Moderator: Estraven

A wiesz coś więcej o okolicznościach?
dotarła Josera i paszteciki Animonda
dotarła karma RC Kitten
Wam Wszystkim
dziękujemy 

Gutek pisze:Wiem tyle, że wczoraj po południu zgłosiła się do wolontariuszki "nasza" lecznica z pytaniem czy mamy kogoś, kto wykarmi. Kocięta w dużej ilości ziemi i miału przynieśli ludzie, którzy wygrzebali je z kontenera. To, że kocięta były w kontenerze dwie doby, wiem od vetów. Do mnie maluszki trafiły przed północą, nawodnione i nakarmione, w całkiem niezłej kondycji. Największe waży 370 g najmniejsze - 240. Ładnie jedzą, na razie jedyny problem to ogromna choroba sieroca.

Gutek pisze:Iza, ale przesłuchanie![]()
Odpowiadając: Malców jest czworo, są w 3 tygodniu życia, chociaż najmniejszy kocurek wygląda na 2 tygodnie a największa koteczka na 4. Nie wiem czy szukali dobrze, ale zakładam, że skoro się zaangażowali, to zrobili wszystko jak najlepiej. I nie wiem co z kotką.
Maluszki (odpukać) mają się dobrze.
viewtopic.php?f=20&t=216050iza71koty pisze:
Zapraszam może Ktoś nas wesprze.....Bardzo potrzebujemy też puszek.
Szymkowa pisze:iza71koty pisze:
Zapraszam może Ktoś nas wesprze.....Bardzo potrzebujemy też puszek.
Jeśli Rafi z kaczką, to trzeba zrobić zbiórkę. Ostatni zakup to 118,80 zł
Daję 1/3 - 40 zł
Ktoś jeszcze?
Nie ukrywam.Nie wyrabiam.Dzisiaj jeszcze kupiłam puszki.Jutro może też ale naprawdę nie daje rady.Jedna Osoba sponsorowała mi czasem zakup mięsa na weekend.Niestety już od miesiąca tego wsparcia nie mam.Nikt już nie wyrabia. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości