Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 20:57 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

mamaja4 pisze:"Josera" to ode mnie...Podobno dobre.
Iweta-dojechaliście w całości?
A co do Tż-mój ma wady,ale kociny przeze mnie przyniesione (musi) kochać.Tylko blokują nas warunki lokalowe... :twisted:

No to mamaja4 bardzo dziękujemy w imieniu naszym i naszych kociastych :D to bardzo duża pomoc dla nas :D no wiesz mnie akurat nie blokują warunki lokalowe, ale przy trzech własnych kotach w tym dwa też takie z odzysku :D miały być na chwile zostały na stałe :D i przy zwariowanej suni Korze schroniskowej i przy tymczasach, które od czasu do czasu u mnie rezydują niestety nie dałabym rady ani fizycznie, ani czasowo :( praca od 7 rano do 17 z dojazdami i chałupa z trzema chłopami na głowie :mrgreen: Dlatego więcej własnych kotów już, ani pół nawet :D trzy to dość :D Zaraz się Iwetka odezwie , która ma jakąś kosmiczną jak dla mie ilość kotów :lol: :wink:
A faktycznie Pawełka koniecznie by trzeba sklonować :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 27, 2009 21:01 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

terenia1 pisze:
mamaja4 pisze:"Josera" to ode mnie...Podobno dobre.
Iweta-dojechaliście w całości?
A co do Tż-mój ma wady,ale kociny przeze mnie przyniesione (musi) kochać.Tylko blokują nas warunki lokalowe... :twisted:

No to mamaja4 bardzo dziękujemy w imieniu naszym i naszych kociastych :D to bardzo duża pomoc dla nas :D no wiesz mnie akurat nie blokują warunki lokalowe, ale przy trzech własnych kotach w tym dwa też takie z odzysku :D miały być na chwile zostały na stałe :D i przy zwariowanej suni Korze schroniskowej i przy tymczasach, które od czasu do czasu u mnie rezydują niestety nie dałabym rady ani fizycznie, ani czasowo :( praca od 7 rano do 17 z dojazdami i chałupa z trzema chłopami na głowie :mrgreen: Dlatego więcej własnych kotów już, ani pół nawet :D trzy to dość :D Zaraz się Iwetka odezwie , która ma jakąś kosmiczną jak dla mie ilość kotów :lol: :wink:
A faktycznie Pawełka koniecznie by trzeba sklonować :D

Nie dość, że mam kosmiczną ilość kotów, to jeszcze psa i myszy zaokienne :lol: , że o trzech chłopach i jednej babeczce na głowie nie wspomne 8) :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lis 27, 2009 21:23 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Iweta pisze:Nie dość, że mam kosmiczną ilość kotów, to jeszcze psa i myszy zaokienne :lol: , że o trzech chłopach i jednej babeczce na głowie nie wspomne 8) :wink:

No właśnie Iwetko to chciałam powiedzieć :D chyba jednocześnie pisałyśmy :D
z dobrych wieści jutro do domku zawożę ednego z moich tymczasowiczków zabranych z Kociej Chatki ślicznego buraska :) więc zostanie u mnie jeden burasek, srebrniak, tygrysia :) nie wspomnę o szylkreci piękne koci gadałam dziś z Dorotką więc możliwe, że dołączy do Ajaksa - szylkrecia poza lekkim kichaniem to okaz zdrowia :D więc zostaną mi 3 tymczasiki - taką ilość mój TŻ przeżyje - pręgusek w miarę dobeym stanie, srebrniak tak sobie - kicha, smarka i gluci :evil: konieczne dokarmianie strzykawą :( i tygrysia - pręguska tu normalnie rozpacz i załamka :( cały czas na różnych przeróżnych lekach i na kroplówach, na dodatek jeszcze zaczęła kichać i smarkać można sobie w łeb strzelić, no ale walczymy, a kicia ma chyba wielką moć prztrwania :)

terenia1

Post » Pt lis 27, 2009 22:46 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

zrobiłam ogłoszenia dla kociaków naszych na http://www.olx.pl

terenia1

Post » Pt lis 27, 2009 23:07 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt lis 27, 2009 23:37 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Ojjjjjjjj................działo się działo tylko gdzie ten LECH był :twisted: :twisted: :twisted:

No dobra serio, serio..............Dziś życie na Kociej Chatce rozpoczęło się o odzinie 7 rano :twisted: :evil:
Przyszedł Tomek po swojego ulubieńca czyli Gucia. We wtorek zabieramy chłopa na kastrację :ryk: A koło piątku wykastrowany już chłopak dostanie dziewczynkę, którą wysterylizujemy. Od samego rana Tomek dzwonił i się niecierpliwił :roll: Się na zabój zakochał w "chłopie" 8O :wink: Oczywiście wycałował też czarnulkę o imieniu Maleńka :wink: Ojjjj............te chłopy zwariować można :roll:

Następnie dzwoniła Karina - Nowa Duża Omegusia że też się zakochała i jej TŻ też notabene Tomasz zakochał się /teraz już Hektor/ w Omegusiu :roll: Biedna adoptowała kota dla siebie, a tu męska solidarność :wink:

PO PROSTU MIELIŚMY DZIŚ WALENTYNKI :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wieczorem z Martą wtargałyśmy żwirek do kociarni już kolejny - kupiony przez Madziulę :kotek:

