Nieświąteczna norka Alienorka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 29, 2015 8:20 Re: Wiosenna norka Alienorka

Nie pisałam wczoraj, bo a) była beznadziejna pogoda (ulewny deszcz i słońce na przemian) - wtedy jestem raczej w trybie odbiorczym a nie nadawczym, b) bo latałam, odwalałam pańszczyznę ale i robiłam sobie przyjemności. Przypadkiem w Bidze trafiłam na śliczne beżowe anarkali o takim kroju i długości http://img6.utsavfashion.com/kfd/kfd14/kfd14-thumbnail.jpg - jak będzie podłużone w ramionach (bo ciutkę brakuje między ramionami a pod biustem) to sfocę i się pochwalę. Będę miała superową letnią sukienkę. I okazało się że jeszcze jeden lumpek wielkopowierzchniowy mi się otworzył - będę do niego zaglądała, bo mają niektóre super rzeczy a 15zł/kg to można szaleć, co nie? Bo mają np. polarowe jednoczęściowe piżamy dla dorosłych ( http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mt-xrlo4oWyvWtleSvIX6Ug.jpg), czy takie bluzeczki (https://img0.etsystatic.com/009/0/5772097/il_340x270.443130640_ofqg.jpg) (plus całą masę rzeczy, na które nawet nie zajrzałam, bo czas mnie gonił :mrgreen: .
Toperek ostatnio zaliczył kilka wpadek - mam nieodparte wrażenie, że jak jest kiepska pogoda na dworze, to mu synapsy nie do końca stykają - ale pod wpływem kiełbasek z rossmana odzyskał wiedzę co gdzie się powinno robić.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 29, 2015 8:30 Re: Wiosenna norka Alienorka

ja za każdym wejściem do Bigi szukam czegoś indyjskiego :ryk:
na razie bez efektu, ale wczoraj odkryłam nowy sklep na niebieskich blokach, tak bliżej Rock Caffe - superowy
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie mar 29, 2015 17:41 Re: Wiosenna norka Alienorka

Ciekawe jak Ty wyglądasz :kotek: chyba musisz być bardzo egzotyczna i kolorowa ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie mar 29, 2015 18:21 Re: Wiosenna norka Alienorka

Wiesz - zawsze się możemy jakoś umówić jak będziesz potrzebowała "pojechanych" zdjęć do portfolio to zobaczysz na własne oczy tudzież obfocisz mnie w różnych kreacjach. Indyjskie, średniowieczne, kimono, steampunk...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie mar 29, 2015 23:53 Re: Wiosenna norka Alienorka

czy Ty zdajesz sobie sprawę, że narażasz mi się
i to strasznie
pisz takie rzeczy dalej, a znów .......
:twisted:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon mar 30, 2015 4:01 Re: Wiosenna norka Alienorka

Kinnia pisze:czy Ty zdajesz sobie sprawę, że narażasz mi się
i to strasznie
pisz takie rzeczy dalej, a znów .......
:twisted:

Ale o sco chozi? Jak chcesz piżamę, to wołaj - S też była, choć wzoru nie pamiętam. Jak o co innego to też gadaj i się okaże.

Toper wczoraj (spadające ciśnienie?) zlał mi się prawie na nogi (w łazience), przez co byłam zła i niedobra. I piesek smaczka bynajmniej nie dostał. Jednak jadę do pracy, bo wczoraj się dobrze czułam - zobaczymy co będzie dziś wieczorem. Bo jakbym się czuła jak w piątek wieczór to byłby szybki sms do szefowej, a tak to jednak pełznę. Bo stan podgorączkowy bez kataru i (prawie) bez kaszlu to tak wiecie - dziwnie by było do lekarza z tym iść.

Aha, zapomniałam napisać, że w sobotę widziałam Kyo. Nadal piękny, widać, że nie bieduje. I nadal spieprza przede mną jak tylko zauważy, że oko na nim zawieszę na dłużej niż minutę :roll:

Alienor

Post » Pon mar 30, 2015 5:16 Re: Wiosenna norka Alienorka

Niech spokojnie dzionek minie, tego życzę najmocniej!
U nas leje i zimno:(
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 30, 2015 7:14 Re: Wiosenna norka Alienorka

Bo stan podgorączkowy bez kataru i (prawie) bez kaszlu to tak wiecie - dziwnie by było do lekarza z tym iść.

Jasne.. :twisted:

A te Bigi i inne .. :roll: U nas pod tym względem coraz gorzej. I drożej .
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon mar 30, 2015 14:04 Re: Wiosenna norka Alienorka

Alienor pisze:Wiesz - zawsze się możemy jakoś umówić jak będziesz potrzebowała "pojechanych" zdjęć do portfolio to zobaczysz na własne oczy tudzież obfocisz mnie w różnych kreacjach. Indyjskie, średniowieczne, kimono, steampunk...

No to odpowiadasz na moje potrzeby :D STEAMPUNK najbardziej, ale i cała reszta skoro masz stylizacje gotowe :D Właśnie szukam lokalu, a potem będę chciała stworzyć portfolio składające się z barwnych ptaków - nie przebierańców, ale osób które czują klimat :D Mam na myśli to, że nie chcę aby jakaś modelka przebierała się i udawała role, tylko chcę osobę która w tej roli jest - jak Ty :D Jednak i tak chciałabym zobaczyć na zdjęciu Twoją buzię wcześniej, po to żebym mogła stworzyć odpowiednio pasującą otoczkę, czyli klimat i wyobrazić sobie sesję w głowie :)

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 16:22 Re: Wiosenna norka Alienorka

ja mam taką dziewczynę da Ciebie jakbyś potrzebowała - jest z Katowic - po szkole baletowej w Holandii z głową z milionem pomysłów
widziałam jej zdjęcia - jestem zachwycona jej kreatywnością ( mam ją na FB w znajomych jakby co ;) )

a swoją drogą jak pierwszy raz zobaczyłam Alienor to właśnie pomyślałam -ptak..barwny ptak
musisz zapozować - coś w tym jest ;)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pon mar 30, 2015 17:47 Re: Wiosenna norka Alienorka

To proszę o namiary na tą dziewczynę :)

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 18:41 Re: Wiosenna norka Alienorka

Tak Alienor to barwna Dziewczyna :D aż miło patrzeć na te kolory które zakłada na siebie
Wszystko jej pasuje no ale ładnym pasuje wszystko :ok:
i ta henna mnie zawsze powala ,ale Marzenka ma ładne dłonie

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon mar 30, 2015 19:34 Re: Wiosenna norka Alienorka

Co za henna, CO ZA HENNA??? Jakie wszystkie tajemnicze :mrgreen:

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 19:56 Re: Wiosenna norka Alienorka

henna na dłoniach - cudo
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Wto mar 31, 2015 6:29 Re: Wiosenna norka Alienorka

Moja kumpela maluje wzory henną - https://www.facebook.com/#!/henna.katowice?fref=ts
i czasem były zdjęcia moich pohennowanych dłoni czy pleców :D . Cyda w ogole zdolna jest - jej kubeczki wędrują po całym świecie a ŚKFie na ścianie namalowała przepięknego smoka.

Alienor

[poprzednia][następna]