MaryLux pisze:OK, to dostarczę do szkołyNajprawdopodobniej w następny poniedziałek (27.09), chyba że do pojutrza zdążę) - do której jesteście w pracy?
Ja do 13, Pako do 15.30, ale panie sprzątające o 17 jeszcze są
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:OK, to dostarczę do szkołyNajprawdopodobniej w następny poniedziałek (27.09), chyba że do pojutrza zdążę) - do której jesteście w pracy?
Asu pisze:Ja będę miała dużo rzeczy na bazarki i loterię.
Ktoś musi po to przyjechać samochodem do mnie do pracy na Gajowicką, bo ciężkie.
Będzie do odebrania od przyszłego poniedziałku.
mukki pisze:Będę miała parę drobiazgów, postaram się dostarczyć je do Pako, ale najwcześniej dam radę 1 października. Czy to nie za późno?

otrzymałam mnóstwo fantów na Koci Bal i bazarki, część z nich udało mi się sprzedać od razu –zrobiłam licytację wśród współpracowników i gości (AniaWrocław
) – udało się uzyskać 147 zł, z tego 100 zł przelałam na Fundusz Zimowy, a 50 zł na karmę dla kotków, niedługo pojawią się bazarki – głównie książkowe
pucio79 pisze:Przypomnę jeszcze o Funduszu Zimowym dla p.Hanki - może ktoś zechce dołączyć.
Co m-c każda z osób zadeklarowanych wpłaca minimum 10 zł (większe kwoty mile widziane), jest to bardzo symboliczna kwota, a kotki będą miały ciepło w zimie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 83 gości