Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elzak3 pisze:Fela w sobote miała w klatce czyściutko.
Szkoda jej żeby siedziała samotnie bo garnie sie do ludzi , nie wim jak do zwierząt.
mjs pisze:elzak3 pisze:Fela w sobote miała w klatce czyściutko.
Szkoda jej żeby siedziała samotnie bo garnie sie do ludzi , nie wim jak do zwierząt.
Elu, wpisałam Cię na następną sobotę, może być? RC Exigent będzie czekał na Ciebie na szafce
Tweety pisze:elzak3 pisze:karaluch pisze:Ciasto nie było do chwalenia tylko do jedzeniaJeśli komuś smakowało - strasznie się cieszę. Wykwintne toto nie jest, ale przegryźć się da.
Nie jadłam ciasta ale skoro efektowne i proste to ja przepis chce.
trzeba było przyjść a tak to mogę co najwyżej opowiedzieć Ci jakie było świetne
Jafusia pisze:Mam pytanko: co z kluczami na Kocimska? We wtorek rano mogłabym mieć dyżur, ale bez kluczy może być ciężko...
lutra pisze:Winston roulez!
lutra pisze:A propos dyżurów na WLP, to ja mogę 3 x w tygodniu + raz w weekend co jakiś czas, bo może w weekendy będzie wielu chętnych. Może warto ustalić, że reguła jest taka, że poranni coś, a w popołudniowi inne ... taki zestaw obowiązków minimum na rano i na południe, żebyśmy się nie dublowali.
lutra pisze:Wiecie ja to widzę tak, że wielpolowanie będzie jak Joga w środę, czy angielski w poniedziałek. Taki stały punkt tygodnia, oczywiście zawsze może coś wypaść i wtedy każdy szuka zastępstwa za siebie. Oui?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 96 gości