Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Dwa worki suchego zakupione, do zakupu w kwocie 30 zł dołożyła się Cappriccio, to dzięki temu mogłyśmy razem zakupić dwa wory karmy a nie tylko jeden z kosztem przesyłki.
![]()
iza71koty pisze:Mysle ze najlepiej zrobic dwa miejsca zbiorek zywności. Jedna moze byc u mnie. Druga u Kogoś innego. Metrażowo nie dam rady bo i tak jestem od kilku dni zawalona wszystkim i nie mam czasu tego uporządkować. Wiola moze karmę bezposrednio zabierać ode mnie bo i tak ma po drodze w drodze do kociaków na Lotnisko.
NOT pisze:iza71koty pisze:Mysle ze najlepiej zrobic dwa miejsca zbiorek zywności. Jedna moze byc u mnie. Druga u Kogoś innego. Metrażowo nie dam rady bo i tak jestem od kilku dni zawalona wszystkim i nie mam czasu tego uporządkować. Wiola moze karmę bezposrednio zabierać ode mnie bo i tak ma po drodze w drodze do kociaków na Lotnisko.
Punkt na zbiórkę musi być ogólnie dostępny, bo ludzie mogą przynosić o różnych porach np. przed lub po pracy, w ciagu dnia i wieczorem. Adres i telefon musi być podany do wiadomości publicznej.
Trzeba zadecydować szybko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 220 gości