Bazyliszkowa pisze:
a dostają jeść 3 razy dziennie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:
a dostają jeść 3 razy dziennie.
somarek69 pisze:śnieżynka juz od wczoraj ma domek:)mieszka ze mna,pieskami Pamelka i Sebkiem i kotkami Szarką i Małką.właśnie siedzi mi na plecach i łypie jednym oczkiem w monitorcałyczas mruczy,skacze jak szalona po całym domu,przytula się do psów i ogólnie czuje się swietnie.pozdrawiamy!!!
Formica pisze:Chciałam serdecznie podziękować za pomoc finansową w leczeniu Kaperka (to jest Kaperek nie Kacperek).
Dziś przyniesiono kolejne dwa kociaki. Załamałam się.
Obie dziewczynki, obie mają koło 7-8 tygodni. Jedna ma chyba do usunięcia oba oczka i mam poważny dylemat moralny czy ją ratować czy raczej uśpić. Po przeglądnięciu wątku Ślepaczków i Ślepinek postanowiłam dać jej szanse.
Nadałam im imiona: Szarka i Panga.
alessandra pisze:jeszcze jedna sprawa ważna:
ze względu na pobyt Marcjanny za granicą i utrudniony dostep do netu oraz pracę, po konsultacji z Nią jest decyzja, aby zmienić Skarbnika Klubowego, składki październikowe rozlicza jeszcze Marcjanna , natomiast od miesiaca listopada na nowe konto- proszę o propozycje i kandydatury na Skarbnika, kto ma czas i jest często na forum i podejmie sie rozliczania składek klubowych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 58 gości