beztrosko brykają już z myszkami i innymi zabawkami :ryk: Poza tym cały czas tylko miziać i miziać a mi już kończyn do miziania brakuje:D.Postaram się przesłać Agnieszce ich najnowsze zdjęcia bo sama nie umiem się tu poruszać a niestety w ciągu najbliższych 2 tyg mam urwanie głowy i czasu zero dosłownie;/;/;/Łączenie szkoły i 3prac niestety daje mi się we znaki...ale mam nadzieję że niedługo będę mogła pomagać Wam także w schronisku...
pozdrawiam serdecznie!

ladysuzi

Od: Sob mar 06, 2010 19:34

Post » Nie mar 14, 2010 23:10 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

ladysuzi pisze:witajcie!!!
Więc co do moich, póki co;)trzech pociech: Sama radość, bo:biegunka ustała, wymioty też, nadal są cały czas głodne ale zaczynają wybrzydzać;). Są coraz odważniejsze i beztrosko brykają już z myszkami i innymi zabawkami :ryk: Poza tym cały czas tylko miziać i miziać a mi już kończyn do miziania brakuje:D.Postaram się przesłać Agnieszce ich najnowsze zdjęcia bo sama nie umiem się tu poruszać a niestety w ciągu najbliższych 2 tyg mam urwanie głowy i czasu zero dosłownie;/;/;/Łączenie szkoły i 3prac niestety daje mi się we znaki...ale mam nadzieję że niedługo będę mogła pomagać Wam także w schronisku...
pozdrawiam serdecznie!

super :D podeślij fotki to wstawię na wątek i porobię ogłoszenia - bo chyba czas na szukanie domów :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie mar 14, 2010 23:12 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

natasza25 pisze:Bylam dzisiaj w schronie na zastrzykach z chorą persiczką.
Silver 2 pojechała do Figaro52. Lapka wyglada tak jak na zdjęciu, w schronie nic nie zrobiono, nawet przeswietlenia :evil: , kicia chyba półsyjam.
ObrazekObrazek

Co za biedna kicia :cry: mam nadzieję, że łapkę da się uratować :cry: :?
Figaro :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon mar 15, 2010 0:32 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

natasza25 pisze: Lapka wyglada tak jak na zdjęciu, w schronie nic nie zrobiono, nawet przeswietlenia :evil: , kicia chyba półsyjam.
Obrazekhttp://img63.imageshack.us/i/kk035.jpg/

8O

Wyglada jak mniejsza wersja Miki.
Obrazek

to juz wyglada jak mlodsza wersja dwoch Mik.
Obrazek
(to moja)
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Pon mar 15, 2010 20:07 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

Strasznie ta łapka wygląda :( Ale mam nadzieje, że będzie dobrze i nie trzeba będzie amputować.

Przepraszam ale taki mały OT: Mam do oddania drapak - nadaje się raczej dla kociąt ze względu na mała budkę chyba, że ktoś posiada jakiegoś mikro kotka :lol: Tylko trzeba sobie owinąć nowym silazem przedni drapak bo niestety jest już do cna zużyty, ten pod budką był nie drapany :wink: Szkoda go wyrzucać bo tak to jest w stanie idealnym.

Obrazek

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon mar 15, 2010 20:34 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

Agness78 pisze:
natasza25 pisze:Bylam dzisiaj w schronie na zastrzykach z chorą persiczką.
ObrazekObrazek

Co za biedna kicia :cry: mam nadzieję, że łapkę da się uratować :cry: :?
Niestety łapki nie da się uratować, w czwartek amputacja.Dr.Bieżyński stwierdził ,że w łapce nie ma czucia :x :x niestety
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pon mar 15, 2010 20:37 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

ehh.....trzyłapny Kefir życzy zdrowia kotce
Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon mar 15, 2010 20:40 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

Trzyłapkowa Grey rónież i mowi, że da sobie rade jaki ona daje... (Rozmawiałąm z nia telepatycznie :))

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto mar 16, 2010 0:04 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

a wiadomo co tej lapce sie stalo?

bedzie do adopcji silver w wersji bez lapki i z lapka
Obrazek

yosia

Post » Wto mar 16, 2010 0:07 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

yosia pisze:a wiadomo co tej lapce sie stalo?

bedzie do adopcji silver w wersji bez lapki i z lapka

grozą powiało :mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto mar 16, 2010 0:47 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

no co, sa tak podobne, ze mozna je wystawiac jako jednego kota, potem wybadac czy potencjalny dom chce z lapka czy bez i taka dac ;)
Obrazek

yosia

Post » Wto mar 16, 2010 2:45 Re: SchronWro fot. 41 DOMOWE MIZIAKI proszą o domy!

Jakiej wysokosci jest drapaczek? Gdyby mi się zmiescił w wielkiej klatce to byłby super dla malców, niedługo "sezon na kocięta" i znów bedzie wysyp tymczasów...
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

[poprzednia][następna]