wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrzebie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2016 8:21 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

ciotka59 pisze:Dzisiaj ciocia kocka Obrazek przywiozła mi 4 wypaśne torby różnych miękkości dla marmurków.
Dostarczę w przyszłą niedzielę.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
i czekam na dalsze Twoje kotoreportaże foto:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto lis 01, 2016 18:06 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

cześć dziewczyny

31.X - poniedziałek ok. godz 21 Animal Patrol odwiózł do Schroniska kotkę, która biegała po parkingu Selgros 3go Maja w Łodzi. Kotka młodziutka,domowa, czyściutka. Wydaje mi się, że ma przycięte uszko. Pchała się uparcie do sklepu. Jutro rozwieszę ogłoszenia w okolicy. Ciekawa jestem, czy zgłosi się po nią właściciel.
Obrazek
Obrazek['] 3.12.2015

Obrazek

aniaczymania

Od: Sob lis 01, 2008 19:56

Post » Wto lis 01, 2016 21:23 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

Przytul Kota dziękujemy za pomoc w zorganizowaniu zbiórki dla naszej słabowitki Konstancji, bardzo prosimy (my -wolo w schro :D ) o złotóweczki, będzie też bazarek, jutro odbieram super fanty

Obrazek

https://pomagam.pl/konstancja
Obrazek Obrazek

He-La

Od: Nie mar 22, 2015 18:54

Post » Wto lis 01, 2016 21:54 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

Przyłączam się do prośby o pomoc Konstancji, wyciągnięta ze schroniska pod koniec września wygenerowała spore koszty i dużo zmartwień - bardzo długo nie leczyła się, pomimo intensywnej kuracji i pobytu w lecznicy.
Obrazek

magicmada

Post » Śro lis 02, 2016 15:03 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

nieaktualne:-) kotka jest już w domu ze swoimi właścicielami Ufff

aniaczymania pisze:cześć dziewczyny

31.X - poniedziałek ok. godz 21 Animal Patrol odwiózł do Schroniska kotkę, która biegała po parkingu Selgros 3go Maja w Łodzi. Kotka młodziutka,domowa, czyściutka. Wydaje mi się, że ma przycięte uszko. Pchała się uparcie do sklepu. Jutro rozwieszę ogłoszenia w okolicy. Ciekawa jestem, czy zgłosi się po nią właściciel.
Obrazek
Obrazek['] 3.12.2015

Obrazek

aniaczymania

Od: Sob lis 01, 2008 19:56

Post » Śro lis 02, 2016 19:43 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

Podpowiecie coś tej dziewczynie: viewtopic.php?p=11632903#p11632903 :?:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie lis 06, 2016 22:39 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

Ciocia kockaa, jesteś?
Zawiozłam dziś do Marmurkowa Twoje dary :ok:
A zabafki podarowane przez Twoje koty, były wręcz pożądane. Piłeczki z dzwoneczkami to było to! Obrazek

MIGAWKI Z MARMURKOWA

Pokażę Wam dzisiejszą Miss Marmurkowa
Obrazek

Pałające Spojrzenia
Do czego świecą się oczy kotom w Marmurkowie?
Obrazek Obrazek
Obrazek

Narada i wysłanie zwiadowcy
Obrazek
Kto najodważniejszy? Wiadomo - kobita.

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Nie lis 06, 2016 22:42 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

ciesze sie bardzo :201461

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Nie lis 06, 2016 23:12 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

My dziękujemy w imieniu kotów. :1luvu: Ciotka tylko co chwilę jakieś olbrzymie torby wnosiła:)
Weekend był dobry adopcyjnie, poszło ok. 15 kotów ostatnio, ale co chwila przychodzą nowe, potrzebujące. Na szczęście zaczynają znajdować dom starsze koty.