I oczywiście dobre wieści przeplatają się ze złymi. Mój kochany Gamuś który dziś miał jechać do domu rozłożył się. Przyniosłam syfa z kociarni i mój "synek" zachorował :cry: :cry: :cry: BIEDACTWO :cry: :( 42 STOPNIE GORĄCZKI 8O 8O 8O 8O 8O

Ale coby nie było to Państwo oczywiście zaczekają ale oprócz Gamusia adoptują Nasz słodki CUD CZYTAJ R A D Ż A :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Więc takich dni jak najwięcej oprócz chorób :twisted:

Więc ratuluję sobie i Nam i idę spać :piwa:
MIKUŚ

Post » Sob lis 28, 2009 8:25 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Jak my wczoraj z Baśką zapierniczałyśmy na kociarni to wąteczek pięknie się rozwinął ,ładne z was pierdoły dziewczynki :D

Wczoraj na kociarni był istny zlot.Przyjechala Ewa(Filomen)z lampą i transporterkiem ,byla Hidi z transporterkiem i Kleo po jedzenie.Szkoda że dziś frekfencja nie dopisze :?

Na kociarni mamy obecnie 40 puszek whiskasa,10 kg royala ,14 kg whiskasa i dwa wory żwirku który powinien wystarczyć do 03.01.2010.

Sytuacja zdrowotna zaczyna powolutku się poprawiac.Rudy Gabryś wczoraj został wypuszczony na kociarnę jako jedyny w dobrej kondycji,Lulu też już skończyła antybiotyk ale zostala zaszczepiona na grzyba ponieważ zaczą jej się robić w okół oka łysy okular :? .Zdzisiek też na finishu leczenia:)

W najgorszym stanie mamy wychudzoną Melę,Franię i szylkretkę .Zaglucone jak pieron ,a na dodatek Mela jest albo w ciązy albo fip niestety :(

Zobaczymy co czas pokaże

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 28, 2009 8:38 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

witam z rańca ...
szkoda, że mnie dziś z wami nie będzie ....
Trzymam kciuki za Gamusia żeby szybciutko wyzdrowiał i pojechał do domeczku.
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lis 28, 2009 9:46 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Madziula pisze:szkoda, że mnie dziś z wami nie będzie ....

Podpisuję sie pod tym stwierdzeniem obiema " ręcami " :?

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lis 28, 2009 12:43 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

No i akcja dzisiejsza uż rozpoczęta, wszystkie koty u mnie z wyjątkiem 3 dzikich-dziczy, one w kontenerkach w przedsionku. Byłyśmy razem z Martą wszystkie szmaty i posłanaka zebrane, ja część wzięłąm do prania część jeszcze na kociarni, obydwie lampy włączone pochodzą gdzieś kilka godzin, a potem dziewczyny będą sprzątać - ja niestety w domu z resztą towarzystwa.
Zresztą zaraz się zbieram i z czwórką zasmarkańców jadę na następną wiztytą do weta. Potem jade zawieźć do nowego domku małego tygryska a wieczorkiem wszystkie koty spowrotem na kociarnię, a potem sprzątanie i wietrzenie chałupy z kociach zapachów :D I tak nam wszystkim minie pięknie wolna sobota :mrgreen:

terenia1

Post » Sob lis 28, 2009 12:46 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Wolałbym Wam coś pomóc niż siedzieć tu gdzie siedzę :roll: ...........

bubor

Post » Sob lis 28, 2009 14:17 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

bubor pisze:Wolałbym Wam coś pomóc niż siedzieć tu gdzie siedzę :roll: ...........

No Pawełku nie martw się :lol: to nie nasze ostatnie sprzątanie :D a gdzie Ty tak siedzisz że Ci tak smutno :)

terenia1

Post » Sob lis 28, 2009 14:32 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

terenia1 pisze:
bubor pisze:Wolałbym Wam coś pomóc niż siedzieć tu gdzie siedzę :roll: ...........

No Pawełku nie martw się :lol: to nie nasze ostatnie sprzątanie :D a gdzie Ty tak siedzisz że Ci tak smutno :)

W domu puki co , za jakiś czas wybywam na Andrzejkowe spotkanie do szwagra :wink:

bubor

Post » Sob lis 28, 2009 15:03 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

jedni sprzątają, drudzy imprezują a ja w pracy :evil: No ale z drugiej strony na ochotnika żeby kolega mógł pojechac odwiedzic żonę po operacji w szpitalu :D Bo jak zwykle innego chętnego nie było :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lis 28, 2009 16:49 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

majencja pisze:jedni sprzątają, drudzy imprezują a ja w pracy :evil: No ale z drugiej strony na ochotnika żeby kolega mógł pojechac odwiedzic żonę po operacji w szpitalu :D Bo jak zwykle innego chętnego nie było :evil:

Majka Ty to chyba mieszkasz w tej pracy :lol: no biedna jesteś :(
Ja mojego małego buraska już zawiozłam do nowego domku :) dziewczyny już w ferworze sprzątania :D i czekam tylko na sygnał kiedy mam kociaki zapakować i przetransportować spowrotem więc mam tak na oko z półtorej godzinki luzu :)

terenia1

[poprzednia][następna]