Ewa.KM pisze:Nie wiem, ale wole nie ryzykować bana od OLX.
Nawet bany dają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa.KM pisze:Nie wiem, ale wole nie ryzykować bana od OLX.
Ewa.KM pisze:Kinnia nie zdejmę info, ze długowłosa i Syberyjska bo domy i tak będą weryfikowane. Poprzednio było, ze długowłosa mix Mane Coon i pies z kulawą noga sie nie zainteresował. Długo negocjowałam z kolezanka z byłej pracy która zakochała sie w Pucha'czu ale nie zdołała przekonac męża na dwupak. Jak chcesz to mogę jej dać Pucha'czu jako jedynaczkę i wtedy zdejmę, że długowłosa i Syberyjska. Mi naprawdę nie mniej niz Tobie zalezy na tym aby znależć im dobre domy. Ja Pucha'czu tez się zachwycam i z bólem serca będe sie z nia rozstawać, ale nie zmienię tego że moje koty sa wychodzące. Gucio by mi tego nie darował.
Ewa.KM pisze:Tu moje ogłoszenie.https://www.olx.pl/oferta/dlugowlosa-ko ... hm127.html
Przez miesiąc było wyróznione, ale to wyróznienie nic nie daje
Ewa.KM pisze:Chyba jedyny sposób to co tydzień zamieszczać inne zdjęcie jako nowe ogloszenie a stare kasować.
Koniczynka47 pisze:Bardzo ładne ogłoszenie
Koniczynka47 pisze:Nawet bany dają![]()
Ewa.KM pisze:Stomachari. Jestm wdzięczna za wszelkie sugestie, dlatego załaczyłam linki. Pierwsze ogłosznie z MCO masz racje wyglądało na rozmnazaczke ale w drugim juz wyraznie ze urodzone w krzakach i oswojone, wiec ten argument juz odpada. Pamiętam jak Szalony Kot kiedys radziła aby nie pisac łzawo o traumatycznej przeszłości bo to nikogo nie interesuje co było kiedyś. Tylko jako kot jest teraz w kontaktach z człowiekiem.
Stomachari pisze:W takich warunkach mogłoby się urodzić mnóstwo mieszanek MCO czyli u osoby nie będącej rozmażaczem, tylko zwykłym, przekonanym o konieczności "naturalnego" stanu rzeczy człowiekiem. Kotka rodzi raz na rok, bo mam samicę w typie MCO i jakiegoś dachowca i się parzą co jakiś czas.
Koniczynka47 pisze:I może to kontrowersyjne, ale jak oglądałam kojcowe (tak są takie hodowle) kotów rasowych to powiem Tobie, że w nosie mam ich legalność, nie zastąpi ona socjalizacji od małego. Zawsze doradzam ludziom domowe hodowle kotów.
Nie popieram rozmnażalni, ale kot tu za darmo jest, znaczy nikt na nim nie zarabia (wręcz sponsoruje). I widać, że zadbane czyste koty, kołtunów na futerku nie widzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 279 gości