Dziś było wielu ludzi, ale Marcie He- li udało się "posprzątać " ogłoszenia na stronie, spory był tam bałagan. Ruru kroplówkowała kocinkę mini, ciotka 59, jak wspomniałam wcześniej, przyszła jak trzej królowie z darami, a ja biegałam, i przeszkadzając wszystkim w poważnych zajęciach, wprowadzałam atmosferę chaosu i niepewności :kotek: :kotek: :kotek:
W międzyczasie tzw. pstryknęłam kilka fotek:
Amy- zapomniana kotka, okazało się, że na stronie nie ma jej mini ogłoszenia, (zjadło się samo?) , siedzi w schronisku od lipca, smutna, zgaszona, podirytowana:(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nie było tez ogłoszenia Rolmopsa: (tu na zdjęciu z kolegami) (też chyba się samo wchłonęło)
Obrazek

Kolejne s.o.s., czyli Eleonorka , kilkuletnia kotka po zmarłej osobie, przestraszona i smutna
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nowa 10 latka- Tymka, bardzo dziś miauczała, wołała, nikt jej nie szuka w ok. Tymienieckiego?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kotek kroplówkowany przez ruru
Obrazek
Obrazek

Najbardziej chore Oczko:
Obrazek
Obrazek

Zapomniana Momo, odkurzona dzięki Marcie, odnaleziona w boksie 1 poleca się do adopcji, jest śliczna, jedwabista i w ogóle nie gryzie ( w przeciwieństwie do innych mieszkańców tego boksu)
Obrazek
Obrazek

magicmada

Post » Nie lis 06, 2016 23:46 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

kroplówkowana dziewczynka to prześliczna pingwinka Kalolinka
w ogóle nie chce jeść :(
Obrazek

mała Szarusia

Obrazek

Prezent od Cioci, zwłaszcza Motylek oszalał z radości:
Obrazek

i ogłoszenie, może ktoś coś, Pan zrozpaczony...3 koty w ciągu 2 miesięcy mu zaginęły na Rudzie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lis 07, 2016 17:52 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

ruru pisze:i ogłoszenie, może ktoś coś, Pan zrozpaczony...3 koty w ciągu 2 miesięcy mu zaginęły na Rudzie:
Obrazek

...To może jakieś wnioski czas wyciągnąć? :evil: :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

Post » Pon lis 07, 2016 19:51 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

O przepraszam, bałagan na stronie nie wynika z moich zaniedbań.
Na bieżąco usuwam i dodaję - na podstawie tych info, które dostaję od Was :)
część kotów wrzuca ktoś ze schronu zajawkowo - te wszystkie z numerkami zamiast imion i bez opisów, część kotów dt. Nie tykam się ich, bo nie mam o nich info, jestem tylko techniczna ;)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pon lis 07, 2016 21:51 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

Sis pisze:O przepraszam, bałagan na stronie nie wynika z moich zaniedbań.
część kotów wrzuca ktoś ze schronu zajawkowo - te wszystkie z numerkami zamiast imion i bez opisów, część kotów dt. Nie tykam się ich, bo nie mam o nich info, jestem tylko techniczna ;)

KTO śmiał powiedzieć, że to Twoja wina? 8O
Bałagan jest właśnie przez podwójne ogłoszenia - wiem, bo sprzątałam.

przydałby się system wspólny oznaczania kotów po przyjściu do schro... wrzucanie kotów natychmiast na stronę jest jak najbardziej wskazane (rzewną historyjkę można dopisać później) - niech się od razu prezentują godnie do adopcji lub oczekiwania na właściciela....

A czy Ty możesz działać też w sekcjach innych? np. Szczęśliwe zakończenia? Tam są tylko psy...
Obrazek Obrazek

He-La

Od: Nie mar 22, 2015 18:54

Post » Pon lis 07, 2016 22:13 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

mandala20 pisze:Obrazek
...To może jakieś wnioski czas wyciągnąć? :evil: :(

To prawda ... Koty nie są tam bezpieczne :(. Może sąsiad psychopata, może cudze psy. W każdym razie albo koty będą niewychodzące albo w tym domu nie powinno być wcale :(
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lis 07, 2016 22:23 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź II~kocięta:( w potrz

Sis pisze:O przepraszam, bałagan na stronie nie wynika z moich zaniedbań.

Asiu, absolutnie bałagan nie jest Twoim "zaniedbaniem". Jeśli już to naszym, bo było kilka kotów nieaktualnych.Plus te krótkie notki ze strony schroniska, które się potem dubluje ogłoszeniem. Chyba będzie je można usuwać w przypadku pojawienia się pełnego ogłoszenia. Napisałam tez nowe ogłoszenie Rolmopsa i dla Amy, której zajawka zniknęła w ogóle ze strony.
Obrazek

magicmada

[poprzednia][następna]