Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 04, 2009 9:10 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Basia przypominam Ci o zamówieniu suchej karmy dla kociaków, bo już mamy końcówkę, niebawem będzie karma od Lidzi, ale jeszcze nie wiem kiedy :?: Dziś Wiesiu przywiezie żwirek do Kociej Chatki tak że zapas żwirku jak na razie będzie.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt wrz 04, 2009 9:25 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

witam ...
Oli to śliczny kocurek ... trzymam kciuki za domek wychodzący ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt wrz 04, 2009 10:14 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Zapraszam kibicujących Kociej Chatce o wspomozenie akcji
ZBIERAMY na KARME dla KOTÓW z KOCIEJ CHATKI
:)

Bardzo prosze o przyłączenie sie do AKCJI , Kocia Chatka nie ma żadnych dotacji, tylko i wyłącznie pieniadze zebrane podczas takich AKCJI, od ludzi , którzy kochaja koty i widza sens w tym co robia.

W tej chwili nie ma już karmy w Kociej Chatce i ....nie ma też pieniedzy na nią :roll:
My wszyscy , którzy powołalismy "do życia" Kocią Chatkę i pozwolilismy zamieszkać w niej biednym, pokrzywdzonym przez los (ludzi :evil: ) kotom ,jestesmy teraz odpowiedzialni za ich życie. Musimy zadbać aby miały co jeść, były leczone i było im ciepło i bezpiecznie . To wszystko kosztuje. Wystawiamy bazarki i zdobywamy pieniądze również w inny sposób min. cyklicznymi AKCJAMI na karmę czy sterylizacje. Kazdy z nas jest tak samo odpowiedzialny za te koty, pamiętajmy, że Kocia Chatka istnieje tylko i wyłącznie za NASZE PIENIĄDZE i jej przyszłość zależy OD NAS. Jesli nie bedzie mozna utrzymac Kociej Chatki, zostanie ona po prostu ZLIKWIDOWANA, a my możemy stanąć przed trudną decyzją, co robić aby koty nie wróciły do "schroniska" . Jedna, dwie czy trzy osoby nie są w stanie utrzymać Kociej Chatki, zapłacic za prąd, czynsz, karme, weterynarza, benzyne itd.

DLA TEGO PROSZĘ , JESLI MOŻE KTOŚ WSPOMÓC, CHOĆBY NIEWIELKĄ KWOTĄ, o WPŁATĘ NA KARMĘ dla KOCIAKÓW :roll:

ZBIÓRKA NA KARME dla KOCIEJ CHATKI

DziejkaMikusiowa - 21 zł
- jest wpłata
Iweta - 20 zł - jest wpłata - :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł -
Terenia1 - 10 zł - jest wpłata
Mar_tika - 10 zł - jest wpłata
Axa76 - 10 zł - jest wpłata
Filomen - 190 zł - jest wpłata
felinae - 20 zł
Madziula - 10 zł - jest wpłata
Patka-p3 -
Bubor - 25 zł - jest wpłata
Kessie - 20 zł - jest wpłata
Ostatnio edytowano Pt wrz 04, 2009 12:24 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt wrz 04, 2009 10:19 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Suche jedzonko dla naszych kociastych już Basia zamówiła :D dziś wieczorkiem będzie więc jak będę jechała na wieczorny dyzur podrzucę :) Iwetko proszę skontaktuj się z Basią w sprawie zapłaty - wyszło 100zł za 10kg jedzonka.

terenia1

Post » Pt wrz 04, 2009 10:29 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

terenia1 pisze:Suche jedzonko dla naszych kociastych już Basia zamówiła :D dziś wieczorkiem będzie więc jak będę jechała na wieczorny dyzur podrzucę :) Iwetko proszę skontaktuj się z Basią w sprawie zapłaty - wyszło 100zł za 10kg jedzonka.

Napisze do niej pw, bo jakos tak się złozyło, ze nie mam do Basi numeru telefonu 8)

Iweta

Post » Pt wrz 04, 2009 10:47 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

CZy ktos będzie na spotkaniu w Katowicach w niedzielę? Mogłabym podrzucić coś na bazarki. Nie mam czasu tego wystawić, a rzeczy leżą w szafie.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pt wrz 04, 2009 11:26 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Zakocona pisze:CZy ktos będzie na spotkaniu w Katowicach w niedzielę? Mogłabym podrzucić coś na bazarki. Nie mam czasu tego wystawić, a rzeczy leżą w szafie.

Danusiu dziękujemy bardzo. Może któraś z dziewczyn wybierze sie do Katowic, czytałam że spotkanie rozpocznie się około 15. Jak coś to damy znać, że ktoś będzie :D

terenia1

Post » Pt wrz 04, 2009 12:31 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Dziękuję w imieniu Kociej Chatki za kolejne wpłaty :D :

Mamy już uzbierane na koncie 346 zł :king: :king: :king: na żarełko dla kociaków :catmilk: :catmilk: :catmilk:

Iweta

Post » Pt wrz 04, 2009 13:20 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

wczoraj na kociarnię zawiozłam 48 puszek i 3 szpule reczników papierowych.Tak więc jak dojedzie żwirek i suche mamy na jakiś czas zapasik :D

Ja nie chcę nic mówić ale dziś rano szłam sobie to fryzjera i co znalazłam :?: :?: :?: KOTA :roll:
Szlag by to trafila mam jakiś cudowny rok .Pobiłam swój życiowy rekord w znalezionych kotach :?
Mała ma ok 4 mies jest czysciutka zero świerzba i pcheł.Widać że domowa.Porobię ogłoszenia i powywieszam może komuś pita :roll:
Narazie jest u mnie troche mniejsza nie posiadajaca wąsa kopia Adika
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt wrz 04, 2009 13:25 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Marta a może byś tak znalazła z 1000 zeta :ryk: :ryk: :lol:

terenia1

Post » Pt wrz 04, 2009 13:43 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

terenia1 pisze:Marta a może byś tak znalazła z 1000 zeta :ryk: :ryk: :lol:

No widzisz mam jakieś zezowate szczęście i same koty mi się trafiają :roll: :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt wrz 04, 2009 13:54 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:Marta a może byś tak znalazła z 1000 zeta :ryk: :ryk: :lol:

No widzisz mam jakieś zezowate szczęście i same koty mi się trafiają :roll: :)

No tak zezowate to szczęście :lol:
Zrobiłam ogłoszenia na www.ojej.pl Kresce, Ziutkowi, Kubusi, Gapciowi i Norkowi jak do tej pory :(

terenia1

Post » Pt wrz 04, 2009 14:49 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

mar_tika pisze:wczoraj na kociarnię zawiozłam 48 puszek i 3 szpule reczników papierowych.Tak więc jak dojedzie żwirek i suche mamy na jakiś czas zapasik :D

Ja nie chcę nic mówić ale dziś rano szłam sobie to fryzjera i co znalazłam :?: :?: :?: KOTA :roll:
Szlag by to trafila mam jakiś cudowny rok .Pobiłam swój życiowy rekord w znalezionych kotach :?
Mała ma ok 4 mies jest czysciutka zero świerzba i pcheł.Widać że domowa.Porobię ogłoszenia i powywieszam może komuś pita :roll:
Narazie jest u mnie troche mniejsza nie posiadajaca wąsa kopia Adika
Obrazek

Marta ty niedlugo dostaniesz zakaz wychodzenia z domu :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt wrz 04, 2009 15:28 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

śliczności ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]