a nasze... szkoda słów... rezygnuje z kotów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No to cieszę sie bardzo ze dotarło wszystko w całości.Przepraszam za opóznienieJa-Ba pisze:Iza
właśnie przed chwilą dostałam paczkę od Ciebie, piękna porcelanowa figurka oraz słonik dotarły szczęsliwie, nic złego ich po drodze nie spotkało![]()
Słonik będzie na szczęscie zerkał na mnie z półki nad komputerem a figurka pojedzie do rodzinnego domu mojego męża. To stary, przedwojenny dom, taki z duszą. Figurka będzie tam bardzo pasowała.
Piękne Dzieki Anna3. Piekne Dzięki Cos_tam82. Dziękuję Dziewczyny za zrozumienie. Dziś mieliśmy bardzo cieżki dzień. Kociaki dostały o połowe mniej suchej karmy. Widziałam ze niestety sie nie najadły jak zwykle. Tyle tylko mogłam kupić.Własnych srodkow po opłaceniu rachunków i spłacie raty do Banku zostało mi tyle do środy co na przysłowiowy chleb. Pożyczyc tez niestety nie mam skąd bo jedyna osoba ktora kiedys mogła pomoc w takich sytuacjach i pożyczyć kwotę większą niz 20 zł, kilka miesiecy temu została bez pracy.Niestety karma zamowiona przez Nifredil nadal do nas nie dotarła i pozostaje tylko w zasiegu marzeń.Szkoda bo zależało mi bardzo na czasie i nie przypuszczałam że szybciej by ta karma dotarła gdyby była opłacona tu na miejscu.Myślałam ze jest całkiem odwrotnie.Od Agiss-s też narazie nie dostałam odpowiedzi w sprawie możliwości zamowienia suchej karmy z Vivy. Bardzo ciąży mi ta cała sytuacja. Bardzo.Dziś ugotowałam kociakom ostatnią rybe i nastepna będzie dopiero w piątek.Jutro raczej nie będzie szans zeby gdzieś dostać.Nie wiem jak będzie jak przyjdzie Wekend.Az boje sie pomyśleć.Boję się myśleć ze nie 10, nie 20 a nawet nie 50 kotow na mnie czeka z nadzieją. Ale cała wielka armia i to że one wszystkie czekają licząc ze cos im przyniose. Dziewczyny cieżko mi nawet pisać mam takiego doła.Nadal Bardzo Proszę Wirtualnych Opiekunow o Wsparcie. Tych oczywiście dla których nie będzie to stanowiło większego problemu. Bardzo Proszę w imieniu kociakow.Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie.Anna3 pisze:Pani Izo,
Przelewam pieniądze na Jacka i Wacka trochę wcześniej niż zwykle i trochę więcej.
Może choć trochę pomoge.
iza71koty pisze:Przed chwilką dostałam pw. ARNOLD stała się Wirtualnym Opiekunem Nynusia. Dziękujemy Ci ARNOLD z całego Serca.Kochana Jesteś :lol:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1259 gości